Şimdi Ara

Askerin Başına Çuvala Nota Vermeyenler, Reza Zarrab İçin ABD'ye Nota Veriyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
7.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
203 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hanahmet


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı


    quote:

    Orijinalden alıntı: hanahmet


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

    quote:

    Orijinalden alıntı: hanahmet


    quote:

    Orijinalden alıntı: iamburak


    quote:

    Orijinalden alıntı: hanahmet


    quote:

    Orijinalden alıntı: iamburak


    quote:

    Orijinalden alıntı: holiganx61

    Kanımca bu konu cok uzamaz çünkü Trump faktörü var



    Bizim sözde dünya liderimiz den korkacanida sanmıyorum ( bu dünya lideri olayida ayri bi komik )







    Daha öncede dedim ah parti anap gibi olcak sikmayin caninizi



    Ama 2001 krizini mumla Arıcak gibi bi durum söz konusu



    Çünkü reco ve Tayfası çok kurum sattı haddiden fazla



    Inanmayanlar icin elimizde ayetler var



    Ulan bu ah parrilileri de kendi silahlariyla vurmak ayri bi zevkli ayet var kardeşim ayet





    2001 krizini ne var ne yoksa satarak yumuşattılar geçici şekilde kurtardılar. Şimdi bir kriz olsa satacak hiç bir şeyimiz kalmadı. Arap şeyhlerinden sıcak para gelsin diye gözlerinin içine bakıyoruz. Olur da bir de istanbul depremi gibi bir afet olursa hükümet işi toprak satmaya kadar götürür. Çünkü krizi atlatacak hiçbir faktör kalmadı ülkede. Kefen parası olan altınlarımız bile ingiliz bankalarında.

    Türkiye'ye en çok yatırım yapan ülkeler arasında zirveyi avrupa ve amerika çekiyor. Japonya bile kuveyt, suudi arabistan ve katardan fazla bu ülkeye yatırım yaptı.

    https://www.haberler.com/hollanda-turkiye-ye-en-cok-yatirim-yapan-ulke-9647903-haberi/


    Şimdi arap ağzına bakanlar italya, fransa, yunanistan ve diğer AB ülkeleridir.
    italyanlar yatırım yapacak diye Kaddafiyi "katil italya" yazılı amblemiyle kabul ettiler.

    Yunanistanda arap zirvesi yapıldı. çipras yalvardı "bize yatırım yapın" diye.
    http://ukid.org.tr/avrupa-birligi-ve-arap-ulkeleri-zirvesi/

    italya futbol kuluplerini araplar alsın diye kanun değiştirdi.

    Diğer avrupa ülkeleri de arap zirvesi yapma planı içerisindeler. Arapların ağzına kim bakıyormuş ???


    Kriz durumunda yatırım gelecek mi sanıyorsun abd ve ab'den? Sigorta olarak gördüğün bir maddi dayanağımız var mı? Neyi satarak veya neyi vererek krizi hafifleteceksin öyle bir durumda?

    Yatırım yapan ülkeleri; yapılan (az ya da çok) yatırım miktarıyla yazmışlar. Satış değil yatırım deniyor. Sen hâlâ "bu ülkeye yatırım yapılmaz" diyorsun. Sen devam et böyle . . .

    Ekonomisi güçlü devletlerin, Türkiye'de yaptığı yatırımları küçümseyemem ben lakin şunuda belirtmek isterim.

    Abd ve ona gücünü sağlayan kapitalizm uzun vadede gelişmesini istediği ülkelere yatırımı Mercedes,Bmw,Toyota,Samsung gibi şirketlerin kurulmasını veya kurulu şirketlerin ekonomik olarak güçlenmesini sağlayarak yapar. Bugün Abd'de Apple-Samsung davasında Abd devlet başkanı Apple lehine oy kullanıldığında insanlar vay ekonomiden anlamayan taraflı Abd kendi şirketini kayırıyor kendisiyle celisip komünistlik yapiyor algisini hisseder.

    Fakat kimse bilmez, Güney Kore'yi ve Samsung'u bugünkü konumuna gelmesi için en büyük desteği veren bölgesel gerçek müttefiği haline getiren kendi ülkesindeki şirketlerle rekabet edebilmesini sağlayan Abd'dir. Aynı şekilde Japonya'nın ve Toyota'nın bugünkü konumunda en büyük pay sahibi Abd'dir.

