Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
27
Favori
98.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    O özel yetenekler yokmu onlar olsunda kılıcı vermeselerde olurmuş bence
  • Özel yetenek dedin bak o konuda da mallıklar var. Adrenalinle can basma yeteneği var mesela bu nedir aga 30 kişi dalmadığı sürece ölümsüzsün.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Oyunda mevki koruma diye bir şey yok. Demek istediğim alan savunması olayı. Yani şimdi bir savaşta kalkanını kaldırır pozisyon alırsın eğer karşı taraf sayıca üstünse. Attığın adımları iyi hesaplar ona göre hamle yaparsın. Olmadı kaçarsın. Bunda savunma diye bir şey olmadığı için hep düşmanın içindesin ortasındasın birine çalışırken diğeri arkadan geçiriveriyor kılıcı mızrağı. Bunun olmaması için de sürekli bir dodge yapma durumunda kalıyorsun ya da geri kaçıp herifleri peşinden koşturup sürüden ayrılanları tekte almaya çalışıyorsun. Her iki durumun da bir zorlayıcı tarafı yok. Oyunu hardda oynuyorum ilk defa karşımda iki yüzbaşı iki kafa avcısı ve bir kaç tane de asker varken kaçma ihtiyacı hissettim ki o da sıkıldığımdan. Yani vur kaç yapa yapa hepsini indirebilirdim. Originste böyle değildi. Oyunun başlarında tek bir Yüzbaşı bile zorlardı. Hele ki kafa avcılarından bucak bucak kaçardık.
    Özetle savaş sistemi bok gibi olmuş sevemedim bir türlü. O kadar zırh, miğfer, silah çeşitliliği sırf bu yüzden hafif kalmış bence.
    Onun haricinde senaryoyu oynadığım kadarıyla çok sevdim güzel olmuş. Atmosfer zaten muazzam ona bir şey diyeni Zeus çarpar. Dünyası da çok iyi yani etrafta bir savaş var iki taraf arasında tabi bunu ne kadar iyi işlemişler orasını daha göremedim. Deniz savaşlarını beğendim. Biraz Blag Flagi anımsadım nostalji oldu. Gemiye mürettebat recruitlemek de bana Brotherhood'u anımsattı. Bayılttığımız elemanların elinden tutup kaldırıp gel sana daha iyi bir hayat sunacağım demesi falan beni geçmişe götürmedi değil. Ama tabi ben karacı adamım gemiyle çok ilgileneceğimi zannetmiyorum. Müzikleri de çok iyi bu arada. Ah bir de şu dövüş sistemi iyi olsaymış mükemmel olacakmış.




  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Oyuna yeni başladınız sanırım 30 kişi+2 mercenary+zehirli oklar+ateş bombaları+1 ayı+1 leopar o yeteneğe ihtiyacınız olacak.
  • Aynen yeni başladım hocam. Zaten dediğin olayı az çok sezdim. Çünkü az kişiye karşı çok büyük avantaj bu özellik. Anca 30 üzeri kişi gelecek ki bir anlamı olsun.
  • 1.12 güncellemesiyle oyuna getirilen yenilikleri gözlemlemek adına bir süre oyunu oynadım.İlk göze çarpan yenilik Malis bölgesinde yer alan yeni workshop oldu çünkü buradaki blacksmithte oyunda zırh ve silahlarınıza bügüne kadar eklediğiniz tüm geliştirmelerin daha iyi özellikte olanları bulunuyor.Bu geliştirmelerin eklenmesinin nedeni ise oyuna yeni mercenary tier sisteminin getirilmiş olması çünkü tier s1 ve tier s2 seviyesinde daha zorlu mercenaryler ile karşılaşıyor olacağız.Workshoptaki geliştirmeleri elde edebilmek için oyun içi para olan drachmae lere ihtiyaç olacak çünkü yeni geliştirmeler oldukça yüksek drachmae istiyorlar.Bu nedenle eğer yeterli drachmae yoksa tier s2 seviyesine ulaşmak gerekiyor çünkü bu seviyede workshoptaki geliştirmeler daha uyguna alınabiliyor.Tier s1 seviyesine ulaşıncada bazı görevlerden belirli bir oranda daha fazla xp ve drachmae elde ediyorsunuz.

