Şimdi Ara

Assassin's Creed IV Black Flag Oynayanlar Bakabilirlermi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi forumlar arkadaşlar Assassin's Creed IV Black Flag oyununda gemimi geliştiriyorum ama geliştirmelerin bitmesine bir çubuk kaldığında o geliştirmeyi açamıyorum aşşağıdaki ressimdeki gibi kırmızı bir yazı çıkıyor bu geliştirmeleri nasıl açabilirim??
     Assassin's Creed IV Black Flag Oynayanlar Bakabilirlermi??

• Haritada gemiyi geliştirmek için planlar oluyor onları bulman lazım yanlış hatırlamıyorsam treasure map larda gösteriyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • toytonum T kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Dediğiniz treasure map i nereden bulabilirm
  • bardaki adamlardan alabiliyorsunuz yada haritada gösteriyor olması lazımdı oyunu bitireli çok olduğundan pek hatırlayamadım
  • Seçkin planların çoğu deniz altında,gemi batıklarına dalman lazım.Bunun için de dalış çanı alman lazım,eğer senaryoda 6.diziye kadar oynamadıysan alamazsın şu an
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkürler nasıl yapacağımı anladım adalarda veya batıklarda olan haritaları buluyorum ama haritaların verdikleri defineleri veya geliştirmeleri bulabilmek için harita üzerinde verilen enlemleri googleye yazıp videoları izleyip öyle bulabiliyorumsizce bulmanın daha kolay bir yolu var mı mesala 749.222 yazıyor ama haritada bu enlemlerden 100 tane var bunları nasıl daha kolay bulurum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda t9c

yorumunuz için teşekkürler nasıl yapacağımı anladım adalarda veya batıklarda olan haritaları buluyorum ama haritaların verdikleri defineleri veya geliştirmeleri bulabilmek için harita üzerinde verilen enlemleri googleye yazıp videoları izleyip öyle bulabiliyorumsizce bulmanın daha kolay bir yolu var mı mesala 749.222 yazıyor ama haritada bu enlemlerden 100 tane var bunları nasıl daha kolay bulurum?

O koordinatın olduğu tek bir ada veya şehir oluyor zaten.Ben yan görevleri tamamen yaptığım için çevreyi çok iyi biliyordum oyunda,haritadan koordinatlara baktıktan sonra da bulunduğu yerde nereye denk geldiğini hatırlıyordum o yüzden.Etrafı iyi bilmeden bulman zor olur,bulamazsan internet kesin çözüm zaten koordinatı yazınca buluyor videolarla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam peki ben şu an tüm adalara tüm batıklara gitttim haritaların hepsini bulduğumu düşünüyorum ama seçkin güllle haritasını bir türlü bulamadım bu eklenti ileridemi açılcak yoksa gizli bi yerde haritası varmı @psycho90
  • Hatırlamıyorum tam yerini ama deniz altında olması gerekiyordu,tüm batıkları görebilmek için tüm hisarları fethetmek gerekiyor belki o yüzden henüz bulamamış olabilirsin.Seçkinlerin çoğu batıklardaydı çünkü,batıktaki sandıkları toplayınca elde ediliyordu
  • al kardeşim bu işini görür birebir deniz altında hangi sandıkta olduğunu bile göstermiş ama çok saçma olmuş en son geliştirmelerinin hepsini açtım geminin burnuna takılan şey toptan daha fazla can götürüyor boşa açma %50 de bıraktım oyunu gemi değişmiyor antin güntin oyun yapıyorlar bari o kadar gemi koyuyon gemiyide değiştirebilelim :D

http://oyunindir.eu/oyunlarda-yasanan-sorunlar-ve-cozumleri/4178-assassins-creed-4-black-flag-ipuclari.html
  • beyler bir kapıyı açmak için bir düzüne anahtar lazım onları nerde bulucam haritada gösteriyormu bulamadım bir türlü
  • ezoy E kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.