Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla'yı Kim Çevirmeli?(ANKET)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Assassin's Creed Valhalla'yı Kim Çevirmeli?(ANKET)


(En Son Oy Tarihi: 23.10.2023)
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi Assassin's Creed Valhalla gün itibari ile duyuruldu. Çıkış tarihi Summer 2020 olsa da içeriden sızdırılan kesin olmayan bilgilere göre Haziran ayında çıkması bekleniyor. Bu oyunun çevrilmesi için Animus Projesi kollarını sıvamış durumda fakat ben ve çevremdekiler Animus Projesi'nin bu oyunu çevirmesini istemiyoruz. Bu projeyi kendileri çevirmeye kalkarsa 2023'de anca oynarız ve diğer ekiplerin önünüde kesmiş olacaklar. Hali hazırda Assassin's Creed Odyssey projesi 1,5 yılda tam sürüm olarak çıktı ve ek paketleri hala Türkçe değil. Yakın zaman içerisinde de Türkçe olmayacak çünkü ekip daha ek paketlerin çevirisine başlamadı. Bugüne kadar Animus Projesinin çok fazla ücretli, ücretsiz yamasını oynadım emekleriniz için çok teşekkür ederim fakat bu oyun için diğer gruplarının önünü açmanızı istiyoruz çünkü bu oyunu 2023 yılında Türkçe olarak oynamak istemiyoruz. Bırakın kimin çevireceğine insanlar karar versin, sizde bu süreçte elinizde ki büyük projeleri bize güvenle ulaştırabilin… Şahsım adına konuşmam gerekirse bu oyunu son zamanlarda çok başarılı projelere imza atan Anonymous Ekibinin çevirmesini istiyorum.

    Assassin's Creed Valhalla Türkçe Fragman:

    https://www.youtube.com/watch?v=gwMy_fsNkZ0&feature=youtu.be

    Fikirlerinizi konu altında bekliyorum, bu arada Türkçe çıkmaması hakkında şikayetlerinizi Ubisoft Türkiye Twittersayfasında paylaşmayı unutmayın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baaburcan -- 30 Nisan 2020; 22:4:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Animus projesinin tüm AC oyunlarını çevirdiği gerçek yadsınamaz. Bu sayede biz de onların emekleriyle çok güzel oynadık, bir çok kez teşekkür etsek az. Ancak son yönetim şekli ve projelerin gidişatı artık ya kendilerine çekidüzen vermelerinin ya da bir süre dinlenmelerinin gerektiğini ortaya koydu bana göre.

    O sebeple kesinlikle bu oyunu Anonymous hızı ve kalitesiyle deneyimlememiz gerekiyor. Eğer şu son yaşanan olaylar olmasaydı kesinlikle tercihim Animus olurdu. Açıkça söylüyorum Said'in eksikliği çok hissediliyor. Gerek yöneticiliği gerek ilgi alakası.

    Şu an ki yönetimle hiç bir kişisel sorunum yok, hepsi pırlanta gibi insanlar. Ancak iyi güzel insan olmak yapılan işin kalitesiyle alakasız. O sebeple olmuyor, kendi açımdan durum bu.
    Merhaba arkadaşlar.

    Öncelikle, siz sevgili oyunseverlere bizi bu işe uygun gördüğünüz için çok teşekkür ederek başlamak istiyorum. Onur ve gurur duyuyorum açıkcası. Sevgili Animus ile konuştuk ve buradan da başarılar dilemek istiyorum.

    Evet, son zamanlarda görece zor anlar yaşanmış olabilir ama zaten bu zamanlardan güç alıp, daha da güçlü yükselmez miyiz? Bize gösterdiğiniz sevgi ve destekten dolayı Anonymous bu işleri yapabiliyor ama lütfen, bir tarafı överken bir tarafı gömmeyelim. Bunu yapmak zorunda değiliz, lütfen böyle olmasın.

    Sevgili oyunseverlerden ricam, Animus'a güvenmeleridir. Ben, kendi adıma bir oyunsever olarak güveniyorum ve başarılar dilemek istiyorum. Lütfen kendileri daha fazla lince maruz kalmasınlar, birbirimizi desteklememiz gerekiyor, bakın ne güzel "hangi grup çevirsin?" diye sorabiliyoruz, bu soru "acaba birileri çevirir mi?" sorusuna dönmesin.

    Dışarıdan kolay gibi gözükebilir bu işler, ama inanın, gerçekleşmesi için çok fazla zaman ve fedakarlık gerekiyor. Lütfen bunun bilincinde olalım ve hep birlikte başarılar dileyelim.