    Bunların dışında ise Origins'te olan Enemy Level Scaling sistemi yeni güncellemeyle eklendi.Bu sistem oyunun Nightmare zorluk seviyesi dışındaki zorluk seviyelerinde kullanılabiliyor.Default,Heavy,Medium ve Light seçenekleri ile düşmanlar-görevler vs gibi tüm etkinlik seviyelerini kendi seviyenize göre değiştirebilirsiniz.Default oyunun varsayılan sistemini koruyor.Heavyde mevcut levelinizde kalınırken medium seçeneğinde mevcut seviyenizden iki seviye aşağıda düşmanlarla karşılaşıyorsunuz.

    Son olarak oyuna Lost Tales of Greece görevlerinden bir yenisi eklendi.Haritada Mavi Ünlem işareti ile yer alıyorlar.Bu görev bölümleri belirli aralıklarla ücretsiz olarak ekleniyorlar fakat görevler belirli bir seviyeye ulaşıldığı takdirde oynanabilir oluyorlar.Season pass dahilinde olan ilk ek paketin ikinci bölümü ise 15 inden itibaren oynanabilir olacak.




  • Oyuna gelen ek paketlerle oldukça kullanışlı yeni yetenekler eklenmiş oldu.Legacy Of The First Blade Episode 1 de eklenen Death Veil yeteneğini ile sadece stealth olarak öldürülen düşmanlara ait bedenler kendiliğinden kayboluyor.Bu sayede stealth oynayarak ilerleyen oyuncuların işini birazda olsa kolaylaştırıyor.Ayrıca ana oyunda yer alan bir diğer yetenekle kombine kullanırsanız yeterli adrenalin mevcutsa tüm düşmanları bu yetenek sayesinde kimseye görünmeden kısa sürede tek hamleyle alabiliyorsunuz.Episode 2 de gelen Rapid Fire yeteneği ise daha çok Hunter Damage build kullananlar için faydalı olmuş.Bu yetenekle oklarınızı art arda hızlı bir şekilde ek hunter hasarı ile birlikte kullanabiliyorsunuz.Eğer hunter damage ağırlıklı bir build seti kullanırsanız hiç yakın çatışmaya girmeden düşmanları oklarınızla temizleyebilirsiniz.Son olarak Episode 2 de oyundaki gemimiz olan Adrestia içinde yeni bir ekipman eklenmiş.Episode 2 de artık gemide flamethrower yer alıyor ve adrenalin puanı bitene kadar düşman gemilerine karşı ateş püskürten bir gemiye sahip oluyorsunuz.Kullanması keyifli ve özellikle tam yükseltilmiş bir gemiye sahipseniz bu ekipman sayesinde düşman gemilerine ağır hasar verebiliyorsunuz.Ek paketlerde ana oyuna gelen güncellemeler gibi oyunu geliştirmeye ve yeni içerikler sunmaya devam ediyor.




