Şimdi Ara

ASLA PTT KARGOYU TERCİH ETMEYİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemcimi delid yaptırmak maksadıyla 07.03.2022 tarihinde Samsun/İstiklal şubesinden Bursa/Nilüfer şubesine APS ile göndermek üzere kargo yolladım. Kargom bir haftada alıcısına ulaştırılamadı. APS, yani Acele Posta Servisi bu şekilde mi çalışıyor? Bir haftada kargo alıcısına nasıl ulaştırılamaz?

Buna ek olarak APS ile gönderiyorum kargoyu, Cuma günü (11.03.2022) Cihet No'su 160208093 olan kargo dağıtım personeli kargomu o gün bir güzel gezdiriyor ve mesai saati bittiğinde (17:04) kargomu KARGOMAT'a bırakıyor. Ben kargomu alıcısına ulaştırma, kargomat'a bırak diye mi adrese teslim APS ile gönderdim !

PTT Kargonun kargo hizmetinden hiçbir şekilde memnun olmadım. Koskoca bir haftada kargomu hiçbir şekilde ulaştıramadılar. Yarından itibaren süreç nasıl devam edecek bilmiyorum...

Özellikle Bursa'nın PTT işletmesi berbat ötesi. Benim başıma böyle bir olay geldi, sizinde gelebilir ve geldiği zaman ne müşteri temsilcisi tarafında ne sosyal medya tarafında ulaşabileceğiniz, derdinizi anlatıp aksiyon aldırabileceğiniz bir yer var.

Yurtiçi Kargoya sallar dururduk, yemin ederim PTT Kargoya on basar.

Sağlığınız için PTT Kargodan uzak durun. APS hizmeti falan yalan, çalışanlarının bir çoğu bu hizmetin ne anlama geldiğini bile bilmiyor.

INTEL CORE I9 14900K - ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME - ASUS ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI II - ASUS ROG STRIX 4070 TI O.C. - G.SKILL 64GB 6400Mhz White - SAMSUNG 980 PRO 1TB GEN4 M.2 - CORSAIR 780T (WHITE) - NZXT C1200 GOLD ATX 3.1

• Ptt kargı bildiğiniz mağduriyet sebebi zaten. Yolladığınız yer benim evimin alt sokağında bu arada :D

• Yemin ederim ben hayatımda kargo yollayıpta, firmayı arayıp "nolur kargomu teslim edin" diye yalvardığım başka bir zamanı hatırlamıyorum. O kadar mağdur ettiler ki değil kargo göndermek artık önünden bile geçmem

INTEL CORE I9 14900K - ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME - ASUS ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI II - ASUS ROG STRIX 4070 TI O.C. - G.SKILL 64GB 6400Mhz White - SAMSUNG 980 PRO 1TB GEN4 M.2 - CORSAIR 780T (WHITE) - NZXT C1200 GOLD ATX 3.1
  • aps hizmetinin fiyat farkı normal posta hizmetinden ne kadar fazla?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehirden şehire, şubedeb şubeye değişebilir bu memnuniyetsizlikler. Bir kere mağduriyet yaşadın diye her zaman yaşayacaksın diye bir kaide yok. Ona kalırsa gir şikayetvara tüm kargo firmalarında binlerce şikayet görebilirsin. Uzun lafın kısası genelleme yapmamak lazım.

Bu üye hiçbir koşula bağlı olmaksızın asla ve kat'a kimseyi bloklamaz ve bloklamamıştır. Öyle ki bloklandığında ne olduğunu tecrübe dahi etmemiştir. Yazdıklarınıza tahammül edemeyecek kadar zayıf olsam foruma girmezdim.
    **Antiblok hareketi
  • PTT kargo en yavaşıdır. Ama en sağlamıdır.

• Çok sefer PTT kullandım. Hem gönderici, hem alıcı taraf olarak deneyimledim. Yeri geldi hediyelik eşya gönderdim. Yeri geldi evrak gönderdim. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. 1-2 gün gecikiyor en fazla. Bence bu kargo işleri şans işi biraz ve ikamet ettiğiniz yerdeki ve hedef adresteki şubenin elemanları da çok önemli.

Benim en memnun olduğum kargo Yurtici'dir. En begenmedigim ise Aras.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.