    Sevgiler :)
    Görkemin animus projesiyle arası iyi olduğu için bu projeye başlayacağını hiç zannetmiyorum keşke anonymous çevirse ama görkemin münasebetinden dolayı gene animusa kaldık gibi duruyor 2020 nin sonunda çıkar oyun 2022 başında tam sürüm gelir 2023 dede full dlcli sürüm gelir artık bekle bekle dur
    Ya Animusprojesi dışında çevirecem diyen gruplar başlayıp yarıda bırakırsa? O zaman bahsettiğin o tarihten bile daha geç çıkar. En iyisi animus projesi çevirsin. Onları beğenmeyen kendi de çevirir yasak değil. Adamların tüm seride emeği var önceki oyunları kimse çevirmezken onlar çevirdi. Şimdi özel hayatları sebebiyle yavaşladılar diye sen yaşlandın artık çekil kenara der gibi ellerinden almak doğru değil. İsteyen onların çevirisinden bağımsız çevirir yayınlar. Ama benim tahminim kimsenin elini taşın altına koymayacağı o yüzden siz yinede animus projesine kalacaksınız.
    Animus devrederse? pardon? animus kim ki kendine ait olmayan bir şeyi devretme hakkı olsun komik olmayın.

    Animus bu yamayı çevirsin en az 2 yıl sonra oynarsınız bak buraya yazıyorum. Bu adamların hiç bir ciddiyeti yok tek dertleri olabildiğince ağırdan alıp aylık üyeleri sağmak.

    Animus çevireceğine hiç kimse çevirmesin çok daha iyi.
  • ferex28 ve taner saydam biçilmiş kaftan :d
  • Görkemin animus projesiyle arası iyi olduğu için bu projeye başlayacağını hiç zannetmiyorum keşke anonymous çevirse ama görkemin münasebetinden dolayı gene animusa kaldık gibi duruyor 2020 nin sonunda çıkar oyun 2022 başında tam sürüm gelir 2023 dede full dlcli sürüm gelir artık bekle bekle dur
  • Ya Animusprojesi dışında çevirecem diyen gruplar başlayıp yarıda bırakırsa? O zaman bahsettiğin o tarihten bile daha geç çıkar. En iyisi animus projesi çevirsin. Onları beğenmeyen kendi de çevirir yasak değil. Adamların tüm seride emeği var önceki oyunları kimse çevirmezken onlar çevirdi. Şimdi özel hayatları sebebiyle yavaşladılar diye sen yaşlandın artık çekil kenara der gibi ellerinden almak doğru değil. İsteyen onların çevirisinden bağımsız çevirir yayınlar. Ama benim tahminim kimsenin elini taşın altına koymayacağı o yüzden siz yinede animus projesine kalacaksınız.
  • Bu anketin sonucu neyi değiştirecek anlamadım. Animus yine çevirecek oyunu nasılsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimizde kaç tane çeviri grubu var ki zaten şuan herkesin dilinden düşmeyen herkesin çok güvendiği bi anonymous var animus ve anonymous çeviriden başka kim bu kadar büyük projelerin altından kalkabilir ki aura çeviri mi veya eski tadı tuzu kalmamış oyun çeviri mi çoğunluk gibi bende anonymous çevirinin kesinlikle bu oyunu çevirmesini isterim ama walküre başkasının projesine sataşacak birisi değil keşke iki grup arasında anlaşma olsada çeviriyi görkeme bıraksalar ama öyle bişey olacağını hiç sanmıyorum yani elimizdekilerle idare edeceğiz artık 2022 nin ilk çeyreğinde oynarız valhallayı nabalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evladı fatihan -- 30 Nisan 2020; 21:43:3 >
  • DLC'lere iyi ilişkiler adına el sürmeyebilirler fakat yeni oyunu bence Anonymous çevirmeli. Bu arada anketin hiç bir esprisi yok.
  • Anonymous çevirmeli.
  • qnoobs çevirsin adam dünya hızlı çeviri şampiyonu
  • Animus Projesinde sevdiğim insanlar var bugüne kadar bende ücretli ücretsiz birçok yamasını kullandım ama son zamanlarda çok ciddi bir yavaslama var. Assassin's Creed Odyssey DLC'lerine hala başlamadılar. Başından beri Animus destekçilerinden biri olarak bazı işlerin doğru ilerlemediğini düşünüyorum. Bende şahsen Anonymous çevirsin isterim çünkü 2 yıl sonra oynamak istemiyorum ama Animusun bugüne kadar verdiği emeklerine göz ardı etmemek lazım. Eğer onlar kendi isteği ile projeyi devir etmek isterlerse Anonymous çevirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 30 Nisan 2020; 22:2:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Animus projesinin tüm AC oyunlarını çevirdiği gerçek yadsınamaz. Bu sayede biz de onların emekleriyle çok güzel oynadık, bir çok kez teşekkür etsek az. Ancak son yönetim şekli ve projelerin gidişatı artık ya kendilerine çekidüzen vermelerinin ya da bir süre dinlenmelerinin gerektiğini ortaya koydu bana göre.

