Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.826
Cevap
18
Favori
142.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bana görev olarak bunu verdi ama daha çan yok nasıl yapacam o çan gôrevini bu arada %5 lerdeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atrkky1 A kullanıcısına yanıt
    %5 lerde bu görev olmaz tabiki.Dalış çanı sequence 6'da açılıyor.Haritada ünlem işaretli yerler ana görev.Onları yapacaksınız.Soru işaretleri yerler ada,batıklar,yerleşim birimleri gibi bölgeler.Onlarında simgesi hisarları yok edince geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bendeki oyun ekran kartı aldıgımda kod verilmişti uplaydan çektim oyunu Çalışmayı durdurdu hatası alıyorum veri yürütme engellemesine oyunu eklemek istedim bu program için dep'i kapatamazsınız diyor.Uyumlulukları da değiştirdim gene olmadı varmıdır bir çözümü

    Birçok yerde aradım genelde oyunlar orjinal olmadıgı için crack hotfix tarzı patchler sunmuş.
  • Modality kullanıcısına yanıt
    hocam bende dun aldım uplay uzerınden ındırıp kurdum . yalnız acılısta ac4bfsp.exe hatası verıp cıkıyor . uyumlulukla haloletmeyı denedım yıne olmadı,bılgınız varsa paylasabılırmıısnız .
  • oyunu türkçe yaması ile beraber yeni bitirdim. ben serinin dibe battığını düşünmüyorum aksine adamlar sürekli birşeyler ekliyorlar. yer yer sıkıcı görevler oldu adam takibinden gına geliyordu mesela ama bazı şeyler görmezden gelinrise inanılmaz emek verilmiş bir yapım karşımızda ki. bir kere oyuna ayırdığın vaktin belki yarısını dökümanları belgeleri ses kayıtlarını okuyarak dinleyerek geçiriiyorsun. ve bunu keyifle yaptırmayı başarıyor.

    belki bahis edilmiştir ama konunun hepsini okumadım, oyunun sonu ile de bir soru kafama takıldı

    kaptan kiminle evlenmiş yahu irlandalı kızla mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 9 Ekim 2014; 19:56:42 >
  • Filo olayını yapamıyorum oyundan atıyor. Kaptan kamarasına giriyorum, ortadaki masaya gelip tıklıyorum kağıtlara , filo ekranı geliyor 10 sn sonra oyundan atıyor uyarı da vermiyor. Mal mal uplaye bakıyorum. Oyun orjinal ve tr yama yüklü ondan mı kaynaklanıyor var mı bilen ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yamadan kaynaklı evet. Kenway filoya girmeyin yamayla uyumsuz
  • Ben bu oyunu son yılların en iyi olan oyunu Farcry3'ten daha fazla sevdim,aynı tarz oyunlar değil ama ben Black Flag'da daha fazla eğlendim oynarken....
  • bakabilirseniz :

    bu edward en sonda karısına yazdığı mektubun cevabını alıyor orda karısı ölmüşmü kızı geliyo herhalde yanına durum nedir?
  • beyler ben AC4 black flag ı bitirdim. haritada tüm yerleri açtım fakat beyaz balinayı bir türlü bulamadım haritada da görünmüyor oyunu sırf onu avlamak için silmedim
    bu konuda bilgisi olan var mı ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carl64

    beyler ben AC4 black flag ı bitirdim. haritada tüm yerleri açtım fakat beyaz balinayı bir türlü bulamadım haritada da görünmüyor oyunu sırf onu avlamak için silmedim
    bu konuda bilgisi olan var mı ??

    Oyun orijinal değilse bulamazsın beyaz balina
  • MERHABA ASSASNS CREED BLACK FLAG RELOADED SÜRÜM İNDİRDİM. OYUN AÇILDIGINDA SİYAH EKRAN VE PROGRAMIKAPAT HATASI VERDİ.
    BUNA ÇÖZÜM OLARAK OYUNU ENTEGRE GRAFİKLE CALISTIRDIM VE AÇTIM AMA COK KASIYOR OYNAYAMIYORUM BİLE. NİVİDİA YÜKSEK PERFORMANS GRAFİKLERE GETİRİNCE AYARI OYUN YİNE SİYAH EKRAN VE KAPAT HATASI VERİYOR VARMIDIR BİR BİLEN SİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
  • Beyler ana görevler bitti ama haritayı bitirmek istiyorum, bu sondaki cast kısmı bitmiyor, geçemiyorumda, nasıl olacak fikri olan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesla496 T kullanıcısına yanıt
    Gemide konuşçaklar, opera sahnesi çıkacak sonra bir 20dk yazı geçecek. O arada bi çay demlersin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Devil

    Gemide konuşçaklar, opera sahnesi çıkacak sonra bir 20dk yazı geçecek. O arada bi çay demlersin.

    10 dakikayla kurtardım, teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son yıllarda oynadığım başından kalakamadığım en iyi oyunlardan biri oldu,oyunun sonu çok dramatik geldi bana,ayrıca böyle bir oyunu türkçeye çevirdiği içinde oyun çeviri ekibine ne kadar teşekkür etsek azdır,o kadar çok okunacak şey vardıki artık ben okumaktan yıldım yani bi kitap yapılsa olurdu.Ubisofta kızıyoruz ama oyuncunun kalbine giden yolu biliyorlar.
  • Oyunu almayı düşünüyorum. Nerden daha ucuza edinirim? Uplay keyi alsam sıkıntı olur mu? Digital Deluxe + Season Pass alınca oyunda ki her şeye sahip oluyor muyuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oksijen78

    Son yıllarda oynadığım başından kalakamadığım en iyi oyunlardan biri oldu,oyunun sonu çok dramatik geldi bana,ayrıca böyle bir oyunu türkçeye çevirdiği içinde oyun çeviri ekibine ne kadar teşekkür etsek azdır,o kadar çok okunacak şey vardıki artık ben okumaktan yıldım yani bi kitap yapılsa olurdu.Ubisofta kızıyoruz ama oyuncunun kalbine giden yolu biliyorlar.

    Slm hocam bende bu oyunu kurup oynamaya başladım ilk bölümde otları saklanıp askerleri öldürüyoruz ya orda otları saklanmadan direk saldırıyorum askerler tüfek ile ateş edince vurunlunca ekranda dikine şeffaf cizgiler çıkıyor bu oyundan dolayimi oluyor siz dede oldumu hiç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sistemim
    Amd Athlon(tm) II X2 215 Processor 2.70GHz
    4GB Ram
    Sapphire Amd R7 240 2GB 128Bit DDR3 BOOST LİTE

    Bu oyunu hangi ayarlarda kasmadan oynarım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.