Şimdi Ara

Askere Gitmekten Korkmayın ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar askerlik size anlattıkları gibi deildir hiç korkmanıza gerek yok askerliği yapıp gelenler sizi korkutur işte şöle çatıştık böle çatıştık bilinki
    hepsi palavradır doğruları vardır ama yüzde 70 i askerin hayal gücüdür askerlik yapanlar daha iyi bilir artık uzman komandolar var erleri çatışmaya
    sokmuyolar askerlik okadar güzel bişeydirki anlatılmaz her türk evladının yapması gereken bişey türlü türlü insanlar görüceksiniz hikayeler gırgırlar
    askerlik anıları bitmez anlatmakla türlü türlü kelime lugatınızı geliştiriceksiniz askere bi daha çağarsalar bi daha koşa koşa giderim diceksiniz inanın
    ordaki arkadaşlıklar asla bulunmaz acemi birliği olsun usta birliği olsun hayatınızdaki geçirceğiniz en güzel günler olucak inanın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Origami Killer -- 12 Nisan 2010; 8:37:45 >

• hiç gocunmadım askerlikten bugüne kadar kışa inşallah gidiyorum şimdi çağırsınlar gözümü kapatır koşa koşa giderim
  • askere gitmeden önce bende çok çekinirdim ama şimdi askerliği gördükten sonra

bidaha çağarsalar valla giderim o ortam süper ya anlatılmaz
  • Peki 4 yıllık elektrik öğretmenliğini bitirip askere gittikten sonra tezkere bıraksak nasıl olur?
  • keske hersey anlattigin gibi olsa ozgurlugun kisitlandiktan sonra ne anlami kalcak
  • Benim manyak bir kuzenim var dayımın oğlu olur adam şuan 32 yaşında ve kemer takmaz, askerden geldi geleli mavi palaska takar. Bir selam ver askerlik anılarını anlatır nasıl bir manyak çözemedim daha. Konya'da yaptı havacı olarak. Artık her gün bahsede bahsede ezberledik Konya 3. ana jet üstü bilmem ne taburu
  • Hastahane arkadaşı, Hapishane arkadaşı, Ev arkadaşı bir de Askerlik arkadaşı unutulmaz derler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne zaman askere giderim???
    10 yıl önce açıldı
    Askere gideceğim (Muaf oldum)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mayıs da yolcuyum şafak çok karanlık dünya kupasını izleyebilirmiyim acaba en çok ona üzülüyorum tabi lig maçlarıda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronos55

keske hersey anlattigin gibi olsa ozgurlugun kisitlandiktan sonra ne anlami kalcak

Dostum son 1 saattir saçma saçma konşuyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: kronos55

keske hersey anlattigin gibi olsa ozgurlugun kisitlandiktan sonra ne anlami kalcak

Dostum son 1 saattir saçma saçma konşuyorsun..

sacmalik bunun neresinde istemiyorum ben seni yapmak istemediign birsye zorlasam hosuna gidermi

• arkadaşım inan askerde daha özgür olucaksın haftada 1 çarşın var işin oldumu hafta içide çıkarsın dışarı

dış posta olursan sadece kışlaya uyumaya gelirsin

şöför olursan zaten hergün dışardasın

askeriyede sadece savaş birliği yokki

askerlik şubeleri var

hastaneler var

ordu evleri var

restorantlar var

lojmanlar var

ne kısıtlanması
  • bu çarşı izinlerini kendim belirleyebilirmiyim cumartesi değilde pazar çıkmak istiyorum dışarıya mesela birde karakollarda kışlalarda filan tv,digiturk vs oluyormu
  • normal sivil hayatta hiç maç izlemezdim askerde alıştım maç izlemeye :) sen düşün herkez maç izler akşam oldumu evet istediğin gün çıkarsın çarşıya
  • ne güzeli lan arkadaş gitti ığdır'a,adama 2007 model diş macunu vermişler.ayağında platin vardı,nöbette oturdu diye de 3 gün diskoya yollamışlar.11 ay nasıl dayanacağını bilmiyor adam.
  • ya eleman çok aktif heralde. sürekli bar, gece klubleri, kafeler, ruslar, polonyalılar...
    askere gideceksin ki biraz adam olasın. ben de gitmedim ama gidipte geri dönenlerin çoğunda o kötü huyları kalmamıştı.
    bence de askerlik zorunluğun yanında profesyonel de olmalı. Yani çatışan kesim profesyonel, diğer işleri yapacak olanlar (işte gemide mürettebat, askeri hastanede koruma, askeri okulda bilmem ne, şoför, restaurantlar vb. gibi yerlere ise zorunlu askerlik yapanlar verilmeli. 4-5 ay birine sürekli silahlı eğitim ver. Piskolojisine düzgün bakma. sonra onları çatışmaya gönder. Yani ben çatışmaya gitsen cidden tırsarım. kaç senedir okuyorum 1 kurşuna gidicem ailemin o kadar emeğini bırak oğullar biricik evlatları( herkes için diyorum) gidecek. sonra devlet sağolsun diyecekler azıcık bir yardımda bulunacaklar. bu olay kötü işte. yoksa askerlikte sorun yok ki. sabah akşam spor verilen görevleri yap. sabretmeyi öğren. öğrenmezsen zaten öğretirler

• dostum sana sadece bi uza diyorum
  • hocam bilgiler için sağol umarım herkezin gönlüne göre olur
  • ne militarist bir milletmişiz be
  • anayasada eşitlik ilkesi var ama kızlara askerlik yaptırmıyorlar. hadi çarpışmasalar bile, soğan patates soyarlar, yerleri silerler falan. bu konuda büyük bir haksızlık var bence. kızları da alsınlar askere.
  • Bende istiyorum tekrar gitmek yahu ...

O, G3 tüfeğinin çıkardığı sesten daha ketifli ne olabilir? Ah ah şimdi bir kerecik hedef atışı için bile neler vermezdim :(
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.