  • Ben bu oyunu namusumla finale erdirebilirsem çok mutlu olacağım

    Ulan önüne gelen iş atıyor Antik Yunandayız anladık eş cinsellik gırla var ama böyle de olmaz ki be kardeşim. Doktorun tekine yardım edelim dedik herif o biçim çıktı. Şu nenesi kahin olup yalan yanlış kehanetlerde bulunan eleman. İnsanlık yapalım dedik nenesinin canını bağışladık herif bir anda yükseldi yok benimle kal falan. Yürü git lan!!! diye haykırdım ekrana oyunda da bu isteği reddettim ama Aleksios meyilli midir nedir kalamam hayatında bir mistiosa ihtiyacın yok falan dedi. Oğlum desene, birader sen beni yanlış anladın bizim o işlerde bezimiz olmaz biz Kefalonya çocuğuyuz diye. Sırf bu cevap içime sinmediği için önceki saveden alıp nenesini ikiye böldüm. Neyse dedik devam ettik. Bu sefer anamızın izini sürerken karaktersiz Periclese( şahsen savaş yanlısı rakibi olan diğer elemanı destekliyorum) yardım ettikten sonra bir toplantıya davet ediliyoruz. Hatta Phoibe karşılıyor bizi kapıda. Ulan sempozyum var dediler gittik. Bu Phoibe veledi dedi ki silahını zırhını bırak Atinalı gibi giyin dış görünüş önemlidir insanlar sana bu şekilde güvenmez dedi. Tamam dedik sonuçta toplantıya gidiyoruz milletle konuşup bizim elemanın anasını bulacağız ortamda sırıtmayalım uyum sağlayalım deyip sivil giyindik.Kıyafet zaten içime sinmedi bir değişik geldi. Daha dakka bir gol bir oğlancının teki mekana altta sadece bir donla giriş yaptı. Mal mal konuştu bizim Aleksiosa da iş atıp arka odalardan birine bir erkek ve bir kadın köleyle gitti.Artık ne yaptıkları malumunuz. Neyse ben Sokratestir odur budur konuştum. Tabi sıra bu lavuktan bilgi almaya geldi. Gittik vurduk kapıyı. İçeriden abuk subuk sesler geliyor. Ulan ne ara odaya keçi aldınız Artık keçi mi buna bu mu keçiye orasını bilmiyorum. Kapı açılınca hayvan can havliyle fırladı. Bu lavuk yine yavşadı. Hayır bir şey değil adam fiziksel temas kuruyor omuza falan dokunuyor arkaya dolaşıyor oradan konuşuyor. Öne geçiyor değişik değişik kırıtıyor. Buna bir de zeytin yağı getirmek zorundayız bilgi almak için. Zeytin yağını alınca bu coşuyor gruba davet ediyor falan. Allahtan ben bilgi için buradayım deyip adam akıllı reddediyoruz. Arkadaş şimdi bu oyun bir yerde rpg oyunu. Dolayısıyla karakterin yerine koyuyoruz kendimizi oynarken bütünleşiyoruz. Ancak böyle hareketler tedirgin etmiyor değil. Antik Yunan kötü kolla diyeyim ne diyeyim artık. Aleksiosun anasının lezbiyen çıkmasından korkuyorum beyler.




  • ghost of cultist öldürdüm.kardeşinide öldürdüm.ending yazısı çıkmadı bu ending nasıl oluyor.lost ctiy için artifact gerek kimse kalmadı.annesi en son kardeşini öldürünce defol spartadan dedi.kendi nereye gitti.son cultist öldürüp tabletide kırdım.şimdi ne oldu.
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş neden spoiler veriyorsun? Orada spoiler butonu var onun içine yazsan ölür müsün? Milletin oyun zevkine limon sıktın şu anda helal olsun. Daha detaylı yaz ya oyunun sonunda ne oluyor mesela?
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    oyun bitip bitmediğini bilmiyorum ki spoiler vereyim bende onu soruyorum neden bitmedi.yapanların yazıları çıkmadı.devamı var mı son bir iki görev kalmıştır belki.
  • Arkadaşlar ps4'te oynuyorum da pc'de de durumun pek farklı olduğunu sanmıyorum, oyundaki tüm underwater location'ları tamamlamama rağmen Child of Poseidon achievementını alamadım. 2 defa kontrol ettim sayıp kesinlikle eksik bir yer yok, bu sorunu yaşayan biri var mı?
  • Arakdaşlar oyunda çokme sorunu yasıyorum yada donup kalıyor . O kadar heves ettik para verdik ama çıldırcam .
    Şimdi ekran kartı işlemci va sorcaksını 1080 ti ekran kartım var 5820 k işlemci ve 32 gb ramım var .
    Dedim hadi pcdendir formatı basalım temiz bir kurulum yapalım . 3-5 saat sorunsuz oynadım sonra yine aynı çokme sorunları yaşamaya başladım . Varmı yrdımcı olacak bir arkadaş bana ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CuneytBora