    Bugün ki Rusya ve Çin'de varlığını,gücünü İngiltere/Abd ve İngiltere/Abd'yi çok seven global kapitalizme borçludur. Çin'i , Japonya'nın elinden Abd kurtarmıştır.

    Rusya'yı 1. dünya savaşında İngiltere/Abd/Fransa kurtarmıştır.

    "Şimdi bir kriz olsa satacak hiç bir şeyimiz kalmadı. Arap şeyhlerinden sıcak para gelsin diye gözlerinin içine bakıyoruz. "

    Irkçılık kokan bu cümlelerden sonra son mesajınız arasında gelişme var. Bu iyi.

    Kardeş, bir devlet olarak (ülke menfaatlerine göre) kanunlarını düzenleyip koyduktan sonra ister amerikalı, ister rus, ister japon ister afrikalı, ister arap gelsin yatırım yapsın, yeter ki yapsın ve ülkeye katma değer sağlasın.

    Ama sen yapılan yatırıma bakmadan "ingiliz gelsin, iyi olur" deyip "arap gelmesin" dersen bu tip söylemler ırkçılık içerisine girer. Biraz gerçekçi olun . . .

    Ben farklı kişiyim o cümleyi ben kurmadım. Mesajınıza yanıt vermek istedim yazdım. Benim için insanların ırkı,etnik kimliği isim,soyisimden farksızdır. Aynı etnik kimlikten,ırktan dogmatik,fanatik veya kasten art niyetli bir insanı farklı etnik kimlikten,ülkeden tarafsız düşünebilen ( bir nevi empati yapabilen ) bir insanla bir tutmam.

    Paranın dini,dili,ırkı,milleti yoktur. Fakat paranın ahlakı vardır benim için. Kandan , uyuşturucudan, ölümden gelen para benim için insanlara sebep olduğu acı bakımından yeterli huzuru veremez.

    Ben kendi tespitlerim dahilinde Abd'nin gösterdiği politik-ticari tutum ve davranışı yorumlamak istedim. Abd'nin Güney Kore'yi bugünkü haline getirmesi , Norveç'in bugünkü refahının zarar görmeden devam edebilmesi Abd'nin istediğinde biraz zorlanarakta olsa kendi toplumunuda bu seviyeye ciddi bir yatırımla çıkarabileceğini gösteriyor. Fakat Abd toplumunun Norveç,Finlandiya,Güney Kore toplumları gibi eğitim-araştırma konusunda ciddi düzeyde kendini geliştirmesi Abd'nin askeri ve ekonomik özel çalışmalarını,ülke içerisinde devam eden gereksiz tüketim sirkülasyonunu oldukça limitleyeceğinden kasten ülkenin ciddi bir kesimi politika, moda ve geçim sorunu ile meşgul halde bırakılıyor. Tabi Abd hiçbir şey yapmasa bile tüketimi seven Abd toplumu Almanya,Norveç,Finlandiya,Güney Kore,Japonya kadar eğitimi, verimli yaşam formülünü kendi kendine benimseyemez. Ancak Abd medya ve psikoloji konusundaki kabiliyeti ile Abd toplumunu oldukça uzun ve maliyetli bir şekilde olsa da Norveç toplumu yapabilecek güce sahip. Yapar mı tabi yapmaz.

    Abd'de dönen yolsuzluğunda haddi hesabı yok. İki parti arasında sıkışıp kalan, pinpon topuna benzer demokrasi mi olur.

    Bilgisayar Bağımlısı kardeş, Öncelikle senden özür dilerim. Alıntıları yaparken karıştırmışım.

    Sonuçta aynı şeyi söylüyoruz, bir konuda hemfikiriz gibi.

    Dışardan gelen paranın ırkından önce önemli olan bazı hususlar var, bunu dile getirmeye çalışmışız.

