Şimdi Ara

Askerlik Erteleme - Pomem Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafamı bulandıran bir sorunum var. Detaylarıyla anlatmak gerekirse. Şubat ayında tecilim bitti. Mayıs ayında asker olmam gerekti ve haliyle bakaya kalmamak için mart ayında sevk işlemi yaptırdım bilgileri falan verdim. Şuan askerlik yerim belli oldu. Haziran ayına kaldım B gurubu çıktı. Aynı zamanda 20. dönem pomeme başvurdum ve bu sefer kazanma ihtimalim hayli yüksek.

Muhtemelen mülakatlar bittiğinde ben askere başlamış olucam ve terhis alamıycam. Bilmeyenler için artık askerde pomem kazanırsanız terhis alamazsınız. Askerlik şubesinde doğrulattım. İşin özü 15-20 günlük bir fark için 6 ay askerlik yapıcam. Bir sonraki pomem alımını bekliyeceğim derken tam 1 sene civarı yine işsiz,sigortasız kalıcam. Bunların tek sebebi 15-20 gün.

1) Bu durumu anlattığımda askerlik şubesindeki memur askere gitme dedi. 10 gün 10 gün sonuçlanana kadar rapor al dedi. E şimdi aldım ben rapor oldu da kazanamadım. Tek başıma mı acemilik yapıcam? Rapor bitince askere gitmem gerekliymiş ağustos celbine atılmazmış.

2) Sülüs almasam ve teslim olmasam bakaya suçumu işlerim asker kaçağımı olurum? Eğere bakaya ise, bakaya suçu işlersem pomem güvenlik soruşturmasında bana engel olur mu? (daha önce yoklama kaçağı veya bakaya kalmadım)

3)Askere gitmeden pomeme nasıl kayıt yaptırabilirim fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim.

• Devre kaybi olacan soun degil baska bir grupla katilacan bakaya sucu evet askere gitmeden pomeme kayit yaptiramazsin. Raporla ancak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.