Şimdi Ara

ASRock RX6700XT Challenger D - 10.409 TL (Newegg) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.842
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yahu beyler gidin nereden alıyorsanız alın, sizin nereden aldığınız ne kadar umurumda olabilir? ben TR den ortalama 1500 TL daha ucuza satılıyor diye paylaştım. Ölçün, biçin, tartın kafanıza yatıyorsa alın amma bıdı bıdı yaptınız yahu.


    Kimseye üç kuruşluk faydanız yok anca bık bık ötüyorsunuz o alınmaz, bu alınmaz, yok 3 kuruş fazla verir TR den alırım. Al kardeş sen git 3 kuruş fazla ver TR den al ama şu memlekette ki servis gerçeğini de kabullenin artık, rezalet hatta rezalet ötesi bunu bilmeyen yada kabullenmeyen ya servisin kendisidir ya da at gözlüğü takmış, yaşadığı memleketten bir haber kavonozda yaşayan biridir.

  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

    Neden ağlıyorsun bu kadar? Eğer insanların fikirlerini ifade etmesini sana karşı bir saldırı olarak görüyorsan, al bir A4 kağıt, foruma konu açacağına, yaz oraya, yatağının başına koy. Hem yorum yapan olmaz, hem mutlu olur, hem de ciyaklayıp durmazsın.


    Senin kime ne faydan var ki? Yazdığın yorumların hepsi komşumun dayısının oğlu vardı hikayesi. Sana net olarak bir bilgi paylaşmışım. Sen bilgi paylaşıyor musun, hayır?


    Yorum yapanlara hakaret etmekle meşgulsün sadece. Belli ne olduğun. Evinde PC başından kalkmayan bir tip, beni kavanozda yaşamakla itham ediyor. Aç kapıyı, aras kargo he kardeşim.

  • Maalesef ben de konudaki çoğu yoruma katılmak zorundayım. Forumdan hatırlıyorum, bir arkadaşın Newegg'den aldığı ekran kartı bozulmuştu ve yardım için ordan oraya mail atıp yardım almak için çırpınıyordu. 1500 lira için 10.000 lirayı riske etmek bana göre değil. Ben size şöyle söyleyeyim, Avrupa'da yaşıyorum, burda farklı ülkeden alınan ürün için bile Palit veya başka bir marka destek sunmuyor. O günden beri ya ürünlerimi yerel satıcıdan, ya da Amazon'dan alıyorum.

  • Hocam aksini iddia etmiyorum zaten. Newegg = 1. aydan sonra garantisiz fakat Türkiye'de de insanları çok güzel bir servis hizmeti beklemediğinden bahsediyorum, özellikle ekran kartı konusunda çok fazla mağdur var. Düdüklü tenceremi servise gönderdim mağdur değilim servisler çok iyi diye birileri kendini avutuyor...


    Biri çıkar insanların fikir özgürlüğünden bahsedip benim TR de garanti yok dememe salça olur, öteki ağlar zırlar evdeki çay kaşığına kadar garantiye verdiği ürünlerden bahseder yetmez benim botlarla gelip kendime artı bastığımı iddia eder  


    Konuda kimseye bir tavsiyede bulunmadığım gibi sadece Türkiyedeki garanti ve servis hizmetinin rezalet olduğundan bahsettim ama birileri çok fena içerlemiş.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.