Şimdi Ara

Aslında Töder'e Girdik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonuçlar açıklanana kadar sınav hakkında pek bir şey yazmadım ama şimdi yazacağım. Kendi açımdan normalde ucu ucuna yetişen sınav 15dk önceden bitmişti. Türkçe-matematik çok kolay olmasa bile kısa sürede çözülebilen onlarca soru vardı. Bu yüzden orta seviyedeki sorulara ve az sayıdaki zor sorulara daha çok vakit kaldı ve hemen hemen herkes bu soruları çözdü.
    Tödere girenler bilir. Türkçe-mat kolay , fende fizik biraz zor , sosyalde de coğrafya zordu. Bu sınavda da aynı şekilde coğrafya değil de felsefe-din'i zor yapmışlardı. Töder'den tek farkı buydu bence. Bu sene yapılan herhangi bir zaman denemesine girsek inanın bu sınavdan çok daha seçici olurdu.
    Geçen yıl 40k gelen sıralama bu yıl 21k geldi. Genel tabloya bakınca resmen hayal kırıklığı yaşıyorum , hiç böyle hayal etmemiştim. Keşke çalışan herkesin emeğinin karşılığını alabileceği bir sınav olsaydı. Neyse artık bu saatten sonra lys çalışmaktan başka yapacak bir şey yok. Benim gibi istediği sıralamayı yapamayan arkadaşlar lys'de istediğini alır umarım.

• Aklıma geldi sınavdan çıkınca. Peşin hüküm vermedim ama ordada 5900 düm. Burdada hemen hemen öyle
    keşke zor Seçici bir sınav olsaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.