Şimdi Ara

Asosyallik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu illeti aşmak ne zor bir şey ya.Yeniden insan içine çıkıyım dedim eski arkadaşlarımla buluştum,ter içinde kaldım oturduğum yerde bir de çok az konuşuyorum herhalde ağzımdan zorla laf aldılar resmen.Konuşacak konu bulamıyorum,ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• konu bulmak ? amacın arkadaşlarınla sohbet etmek olmalı zaten. sevgili değilsiniz "konu bulayım da kız benden sıkılmasın" kafasında olman çok gereksiz

bi şeyler paylaşman gerek sonuçta onlar senin arkadaşın, insanlar iletişim kurar ya hani birbiriyle onun için söylüyorum
  • kitap okumaya başla
  • Klasik birkaç şeyi takip etmekte fayda var. Futbol basket siyaset gibi. Gerisi laf aralarında gelir zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) Sendeki asosyallik değil hafif sosyal fobi gibi gözüküyor. Asosyal insan sosyalleşmek istemez bunları takmaz.

2) kitap oku tabii ama bu duruma çözüm değil. Şuan koskoca sınıfta tek başıma oturup kitap okuyorum mesela. Ama kimseyle muhabbet kuramayan bir insanım.

3) Senin arkadaslarina karakterine bagli bir sey diyemem çözüm olarak. Fazla kasmamaya çalış konu üretmek zorunda degilsin. Herkes cok konuskan olacak diye bir sey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22329BE06 -- 26 Eylül 2017; 18:12:6 >
  • Çok konuşmak değil hocam soru sormadıkları sürece konuşmuyorum,neden böyle onu da anlamış değilim.
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    İnan futbol veya siyaset konusu olunca susmuyorum diyebilirim onları açmıyor futbol zaten onlar gibi olayım diye bir düşüncem yok ama hiç konuşmuyorum,susuyorum kenarda dinliyorum sadece.Görüşmeyeli birkaç sene olmuştu yanlarında inanılmaz gerildim.
  • 4 sene önce ben de böyleydim bu ortamlardan kaçmak yerine sürekli ortama girmelisin zamanla alışırsın
  • anlatıcak birşeylerin olmaması hayatının boş geçtiği anlamına geliyo insan ya yaşadıkları olayları muhabbet sırasında anlatır yada öğrendiği yeni şeyleri bu ikisinden birisi olmassa elbet anlatıcak birşeyin olmaz

• Klasik olacak ama kitap okuyabilirsin, dizi-film izleyebilirsin, gündemi takip edebilirsin, kitap okuyamıyorum dersen belgesel izlemeni tavsiye ederim. Arkadaşların bir şeyler anlatırken sende bir şeyler ekleyebilirsin. O an o çevrede yaşanan olaylar hakkında. Ulan herife bak hatuna bak desen 50 tane muhabbet çıkar ordan :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.