Bildirim
Askeri Pilot nasıl olunur...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Işıklar Askeri Lisesi'ne girmeniz gerekiyor. Bunun için 2. dönemde galiba ALS olur. Buna başvurup yeterli puanı alırsanız; İstanbul'daki mülakata hak kazanırsınız, oradaki mülakatları da başarıyla geçerseniz okula kayda hak kazanırsınız. Kayıt sonrası birkaç haftalık okuldan ayrılma şansınız olur. Bu zaman içinde kendinizi deneme şansınız olur. Bu süre içinde ayrılabilirsin okuldan. Hala ben istiyorum burada okumayı dersen ve devam edersen artık bir junior askersin demektir.
(Bu süre sonunda kalacağım deyip ileride cayarsan ve okulu bırakırsan ciddi miktarda tazminat ödemek zorunda kalırsınız.)
Lise'de teorik olarak havacılık ve normal lise eğitimi sonunda; Hava harp okuluna girmeye hak kazanırsın. Harp okulu sonunda Teğmen pilot olarak mezun olursun.
Lisede kazanamayıp; normal liselerden mezun olursan Harp okulu mülakatlarına katılıp pilot olabilirsin._____________________________
-
Çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Önemli değil.
Küçük bir öneri; kendinizin çok zeki biri olduğuna emin değil değilseniz ve gönülden ASKERİ pilot olmak istiyorsanız; çoook çalışın. ALS sınavı ÖSYM tarafından hazırlanır; Türkçe deki paragraflar ne dershane ne de SBS'n daki sorulara benzer.
Son olarak asker olmak istediğinize eminseniz Askeri Lise okuyun. Ben ALS yi geçememiştim; ilk zamanlar çok üzüldüm; ama benden asker olmayacağını anlayınca şükrettim hala da ediyorum._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler