Şimdi Ara

Aslında kırmızı etin pahalı olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kilosu 550TL. Geçen işte 200gram aldım, 120TL ye mi ne denk geldi. Yanında salata falan. Eee 120 TL ye 200gr et nerede var? Anca 80gram falan vardır. Et ucuz işte gayet neresi pahalıymış anlamıyorum. 

• Almanya'da artık yeni yılla et fiyatı olarak TL cinsinden sollamış olucaz. sol liberallerim yaşasın. 18 euroya artık bol bol yiyebiliriz ayda iki veya üç sefer. geri zekalılar maaşlara zam vermediler. nasıl yettiricek düşük maaşlı alman görücez.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Gecen Türk marketinden kilosu 10 euroya aldim ne ara 18 euro oldu ? birtek rewede pahali orasida grüneci market o yüzden

Haftada 2-3 defa yemekten artik biktik bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 28 Aralık 2023; 22:2:0 >
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

10 euroya incik alıyor olmalısın. kıyma bile 9 euro, yağsız 10 euro. dana tranç 14, süt 16 euro. ocak sonrası %20 %30 zam gelecek.

• aynen kanka, bonfile aldım 710 TL di, yarım kilo 355 ödedim, iki kişi tıka basa doyduk, dışarda yesek 1500 yazarlardı en iyi ihtimalle. Yani insanlar dışarı çıkıp boşuna aç gözlü esnafa para kaptırmasın. Otursun evinde. ( ironi bu kadar)

• Pahalı olmasa dışardan ithalati olmazdı ... Türkiye'de herşey pahalı olacaktır çünkü fiyatları serbest piyasa belirlemiyor serbest piyasanın belirlediği şeyleri üretenler ya köle gibi üretim yapıyor ve sonunda işi bırakıyor mesela limon üreticileri narenciye üreticileri ağaçları kesiyor

Bugün emekli memur asgari ücreti hükümet belirliyor ve oy için yüksek zam yapıyor . Taksiciler Odası Taksi sayısını artmaması için herşeyi yapıyor ve bunun sonucunda taksi ücretleri ya pahalı oluyor yada bulamıyorsun . Kırmızı etinde fiyatını kırmızı et ureticieri birliği belirliyor fiyat düşükse hayvan kestirmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 29 Aralık 2023; 7:36:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En küçük ama En pahalı şey.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.