    O sebeple kesinlikle bu oyunu Anonymous hızı ve kalitesiyle deneyimlememiz gerekiyor. Eğer şu son yaşanan olaylar olmasaydı kesinlikle tercihim Animus olurdu. Açıkça söylüyorum Said'in eksikliği çok hissediliyor. Gerek yöneticiliği gerek ilgi alakası.

    Şu an ki yönetimle hiç bir kişisel sorunum yok, hepsi pırlanta gibi insanlar. Ancak iyi güzel insan olmak yapılan işin kalitesiyle alakasız. O sebeple olmuyor, kendi açımdan durum bu.
  • RDR2'den hemen sonra Anonymous'un sırtına böyle bir yük yüklemek bence fazla biraz. Ancak kendileri isterlerse ve Animus Projesi de devrederse olabilir.

    Alt yazı olmadığı için çevrilemeyen ilk oyun hariç diğer bütün oyunları bu ekip çevirdi. Odyssey faciasına rağmen seri hakkındaki bilgi birikimleriyle hâlâ favoriler ama bu konumlarını korumaları için hemen DLC'leri masanın üstüne koymaları gerekiyor. Çünkü sadık takipçilerin bile canı sıkıldı artık.
  • Burada hiçkimse hiçkimsenin projesine felan sataşmıyor. Herkese açık olan bi oyunun bi yaması. Sağolsun AnimusProjesi tüm oyunlarını çevirdi oynadık. Onlara hiç kimse bişey demiyor. Ellerine kollarına sağlık. Ama son yapılan AC:Odyssey-nin dlclerine daha başlamadılar, ana hikaye zaten 3-4 ay felan önce tamamladılar test felan dahil. Ama herşey göz önünde. AnonymousÇeviri bana göre Dev gibi bir oyun olan RDR2-yi 5-6 ay bi sürede yüzde 75le getirmişler. Sadece 1 yama değil aynı anda kaç tane oyunun yamasını ve dlclerini yapmmışlar. Bence AnonymousÇeviri çevirlmeli bu oyunu ortalama hiç yoktdan 6-9aya çıkar test felan dahil. belkide daha çabuk. Diğer projeleri biterse.

    Bi deneylim bi test edelim AnonymousÇeviri ekipini AC oyunlarında çalışmalarını. Zaten diğer oyunlarda belli :)

    Güncel verileri. RDR2 ile birlikte yapılıyor bu çeviriler. Herşey göz önünde.
    Red Dead Redemption 2: %75,
    Horizon Zero Dawn: %45
    Deus Ex Mankind Divided: %8
    Civilization VI: %90



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4T1LL4 -- 30 Nisan 2020; 22:19:16 >
  • Kimse çevirmesin bence. Burada boşuna beklemesinler yani. Sizin için diyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence dragon ace inquisition, dos 2 ve masa effect Andromeda gibi projeleri 2. Plana alıp isimlerindeki gibi assasins Creed serisine önemlerini artırıp bizdede assasin Creed valhalla' nın 1 yıldan kısa sürede gelme sözü verip çevirsinler kısacası animus projesi çevirsin genel anlamda assasincreed serisine daha fazla ağırlık versinler aslında ortaklaşa da çeviri olabilir animusunda anymousunda yoğun tempoları var ortaklaşa daha iyi olabilir(benim fikrim)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle animus ellememeli yeni oyunu. facebooktan da yorum atmak istedim onlara ama sagolsunlar engellemişler... anonymous grubu çevirsin istiyoruz.
  • Anketin amacı Dh deki arkadaşların fikirlerini görmek Animus sanki AC resmi çeviri şirketi gibi yazanlar var. ben bir yama için 2-3 sene bekleyemem.bir oyunu bir grup çevirmesin diye anket açtıracak seviyeye getirdilerse bir oturup düşünmeleri gerekiyor
  • Bu ne saçma konu böyle!? İsteyen istediği oyunu çevirir, eğer Animus Projesi yavaş ise ve kendine inanan bir grup varsa ayrıca kendileri çevirebilir. Zira kimse size Animus'un yamalarını alın diye zorla satmıyor, adamlar yapıyor isteyen ise alıyor. Yol kesme meselesi ise ayrı bir saçmalık özellikle Qnoops gibi efsane hızda çeviri yapan bir adam bile tek başına bu denilenleri yıkıyor. Eğer kendine güveniyorsan, zamanını ayırabileceğini düşünüyorsan ve diğer gruptan da iyi veya eş seviyede çevireceğini düşünüyorsan ikinci olarak başlayabilirsin. Kimseninde elinde sopayla sizi kovalayacağı yok haliyle.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.