    Öncelikli hususlar
    - Satınalmadan ziyade yatırım olması
    - Temiz yatırım olması (uyuşturucu gibi olmaması)
    - Ülkemize katma değer sağlaması (istihdam, vergi, v.s.)
    - Kanunlarımıza uygun yatırım ve rekabet şartlarının olması


    Bu şartları sağladıktan sonra isterse brezilyadan gelip yatırım yapsınlar. "Arap" diye dışlamak veya "yunan" diye dışlamak bildiğin ırkçılık. Düşüncem bu.

    Diğer arkadaşa bunu anlatmaya çalışırken size karşı yanlış yapmışım. Tekrar özür.


    İnsanız yapabiliriz önemli değil, anlayışınız ve güzel üslubunuz için teşekkür ederim.

    Bireysel bir Arap,Yunan yatırımını küçümsemem,ayrıştırmam ama devletlerin askeri,stratejik faaliyetlerine bağlı olarak art niyetli hamlelerini gerçekleştirebilmek maksadıyla yaptıkları yatırımları yani hayırlı olmayan yatırımı Hayırlı olmayan Yunan yatırımı gibi ifade etmek istediğim hatalı ifade etmiş olabilirim forumda böyle ırkçı izlenim verecek bir yorumu açıklama yapmadan yaptıysam ben sizden ve bahsettiğim etnik kimlikten olan normal insanlardan özür dilerim. Yunanistan bu konuda Türkiye'de iletişim ve şans oyunları konusunda Türkiye'yi ekonomik ve istihbarat alanında ciddi zayıf düşürecek önemli alanlarında yatırımlar,satın almalar gerçekleştirdiği bir gerçek ne yazık ki

    Söylediğiniz hususlara katılıyorum belirttiğiniz gibi o konuda hem fikiriz. Bir Yunanlı veya her hangi bir ülkeden gelen bir iş adamı sadece legal ve etik yollardan para kazanmak istiyorsa bu oldukça güzel bir şeydir. Fakat bir takım kötü niyetli adamların veya devletlerin art niyetli hamleleri ile hem etik olmayan şekilde çok para kazanma odaklı hemde para kazandığını yerdeki huzuru kaçırma gibi niyetlerle yapılan yatırımlar ( ki günümüz dünyasında gelişmemiş ve gelişmeyeceği belli olan ülkelerde bu tarz yatırımlar çok yaygındır ) ne yazık ki insanlığa çok ciddi zarar vermektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 18 Kasım 2017; 13:6:18 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: misafir sevmeyen adam


    quote:

    Orijinalden alıntı: McSlaty

    muhalefet ne iş yapar merak ediyorum. ellerine okadar çok koz geçiyor ki yani insan hayret ediyor 1'ini bile kullanamaz mı diye

    ve gülüyorum inanın.

    RTE zamanında "ne notası ? müzik notası mı vereceğim" dememişmiydi. şimdi ise zarrap için nota veriliyor. eyyy muhalefet sen ne iş yaparsın ! çık dışarı orada burada yayınlasana şu görüntüleri...


    Yani bazen diyorum tamam RTE'nin son dönemleri ülkeye olumsuz yansıyor ama muhalefete bakıyorum sanki Türkiyede değil de avustralyada yaşıyorlarmış gibi. bukadar tepkisiz bukadar işbilmez başka muhalefet olamaz herhalde. RTE'den önce alayınız tez vakitte şu ülke siyasetinden defolur gidersiniz umarım

    Ülkede muhalefet yok zaten CHP Kemal ile bu kadar muhalefet eder. Kılaçdaroğlu gayet açık AKP li dir artık.

    dediğiniz gibi ülkede doğru dürüst muhalefet yok. Bir çok konuda sıkıntı varken gidip de "çiğ köfte helal mi", "etler besmeleyle mi kesiliyor" veya "yerli araba dışarıya satılamaz, marka oluşturamaz" veya "S400'e ne gerek var, savaş, uçak gemisine ne gerek var" veya "sihalarla neden terörist öldürüyorsunuz" gibi muhabbetler ederse çok şey kaçırır.

    Ülkemizde başta eğitim sorunu var, muhalefet bir şeyler yapıyor ama bu konuda çok eksik.
    Bir de bazıkendisine muhalefet denenler ve eleştiri altında hakaret edenler var ki bunlar en başta kaybediyor. Sırf kendisinin istemediği bir partiye oy vermedi diye Bu aziz halka "koyun" diyenler var. "kendisi gibi düşünmedi" veya "kendi düşüncesini tasdik etmedi" diye bu şerefli halka "cahil, çomar" diyenler var. Bu mu muhalefet. Bu söylemler sadece kendi acizliğin göstergesi.

