|
İşlemcimi delid yaptırmak maksadıyla 07.03.2022 tarihinde Samsun/İstiklal şubesinden Bursa/Nilüfer şubesine APS ile göndermek üzere kargo yolladım. Kargom bir haftada alıcısına ulaştırılamadı. APS, yani Acele Posta Servisi bu şekilde mi çalışıyor? Bir haftada kargo alıcısına nasıl ulaştırılamaz? Buna ek olarak APS ile gönderiyorum kargoyu, Cuma günü (11.03.2022) Cihet No'su 160208093 olan kargo dağıtım personeli kargomu o gün bir güzel gezdiriyor ve mesai saati bittiğinde (17:04) kargomu KARGOMAT'a bırakıyor. Ben kargomu alıcısına ulaştırma, kargomat'a bırak diye mi adrese teslim APS ile gönderdim ! PTT Kargonun kargo hizmetinden hiçbir şekilde memnun olmadım. Koskoca bir haftada kargomu hiçbir şekilde ulaştıramadılar. Yarından itibaren süreç nasıl devam edecek bilmiyorum... Özellikle Bursa'nın PTT işletmesi berbat ötesi. Benim başıma böyle bir olay geldi, sizinde gelebilir ve geldiği zaman ne müşteri temsilcisi tarafında ne sosyal medya tarafında ulaşabileceğiniz, derdinizi anlatıp aksiyon aldırabileceğiniz bir yer var. Yurtiçi Kargoya sallar dururduk, yemin ederim PTT Kargoya on basar. Sağlığınız için PTT Kargodan uzak durun. APS hizmeti falan yalan, çalışanlarının bir çoğu bu hizmetin ne anlama geldiğini bile bilmiyor. |
|
INTEL CORE I9 14900K - ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME - ASUS ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI II - ASUS ROG STRIX 4070 TI O.C. - G.SKILL 64GB 6400Mhz White - SAMSUNG 980 PRO 1TB GEN4 M.2 - CORSAIR 780T (WHITE) - NZXT C1200 GOLD ATX 3.1
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler