Şimdi Ara

Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.915
Cevap
27
Favori
98.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gayet açıklayıcı oldu hocam elinize saglik tesekkurler Odys almayi erteliyorum Valhalla alicam en azindan kasmadan dropsuz bi şekilde oynarım sagolun 👍
  • Safaklk kullanıcısına yanıt

    Rica ederim valhallada işlemci darboğazı ortadan kalkıyor ama ekran kartlarınıda terletiyor yinede odyssey kadar drop yaşatmaz zaten bir iki ayarı ultradan high a çektiğinizde 60 fps de rahat oynarsınız.


    Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]
  • selam arkadaşlar bazı oyunlarda 3 yeni yetenek gördüm o yetenekler hangi paket ile satın alabiliyoruz cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler

  • merhabalar bir sorum olacaktı silahımızı skil kullanmadan nasıl pasif halde poisenlı kullanabiliriz seviyem şuan 11 dediğim olay için daha erken mi ?

  • mehmet2310 M kullanıcısına yanıt

    özelliği poison hasar olan legendary bir silah var, onu bulman lazım bunun için. ben ateş üzerinden gittiğimden hatırlamıyorum nerede ve ne zaman bulunduğunu fakat çıkar karşına bir yerlerde. olmadı biraz google'lasan bulursun.

  • cevabınız için saolun bir de bir sorum daha var bu zırh silahlara kritik tarzı efsun basıyoruz ya o yer dolduktan sonra 2. sıradaki özelliği sevmediğim için değiştirmek istiyorum ancak sadece sondaki efsunla yeni basacağım efsun yer değiştiriyor hangi tuş olduğunu bulamadım

  • mehmet2310 M kullanıcısına yanıt

    rica ederim. epic (mor) itemların ilk üç sıradaki özelliği değişmiyor zaten, onlar sabit. siz 4. bir özellik ekleyebiliyorsunuz yalnızca.

  • mehmet2310 M kullanıcısına yanıt

    Onun için satıcılardan item kovalayacaksınız. Level'ı önemli değil, fırsat buldukça satıcılara bakın. Aynı satıcının envanterini iki kez yenileyebilirsiniz, bunun bir yöntemi var. Şimdi hatrıma gelmedi, oynayalı çok oldu. Yine internetten aratın, bulursunuz.


    Level'ı önemli değil çünkü doğru stat'lı bir epic item'ı upgrade ederek oyun bitene kadar kullanabilirsiniz.

  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

    böyle bir video buldum neyi yanlış yapıyorum da videodaki reset olayını yapamıyorum adam şey yapmıyor mu yeni kayıt alıp ona geçiş yapıyor devamlı ben de farklı kayıtlar alıp geçişler yapıyorum ancak demircideki itemler aynı değişmiyor


  • Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU]

    Bu da benim oyundan 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Ana Hikaye bitti. Fate Of Atlantis dlc sinde, Alethia ile konusup Atlantise girmem lazım ama E tusuna bastıgımda oyundan atıyor. Save zarar görmeden nasıl halledebilirim, neden kaynaklanır bu sorun.

  • Bu oyunun en sevmediğim yanı: oyunda onlarca yan görev kaçırabilirsiniz. Ana görevin birinden sonra haritada beliren görevler, hemen peşine yapacağınız diğer ana görevden sonra puff diye yok olabiliyor haritadan. Sürekli elle save almak gerekiyor Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] Mesela:


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Kral'dan Böotya'daki savaşı kazan görevini aldım, Böotya'ya gittim ve Stentor ile konuşup 4 paralı askeri öldür görevini aldıktan sonra haritada 3 görev belirdi. Beliren o yan görevlere gitmeden şunları öldüreyim, zaten hızlı seyahat noktasına yakın hepsi dedim, 10 15 dkda paralı askerleri kesip döndüm, Atina'yı yendik görev bitti veee diğer görevler yok oldu Assassin's Creed Odyssey (2018) [PC ANA KONU] 




  • Adrenalin barı nasıl geliştiriliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt

    Süreli görevler zaten level almamız için yapılmış, sağlam alt metni olmayan görevlerdi diye hatırlıyorum?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    Süreli görevler zaten level almamız için yapılmış, sağlam alt metni olmayan görevlerdi diye hatırlıyorum?

    Süreli olanlar birbirinin kopyası olan, benim de zaten yapmadığım görevler. Bahsettiğim süreli olanlar değil haritada sarı ünlem şeklinde çıkan görevler. Zaten bu görevlerin kaybolması can sıkıyor.

  • Vrataski V kullanıcısına yanıt

    Kaybolan tüm yan görevler önemsiz, bir ağırlığı olmayan görevler. Bir de ana görevde çok ilerlerseniz kaybolabilen yan görevler var. Ama bir görev sonra beliren bir sarı görevin bir başka ana görevden sonra kaybolmasına ben hiç denk gelmedim, oynadığım dönemlerde de burayı ve Reddit'i takip ediyordum, başına geleni görmedim.


    Dandik yan görevdir onlar. Ana görevde çok fazla ilerleyince yan görevlerden de kaybolanlar oluyor diye görmüştüm. Azlık çokluk izafi kavramlar, kaybolması için ne kadar ilerlemek gerek bilmiyorum ama hiçbir düzene bağlı kalmayıp tamamen kaotik bir görev yapma stili olan biri olarak ben tecrübe etmedim böyle bir şey. Bulunduğum bölgede dandik görevler hariç ne varsa yapıyordum ve düzensiz görev yapsam da var olan görevleri de takip ediyordum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 4 Aralık 2020; 14:0:49 >
  • arkadaşlar oyunda özellikle uzak mesafeleri detaylandıran bir config ayarı veya mod yokmu, distance özelliğide yok sanırım ayarlarda


    aslında oyun için herhangi bir grafik veya performans mod uda yok gibi

  • 1.5.4 sürümü için tr yamayı animus sitesinden indirdim fakat yamayı kuramıyorum. Xdelta3: target window checksum mismatch: XD3_Invalid_Inpu. Bu hatayı veriyor. Çözümü bilenler yardımcı olabilir mi lütfen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dlcleri 80 liraya almaya değer mi? oyunu 28 tl ye alınca insanın eli gitmiyor bunlara 80 kağıt vermeye

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    dlcleri 80 liraya almaya değer mi? oyunu 28 tl ye alınca insanın eli gitmiyor bunlara 80 kağıt vermeye

    6 günden fazla ac odyssey oynadım. özellikle fate of atlantis dlc'si efsanedir ve o dlc olmadan oyun benim gözümde eksiktir

  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.