    En sıkıntılısı ise "bu hükümet gitsin de nasıl giderse gitsin" veya sonucunda ne olursa olsun yeter ki bu hükümet gitsin" diyenler var. hükümetin düşmesi için amerikaya güvenenler var, daha mahkemenin konusunu, verilen notanın amacını ve nota sonrası amerikanın açıklamasını bilmeden okumadan mahkeme sonucuyla hükümetin gideceğini zanneden amerikaseviciler var.

    sarraf Konuşursa hükümet gidermişmiş. Geçen haftalarda abd açıklama yaptı, sarraf serbest kaldı, şu an tutuklu değil diye.

    ABD'de tutukluların isimleriyle kontrol edilebildiği federal hapishaneler bürosunun internet sitesinde ‘09135-104’ kayıt numaralı Sarraf hakkında “serbest bırakıldı” kaydı girilmişti. Yani Sarraf kayıptı. görünen o ki Amerika üstünü kapatmak istiyordu. Türkiye bilgi istedi, amerika vermedi.
    Bu sefer Türk hükümetinin notası üzerine Amerikan hükümeti Savcılık aracıyla açıklama yapmak zorunda kaldı, “sistemde teknik hata var. Sarraf hala federal bir hapishanede tutuklu” dedi. Bu açıklamaya rağmen, avukatları dahil kimse Sarraf’ın nerede olduğunu bilmiyor. (federal mahkemelerinin böyle bir kanunu varmış.) Sonuçta görünüyor ki amerika davanın üstünü kapatmaya çalışıyor. Reza zarrab kimin umurunda.

    Sarrafın yargılanmasını Türkiye daha çok istiyor. Çünkü, Türkiye'yi suçladığı konuda amerika ve avrupa daha fazla haksız kazanç elde etti.


    Bu arada bu davanın amacının türkiyedeki rüşvet olduğuna inanan saf amerikaseviciler var.

    İranlı Zarrab olayına gelirsek. Bir kere bu adam Türkiye'de ki olaylardan değil amerika ambargosunu deldiği için tutuklu. Tutukluk süresince "Hangi ürünler ithal edildi, bu işi kimlerle yaptı, ödeme nasıl yapıldı" gibi soruların yanıtı için sorgulanıyor. Bu işin içinde amerikalı yetkililer de var ki nota sonrası Amerika "Konu gizlidir, federal mahkemelik bir konudur" diyerek net bir açıklama yapamıyorlar. Ucu hem avrupaya, Türkiye'ye hem de amerikaya dokunacak. (Bu ambargo delinmesinde başta fransa olmak üzere italya almanya ve ingiltere vardır. Çok yüksek fiyatlarla gıda ve ilaç sattılar. Çünkü iran başka satıcı bulamıyor, rekabet oluşturamıyordu.) Türkiye'ye dokunmasının sebebi ambargoyu delen ülkenin başında Türkiye gelmesi ve ödemenin dolar değil de altın, doğalgaz ve TL üzerinden yapılması. Merak etmeyin. Eğer amerikanın elinde akpyi düşürecek kozu olsaydı şimdiye çarşaf çarşaf yayınlardı. Boşuna heveslenmeyin. (akp hiç mi hata yapmadı, hiç mi yolsuzluk yapmadı? elbet de yapmıştır. Bu konuda neredeyse hiç bir parti masum değildir.)

    Bir de bazı amerikancılar amerikayı ön plana çıkarmak için saçma sapan laflar ediyor.

    "Ben buna Güven-Özveri-Tecrübe yokluğu ve bunun yarattığı korku diyorum" diyor birisi de.

    Türkiye nota veriyor! Kime? amerikaya? Niye? "Çünkü Türkiye amerikadan korkuyor" diyor. Yahu bir ülke başka ülkeden korksaydı nota vermek şöyle dursun, ses bile edemezdi. insan saçmalar da bu kadar saçmalar mı? Bunlar iyicene saçmaladı . . .