    Arakdaşlar oyunda çokme sorunu yasıyorum yada donup kalıyor . O kadar heves ettik para verdik ama çıldırcam .
    Şimdi ekran kartı işlemci va sorcaksını 1080 ti ekran kartım var 5820 k işlemci ve 32 gb ramım var .
    Dedim hadi pcdendir formatı basalım temiz bir kurulum yapalım . 3-5 saat sorunsuz oynadım sonra yine aynı çokme sorunları yaşamaya başladım . Varmı yrdımcı olacak bir arkadaş bana ?
    Ben bu oyunda bir sorun yaşamadım ama aynı mallıkları Originste yaşıyordum. Başka oyunlarda bir sıkıntı yaşıyor musun hocam? Eğer yaşamıyorsan sorun büyük ihtimalle oyundan kaynaklanıyor. Öncelikle oyun açılıyor, oynuyorsun da sonradan mı donuyor yoksa daha en başta açılırken mi donuyor kalıyor? Eğer oynuyorsan bu çökmeler rastgele mi yoksa hep belli bir yerde mi oluyor? Bir de oyun hangi dizine yüklü?




  • CuneytBora kullanıcısına yanıt
    Ekran modunu borderless yapıp deneyin olmazsa windowed moduda deneyin.
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Oyunu acıyorum belli bir süre oynuyorum 3-5 dakıka sonra donuyor . Mesela orginste hiç sıkıntı yaşamamıştım . Orgınsi steam üzerinden satın aldım . Odsy ide uplay üzerinden aldım . Ama keşke almasaydım. Window da da kullandım boderlamsta yaptım . Ama windoveda keyif vermiyorkı oyun .
    Oyun dosyası cde uplay dosyasının icersinde . Akşam komple sildim tekrar yükledim . bugun deneyemedim mesaide olmam sebebiyle yarın deneyeceğim . Ama uplayin kendisi sorunlu baştan indirimli oldupu için uplay üzerinden aldım ama steam varken para vermem birdaha .
  • Oyun O kadar Büyük ki İnsan Aciz Kalıyor
    Çok Emek Vermişler Mümkün Deil Bunu Yapmak Kolaycana
    Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 28 Ocak 2019; 15:41:12 >
  • CuneytBora kullanıcısına yanıt
    Uplay ile alakası yok ama steamden alsanızda ordan oyuna tıkladığınızda uplay çalışacak ve oyunu o açacak.
    Kartınız Nvidia sanırım okuduğumda bu oyunda nvidia sürücülerinde sıkıntı çıkıyormuş böyle.
  • Oyunu Steam üzerindende oynasanız yine Uplay arayüzü açılarak oyuna giriş yapılıyor.Bu nedenle oyunda herhangi bir sorun yaşanıyorsa bunun Steam yada Uplay arayüzü ile bir ilgisinin olmayacağını düşünüyorum.Ayrıca oyunu 1080 Tİ ile en güncel sürücüleri kullanarak 200 saate yakın bir sürede oynadım ve herhangi bir sorun yaşamadan DLC ler ile birlikte tamamen bitirdim.Oyun işlemciye çok yükleniyor eğer işlemci stabil değilse donma sorunu ondan kaynaklı olabilir diğer türlü oyun dosyalarını doğrulama,temiz bir işletim sistemi kurup tekrar deneme yapılarak çözülebilir.
  • Oyunu komple silip uplay dahil tekrar yükleme yaptım 2 saat oynadım bir sorun yaşamadım . Teşekkür ediyorum yardımlarınız için .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingof98

    oyun bitip bitmediğini bilmiyorum ki spoiler vereyim bende onu soruyorum neden bitmedi.yapanların yazıları çıkmadı.devamı var mı son bir iki görev kalmıştır belki.
    Kardeş, verdiğin spoiler ile s.çtın oyun zevkimin içine. Bir de o kadar zaman geçmiş, silmemişsin.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.