Merhaba değerli arkadaşlar. Bir yıldır asker kaçağı olarak dolaşmak zorunda kaldım ve bu sene askerlik başvurusunda bulundum inşallah bu temmuz ayında da gideceğim. Başvuru yaptıktan 1 hafta 10 gün sonra kaçak dolaştığım günler için idari para cezası aldım. Maddi durumdan maalesef ki bu borcu ödeyemedim, bugün vergi dairesi tarafından tarafıma ödeme emri gönderildi. Resimleri ekleyeceğim. Yanlış anlamadıysam mal beyanında bulunmam gerekiyor ama ne uyapta nede ivd sayfasında dosya görünmüyor. Sadece para cezası görünüyor. İnternet üzerinden mal beyanında bulunabileceğim bir resmi site varmı acaba? Son olarak mal beyanı dışında yapmam gereken herhangi bir şey varmı acaba? Nasıl yaparım ne ederim bilgi verirseniz çok mutlu olurum. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Şimdiden herkese teşekkür ederim. ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Askerlik Cezası Ödeme Emri Geldi Ne Yapmayalım?

-
-
İlgili vergi dairesine ya da en yakın vergi dairesine giderek başvuruda bulabilirsiniz. Adınıza kayıtlı bir şey varsa ya da bir maaş geliriniz varsa bunu beyan edebilirsiniz. Askere gideceğinizi de yazabilirsiniz mal beyanında. Zaten bu ülkede çok sık yapılandırma çıktığı için ödemesiniz bile illa bir gün yapılandırma yapar kolaylıkla ödersiniz. En kötü ihtimalle vergi dairesi tarafından takip başlatılır. Çalışıyorsanız maaşınızın 4/1 i kesilir.
-
İnternet üzerinden herhangi birşey yapamıyorum galiba anladığım kadarıyla. Dilekçe yazsam işe yarar mı. Tayzik hapsi felan yazıyor ya o biraz korkuttu açıkçası :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ödemedim zaman aşimi oldu silindi
Mal beyanı vs yaptınız mı hocam bide hangi tarihlerden bahsediyoruz açıklar mısınız acaba
Beyan felan vermedim 3 gün gec gitmistim ceza geldi ona da faiz felan olmadigi icin odemedim durdu bekledi enson silindi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X