    Bu arada, ben akp yi savunmuyorum. akpnin de çok hatası var. Ben; amerika sevicilere karşı Devletimi savunmaya çalışıyorum. Bu sarraf davasında hâlâ Türkiyenin yargılandığına inanan amerkan sevici saflar var. bunları anlatmaya çalışıyorum.




  • bu yiyicileri anlıyorum güzel yemişler dağıtılan 2 milyar dolardan bahsediliyor


    hadi onlar yedi de şu internet başındaki beş kuruşsuz çomarlara bi haller oldu

    özetle diyorlar ki

    ühühüh o paralar vatan millet için yenildi lütfen bu milli mesele birlik olalım yiyicilere sahip çıkalım


    hahahahahass



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 18 Kasım 2017; 13:11:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın Z. çağlayan konuşsun:
    https://www.youtube.com/watch?v=qxg8Wvod4IY

    Adam meclis kürsüsünden itiraf etti milyonların önünde.
    Ne oldu?
    Ama benim babadan kalma evde oturan kiracının ödemediği su parası için, bana ihtarname bile göndermeden icra davası açabiliyorlar.
    Tuh sizin ervahınıza....
  • Konu o kadar komik ki. Nota verdik, niye verdik neden verdik..

    Kimin eli kimin cebinde belli değil.



    Öyle bir karmaşık yapı var ki artık, bu işi ancak arka sokaklardan Rıza baba ve ekibi çözer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acquiles

    Konu o kadar komik ki. Nota verdik, niye verdik neden verdik..

    Kimin eli kimin cebinde belli değil.



    Öyle bir karmaşık yapı var ki artık, bu işi ancak arka sokaklardan Rıza baba ve ekibi çözer

    Nota niye verildi, sonucu ne oldu?

    Geçen haftalarda abd açıklama yaptı, sarraf serbest kaldı, şu an tutuklu değil diye. ABD'de tutukluların isimleriyle kontrol edilebildiği federal hapishaneler bürosunun internet sitesinde ‘09135-104’ kayıt numaralı Sarraf hakkında “serbest bırakıldı” kaydı girilmişti. Yani Sarraf kayıptı. görünen o ki Amerika üstünü kapatmak istiyordu. Türkiye bilgi istedi, amerika vermedi.
    Bu sefer Türk hükümetinin notası üzerine Amerikan hükümeti Savcılık aracıyla açıklama yapmak zorunda kaldı, “sistemde teknik hata var. Sarraf hala federal bir hapishanede tutuklu” dedi. Bu açıklamaya rağmen, avukatları dahil kimse Sarraf’ın nerede olduğunu bilmiyor. (federal mahkemelerinin böyle bir kanunu varmış.) Reza zarrab kimin umurunda.

    Sonuçta görünüyor ki amerika davanın üstünü kapatmaya çalışıyor. Çünkü, Türkiye'yi suçladığı konuda amerika ve avrupa daha fazla haksız kazanç elde etti.




  • Ötüyor Gönlümün Efendisi :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmanAdanali -- 18 Kasım 2017; 14:9:1 >
  • Konu hakkinda bilgisi olmayanlar yutupta bu lavugun ses kayitlarini dinleyebilir. Butun bakanlara ve reyize neler vermis neler dinlesin.



    Bakaraci elemana da neler goturmus ayakkabi kutularinda izlesin. Hepsi birebir orjinal kayitlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanahmet H kullanıcısına yanıt
    +1
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Uzun lafın kısası;
    AKP Boy'lar : KANDIRILDIK.
  • yav nolcak medya adamlarin elinde

    zarrap konussa nolur

    fatocular dis mihraklar ya allah bismillah felan derler orterler ustunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amerikanın koyduğu ambargoyu sadece amerikan şirketleri delebilir, sen kimsin iranla hem de TL olarak ticaret yapıyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazıları amerikaya ayak bile basmadan amerikan milliyetçisi olmuş..... adam amerikayı zarara uğrattı diye kızanlar var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Kasım 2017; 19:38:31 >
  • Ne kadar çok Amerika yalakası varmış burda. Hükümetler yada tayyipler gelip geçicidir ama devlet bakidir. Ben tayyip yada hangi lider başta olursa olsun uluslararası arenada küçük düşmesini istemem.

