Şimdi Ara

Askerde uzman jandarma olarak kalmak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internette bununla ilgili açıklama yok uzman jandarma okulları 2012'de kapatılıp bütün uzmanları astsubay kadrosuna çevirmişler hiç şansım yok mu askerliği komando olarak yapanlar için uzman çavuşluğa sınavsız geçiş hakkı var ama kara değilde jandarma uzmanlık buna dahil mi eğer alım yoksa bu jandarmaya uzman olarak nasıl girilir vakit kaybetmeden girmem lazım yaş ilerliyor arkadaşlar şu ehliyeti alayım askere gitmeyi düşünüyorum

• Yaş ve Eğitim durumu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Yaş ve Eğitim durumu nedir?

23 hocam lise mezunuyum
  • olayı tam anlamadım ama fazla sosyal biri de değilsen git askerde kal...parayı istiflersin..
  • Jandarma değil de kara kuvvetleri için uzman jandarma sınavına girersin. İhtiyaç halinde jandarmaya atanabilirsin.
    Senin için bence bir yol da Jamyo okuman, puanı biraz yüksek ama mezun olduğunda astsubay olarak göreve başlıyorsun.
    Başka çaren yoksa uzman jandarma ol derim. Mülakatları da kolay değil, görevleri de.
    Ancak şu an muvazzaf uzmanları görüyorum. Askerliği bende yapmadığım için ayrıntısını bilmiyorum.
  • Benim bildiğim uzman erbaş olarak kalabiliyorsun ve sözleşmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

Jandarma değil de kara kuvvetleri için uzman jandarma sınavına girersin. İhtiyaç halinde jandarmaya atanabilirsin.
    Senin için bence bir yol da Jamyo okuman, puanı biraz yüksek ama mezun olduğunda astsubay olarak göreve başlıyorsun.
    Başka çaren yoksa uzman jandarma ol derim. Mülakatları da kolay değil, görevleri de.
    Ancak şu an muvazzaf uzmanları görüyorum. Askerliği bende yapmadığım için ayrıntısını bilmiyorum.

yok hocam olmuyor yaş sıkıntısı çıkıyor bu sefer 26 yaşından gün almamak diyor 2014 ygs'ye girip kazansam bile 26 yaşından mecburen gün alıyorum yapabileceğim başka alternatif seçim yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptical -- 14 Haziran 2013; 15:38:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Subay vs doktor vs avukat
    5 yıl önce açıldı
    uzman cavusluk nasıl bir meslek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir alternatif var. Oda 2 yıl daha okuyup Jatek sınavına girmen.
    Ama uğraşır mısın bilemem.
  • sağol hocam bi araştırıyım askerlik şubesine gidip bilgi alayım olamzsa sağolun :)
  • Askerdeyken komutanlarına diyorsun uzman olarak kalmak istiyorum diye.Eğitim durumun falan uygunsa sınavlara gidiyorsun.Askerlik bittikten sonra kursa gidiyorsun sonra uzman oluyorsun.Uzmanların eğitim gördüğü bir yerde askerlik yaptım yüzlercesini tanıyorum.
  • Tavsiye etmem

Benim bir arkadaş siirt te uzman cavus keske girmeseydim diyor. Hic sosyal hayatin olmuyo, can sikintisindan patliyorum diye hep dert yakiniyor. Bunlari goze almalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.