Şimdi Ara

Assassin's Creed 3 Video İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
5.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Surekli sasirtici goze hos gelen seylerle karsilasiyorsunuz ve ozellikle gizlilik ile bi taburu yok etme gorevleri zorlayici ve super

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abicim 8.5 ne ya oha yapay zekaya 8.5 verilirmi ya 7 yeter
  • Oyunun neredeyse yarısı, hatta yarıdan da fazlası abuk sabuk görevlerle heba edilmiş.

    Serinin 1. oyunundaki suikastçi tema neredeyse tamamen ortadan kaldırıldı. ACII'deki The Truth adı altında aşılanan gizemden zerre kadar eser bırakmamışlar.

    Seri malesef ki her yeni oyunda azar azar veya hızlıca bir şekilde (hangisini uygun görürseniz) AC ve ACII'nin kalitesinden ve gizeminden uzaklaştı, uzaklaşıyor.

    Bu sefer olmamış.
  • oyundan soğudum ya ama genede oynarım heralde ya 3 serisinide bitirdim bunuda bitirmeden olmaz pc ye çıkmasını bekliyoruz
  • oyunun her anı görsel olarak büyülüyo grafikte bana çok iyi geldi ps 3 de oynuyorum ve oynanışta harbiden umduğumdan çok fazla iyi çıktı çok ön yargılıydım ama oyuna girip biraz ilerlediğinizde harbiden olmuş diyorsunuz

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • baltayı kullandım bi 10 kişi üzerinde yaptıgı haraketleri gördükçe ağladım ağlıcam böyle güzellik olurmu ya şhow budur ya :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk

    baltayı kullandım bi 10 kişi üzerinde yaptıgı haraketleri gördükçe ağladım ağlıcam böyle güzellik olurmu ya şhow budur ya :)

    Tomahawk süper ve boştayken "kare" tuşuna basınca silahı döndürüyor elinde. Gruptaki on öldüreceğiniz elamanlara öyle yaklaşın :P Bir kaç tane kestikten sonra taklalar atmaya başlıyor bizimki

    2-3 kişiyi birden doğru zamanlamaya savuşturunca da güzel ara sahneler ile öldürüyor.


    Biraz eliniz alışınca gösteri yapıyorsunuz resmen ama İskoç tipli olan Grenadeirlara ve şu maskeli gibi olan Kreit (?!? yanlış yazdım kesin :))lara dikkat edin. Komboyu çok güzel kesiyorlar.

    Eklenti,
    Ayrıca 2 ellik büyük baltaları üçgene basılıtı tutup, gayet "efektif" bir biçimde fırlatabiliyorsunuz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 7 Kasım 2012; 14:58:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cysis99

    Oyunu gül gibi PS3'ümde oynardım ama bu oyun Türkçe olarak zevk alınır I love you Oyunçeviri


    ADAM DORU SÖLÜYO YA TÜRKÇE ZEVKİ Bİ BAŞKA :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • beyler ps 3 de oynuyorum grafikler aşırı derecede iyi banamı öyle geldi anlamadım ps 3 de oynayanlar bu konuda fikirlerini yazabilirmi u 3 gibi grafik var ya oyunda :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Özellikle ana karakterler üzerinde çok emek harcanmış. Grafikleri çok beğendim ben, hem çok iyiler hem de atmosferi çok iyi yansıtıyorlar. tek kötü yanları genel olarak PS3 ün kötü yanları zaten. Çok uzağı çizemiyor, gölgeler çok kötü ve yerlerde eşyalar, çalılar biz hareket ettikçe yükleniyor, çok hızlı hareket edince fark ediliyor.

    PC versiyonunu düşünemiyorum, daha tam olarak neler ekleneceği söylenmedi ama DX11 olacağı dedikodusu vardı, daha da uçabilir grafikler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 7 Kasım 2012; 16:36:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk

    beyler ps 3 de oynuyorum grafikler aşırı derecede iyi banamı öyle geldi anlamadım ps 3 de oynayanlar bu konuda fikirlerini yazabilirmi u 3 gibi grafik var ya oyunda :)


    haklısın bide sonradan yüklenmeler olmasa :) kardeş sen multiplayer oynayabildinmi
  • Başlangıçtaki Müzik İsmi nedir Acaba?
  • BSC ekibinin puanlama sistemini yeniden gözden geçirmesi gerekiyor. Bir oyuna 10 üzerinden 8,6 veriyorsan o oyun mükemmeldir. Öğrenci notu gibi 100 üzerinde 85 üstü pekiyidir. Ancak bu oyun pekiyi değil orta ve iyiye yakın bir puanlama almalıydı. Ayrıca en son ne zaman 10 üzerinde 5 in altında bir inceme yaptınız onuda hatırlamıyorum. Velhasıl puanlama konusunda çok cömertsiniz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pc'ye çıkmasını beklemedeyiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FantasyFiRe

    dövüş dinamiği yine rezalet 5 tane tüfekli adamın arasına dalıyorsun hep bir kişiyle dövüşüyorsun diğerleri mal mal senin saldırmanı bekliyor hiç biri de ya şu tüfeği adamın anlının çatına ateşliyeyim diyen yok tamamen çöp bir yapım olmuş bebelere balon haydi liseli ergenler iş başına.


    ateş edipte karşısındaki adamımı vursun sen git önce beyin tomografisi çektir.
  • İmagine Dragons-Radioactive
    eğer bu kdr çok eksiği varsa updates lerle ve yamalarla giderilirdir bende dha oynamadm hiç pc yi bekliyorum saolsun ubi 23 kasımda çıkarcak :)
  • Uçan nesneler yapay zeka sorunları kamera problemleri eski oyunlarda da vardı.Yapım ekibinin bunları fark edip düzeltmesi gerekti.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pc-ye bekliyotuz hayirlisi
  • BSC Misafiri
    07.11.2012 16:46:07

    ps3 te psn tr de kodlar çalışmıyor... united kingdom psn hesabı aç.... kodları indir... sonra tekrar tr hesabına dönüp oynayabılırsın...


    Stun
  • Valla oyunu oynamadan yorum yapiyorsunuz oyuna kin beslemeye baslamistim soylediginiz sebeblerden ama oyunu oynayinca vaybe dedirtiyor videoda 6 puani hak eden oyun oynarken 9.7 hak ediyor :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.