    Hatası varsa sandıkta cezasını veririm, küçük düşürmek, dalga geçmek nedir yaa.

    Haa bu arada yarın öbür gün Amerika ülkemize çökerse, kimseyi atatürkçü, ak partili, kemalist, ulusalcı, liberal chpli, mhpli diye ayırmayacak. Akıllı olun akıllı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaconda41 -- 18 Kasım 2017; 19:41:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anaconda41

    Ne kadar çok Amerika yalakası varmış burda. Hükümetler yada tayyipler gelip geçicidir ama devlet bakidir. Ben tayyip yada hangi lider başta olursa olsun uluslararası arenada küçük düşmesini istemem.

    Hatası varsa sandıkta cezasını veririm, küçük düşürmek, dalga geçmek nedir yaa.

    Haa bu arada yarın öbür gün Amerika ülkemize çökerse, kimseyi atatürkçü, ak partili, kemalist, ulusalcı, liberal chpli, mhpli diye ayırmayacak. Akıllı olun akıllı.

    son cümlen kapak olmuş kardeşim tebrikler... zaten abd de babasının hayrına yargılıyor boş işler müdürlüğü olarak çok hayırsever bir toplum az akıl yahu, abd çıkarı olmadan avret yerindeki kılı vermez sana..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Kasım 2017; 19:46:52 >




  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Birkaç yıldır donanımdayım ilk defa siyasi konuya görüş yazıyorum, çünkü çok saçma sapan yorumlar var. Rahmetli ecevitin Bill Clinton ın önünde iki büklüm para dilendiği ne çabuk unutuldu diye sorarlar adama.

    Eceviti hiç sevmem, hiç oy vermedim ama o adam orada beni temsil ediyor, o benim liderim nihayetinde.

    Severim yada sevmem, saygı duyuyorum, benim liderimin başı dik olacak, haa benim liderim değil diyen varsa da Türkiye de yaşamasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdikleri Nota..


    Askerin Başına Çuvala Nota Vermeyenler, Reza Zarrab İçin ABD'ye Nota Veriyor
  • anaconda41 kullanıcısına yanıt
    Onemli olan devletse hukumetteki kisilerin devleti kalkan olarak kullanmasina izin verilmemeli degil mi? Bu zarrab olayi halk icinde cozulseydi durum buralara gelmezdi. Tvlere cikarilip savunulmadi mi? Eger orada suc olan birsey varsa akp devleti ortak etmis oluyor.

    Boyle olunca her hukumet karsitina devlete karsi gozuyle bakilabiliyor iste.

    Baska zamanda yurtdisinda muhaliflere laf ederken ulke lideri degil mi? Yada yurtdisinda yapilanlar burada kendisi ve secmeleri tarafindan propaganda olarak kullanilmiyor mu? Yani o zaman parti lideri olarak gorup sonra ulkeyi temsil ediyor denmemeli. Ayrica gecmiste Ecevit basta olmak liderlerin dustugu durumla bugun hala dalga geciliyor.

    Hatasi varsa sandikta verilmiyor iste. Halk her seyi, tum gercekligiyle bilmiyor yada bilmesine ragmen umursamayabiliyor. Bu durumda ne olacak? Ulke icinde sessiz kalinca olay kapanmis olmuyor. Mesela ulke icinde cozelim dersin insanlar seni destekler. Kalkipta ulke icinde "siz azinliksiniz, ulkede soz sahibi biziz" dersen bu olmaz.

    Ulken kucuk dussun, zarar gorsun istemiyorsan bunu yapabilecek insanlari basa getirmemen lazim. Devlet yonetmek basit bir olay degildir. O yuzden is devletin zarar gormesine kadar geliyorsa onlem almak sart. Bunun siyasi tarafina bakmamak lazim.




  • Türk askerinin gururu bunlara dokunmaz. Ama Zarrab öterse bunların hali ne olur göreceğiz.
  • Binlerce Türk vatandaşı çeşitli ülkelerde hapisteyken onlar için neden bu kadar yaygara koparılmadı.Parasının verdiği güç,gümüş tepsiler,kol saatleri falan nelere kadirmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.