Şimdi Ara

askeri okul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sa beyler suanda lise 2 anadolu lisesine gidiyorum ama içimde asker olma arzusu var subaylık uzman cavus vs vatanıma hizmet etmek istiyorum ama ne nasıl olacak hiçbir bilgim yok detaylı bir şekilde anlatırmısınız zahmet olmassa



  • Kardeşim Harp Okulları, Astsubay Yüksek Okulları, Harp Akademileri kapatıldı. Bunlar fakülte, yüksekokul ve enstitü seviyesinde tekrar faaliyete geçecek. Bu faaliyet Milli Savunma Üniversitesi çatısı altında olacak. Senin yapman gereken Matematik-Fen ya da Türkçe-Matematik bölümlerinden başarılı olmak(bizim zamanımzıda alan dışı tercih şansı yoktu şimdi başka bir alandan gelip bu sınavlarda başarılı olabiliyorsanız kabul oluyormuş) ve disiplinle ilgili konulara dikkat etmek önündeki 3 sene boyunca. Sağlık, güvenlik soruşturması ve diğer durumlarla ilgili problemin de yoksa hayırlısıyla Harp Fakültelerine de girersin Astsubay Yüksekokullara da. Lise sonda gireceğin sınav baz alınacak tabi eski sistemdeki gibi.
  • dostum insanları yanlış bilgilendirmeyin. kapatılan sadece askeri liseler oldu. harp okulları ve astsubay myo lar devam edecek görevine sadece milli savunma üniversitesi adı altında toplandı. 2017 ygs den sonra başlayacak başvurular. şuan yapılan alımlar üniversiteye giden öğrenciler arasında..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carl Johnsonn

    dostum insanları yanlış bilgilendirmeyin. kapatılan sadece askeri liseler oldu. harp okulları ve astsubay myo lar devam edecek görevine sadece milli savunma üniversitesi adı altında toplandı. 2017 ygs den sonra başlayacak başvurular. şuan yapılan alımlar üniversiteye giden öğrenciler arasında..

    KHK'nın ilgili hükmünü açarsanız söylediklerimle tek kelime çelişki olmadığını görürsünüz. Ben ne yazmışım? Harp Okulları kapatıldı ve Harp Fakültesi adıyla yeniden açılacak. Burada bir yanlış var mı? Yok. Yapılanmayla ilgili olan değişiklik Harp Okullarının revize edilmesi ve Kara,Hava,Deniz Harp Fakültesi adıyla Milli Savunma Üniversitesi çatısı altında açılmasıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.