Şimdi Ara

Asosyalim ve Doğum Günü Partisine Gittim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes gülüp eğlenirken ben koltuğa oturmuş dh'ye bakıyordum. (telefondan) insanları anlamıyorum hiç gülünmüycek şeylere gülüyorlar çocuk tabağının hepsini bitiriyor günah olmasın diye gülüyorlar. biri çok kötü espiri yapıyor filan, sosyalleşmek yapıcağım son şeydir.

şu an benim doğum günüm, birazdan kendime çay koyup kendi kendime kutlayacağım. yaşasın asosyallik.

edit: bazı sosyal ortam cocuqu arkadaşlara asosyallikten memnun olmamız da batmış neyin kafası bu anlamıyorum. kimseyi küçük gördüğüm falan yok. hayattan istediğim hiçbir şeyi alamadığım ve istediğimin çok daha gerisinde yaşadığım için aksine kendimi küçük görüyorum. hemen saldırıya geçmeyin. bu ne yav asosyallik de mi suç, ne yapalım ölelim mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 7 Kasım 2013; 21:46:02 >
    AMD Ryzen 5 7600X w/ ID Cooling SE224XT| MSI B650 Gaming Plus Wifi | Sapphire Pulse RX6700 | 32GB(2x16) Patriot Viper RGB 6000MHz CL36 DDR5 Ram | Kioxia Exceria Pro 1TB | Samsung 860 Evo 500GB | Vento VG07F & FSP HYPER 80+ PRO 650W
    Samsung S23 Ultra 12/512

• kardeş günah olmasın diye tabağını mı bitirdi komikmiş sahiden.
  • Aklıma lise mezuniyet balosu geldi.Çoğu yakın arkadaşım gitmemişti baloya bende aile zoru ile gitmiştim.Gecenin sonuna doğru kıpır kıpır müzikler çaldı herkes masadan kalkıp ceketi kravatı bir yerlerine bağlayıp saçma sapan dans ederken ben masada takımımla oturmuş dh ye giriyordum

@Çaylanan Adam
    Doğum günün kutlu olsun hocam,nice senelere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam ortasını bulmak şart bence.
    Boş konuşmayacaksın ama kendini hissettireceksin.
    Hem ağır abi gibi görünüsün hemde insanlarla konuşursun.
    @çaylanan adam
    Doğum günün kutlu olsun dostum.

16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çaylanan Adam

+1 aynen kardeşim

şu an benim doğum günüm, birazdan kendime çay koyup kendi kendime kutlayacağım. yaşasın asosyallik.

Ahahah kardeşim benim. Tebrikler yaa doğum günün tebrik ederim. Komikli şakalar ... espiriler

Sosyalsin artık, alırım asosyalliğini elinden böyle

+1 aynen kardeşim

Her yıl bende öyle yapıyorum hocam +1
  • Teşekkürler arkadaşlar
    AMD Ryzen 5 7600X w/ ID Cooling SE224XT| MSI B650 Gaming Plus Wifi | Sapphire Pulse RX6700 | 32GB(2x16) Patriot Viper RGB 6000MHz CL36 DDR5 Ram | Kioxia Exceria Pro 1TB | Samsung 860 Evo 500GB | Vento VG07F & FSP HYPER 80+ PRO 650W
    Samsung S23 Ultra 12/512
  • quote:

+1 aynen kardeşim

Doğum günün kutlu olsun abi.

Web Tasarim-Logo Tasarim-Dergi Tasarim

Avatar göz rengim psikolojimi tarif eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merkürlü Adam

quote:

+1 aynen kardeşim

Doğum günün kutlu olsun abi.

Teşekkür ederim
    Samsung S23 Ultra 12/512

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Need it want it you never gonna get it cause really what you're after is a fictional desire.
  • şöyle insanları küçümseyip de otobüste inceğini söyleyemeyen, çekindiği için adres soramayan. hoşlandığı kızın gözlerine bakamayan tiplerin yaşasın asosyallik deyişleri beni benden alıyor

5 yıl oldu asosyalliği bırakalı. o neydi öyle ya o da yaşamakmıymış siz daha yaşıtlarınızı küçük görün basit esprilere gülmeyin. yaşınız büyüyünce pişman olursunuz.

Other Bands Play,Manowar Kill !

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Man Of War

şöyle insanları küçümseyip de otobüste inceğini söyleyemeyen, çekindiği için adres soramayan. hoşlandığı kızın gözlerine bakamayan tiplerin yaşasın asosyallik deyişleri beni benden alıyor

5 yıl oldu asosyalliği bırakalı. o neydi öyle ya o da yaşamakmıymış siz daha yaşıtlarınızı küçük görün basit esprilere gülmeyin. yaşınız büyüyünce pişman olursunuz.

Sormayın ben de bayılıyorum bunlara.Genelde küçük yaşta oluyorlar ve ''çevrem çok salak yaa'' şeklinde geziniyorlar.

• Doğum günün kutlu olsun abi.

Orijinalden alıntı: Darkweither

Asosyal değilim ama boş ve gereksiz konuşan insanların yanında sıkılıyorum ama ortak sohbet edebileceğim insanların yanında sohbetin dibine vururum güzel bir şey değil asosyal olmak benden size tavsiye ne çok sosyal olun ne de çok asosyal her şeyin arasını tutturmaya çalışın gençliğiniz heba etmeyin bir daha bugünler geri gelmez

+1 Öyle herkesle konuşan takılan insanlardan olmayın zaten. Belli bir seviyeniz olsun. Mesela arkadaşlar bazen beni çağırıyorlar gel bak aşağıda x'lerle oturuyoruz diye bende x'lerden hoşlanmıyorum onlar varsa gelmeyeyim ama sizle iyi anlaşabiliyorum onlar olmadığında beni çağırabilirsiniz derim mesela. Arkadaş seçiminizi iyi yapın. Herkesle arkadaş olmaya çalışmayın ama kafa denginiz olan iyi insanlar bulun ve hayatın tadını çıkarın. Gülün gezin eğlenin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poka Yoke -- 7 Kasım 2013; 21:21:35 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.