Şimdi Ara

Aşk hayatında yüzümüz gülecek mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O olmazsa öbürü olsun diye sürekli ona buna yazan birisi değilim. Gerçekten beğendiysem uygun olduğunu düşündüysem bi şekilde yazarım, ama olmayınca moral felan kalmıyor. Konuşma güzel gidiyordu beklentim aşırı yükselmişti ama olmayacağını anladım Sürekli birilerine yazmadığım için yazınca da çok çabuk kaptırıyorum kendimi .Açıkcası bu konularda tecrübeli olan varsa dinlemek isterim tavsiyelerini.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aska amacsal olarak yaklasirsan ask değil ask kilifinda cinsellik yasiyorsun demektir dostum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim yüzümüz gülür mü be..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son derece normal. Ben de birinden kolay kolay etkilenmem. Ama beğendiysem de çok beğenirim bütün ilgim -çoğu zaman belli etmemeyi seçsem de- onun üzerinde olur hep onu düşünürüm. Kendimiz için belki en sağlıklısı değil ama bence kötü bir şey değil bu. Her önüne gelene ya tutarsa diye yazan biri olmaktansa böyle olmayı tercih ederim. Ama eğer o kişiyle olmazsa da o kadar kafaya takmam. Bir süre üzülürüm ama dünyanın da sonu değil. Doğru insan tek 1 kişi değil çünkü. Dışarda başka doğru insanlar da var herkes için. Bulması kolay değil tabii. Şans biraz. Bulduğunu düşündüğün zaman sen elinden geleni yap yeter, olmazsa da olmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Young Sinatra

    Son derece normal. Ben de birinden kolay kolay etkilenmem. Ama beğendiysem de çok beğenirim bütün ilgim -çoğu zaman belli etmemeyi seçsem de- onun üzerinde olur hep onu düşünürüm. Kendimiz için belki en sağlıklısı değil ama bence kötü bir şey değil bu. Her önüne gelene ya tutarsa diye yazan biri olmaktansa böyle olmayı tercih ederim. Ama eğer o kişiyle olmazsa da o kadar kafaya takmam. Bir süre üzülürüm ama dünyanın da sonu değil. Doğru insan tek 1 kişi değil çünkü. Dışarda başka doğru insanlar da var herkes için. Bulması kolay değil tabii. Şans biraz. Bulduğunu düşündüğün zaman sen elinden geleni yap yeter, olmazsa da olmaz.

    Hocam birde gelicek mi kim bilir ne zaman gelicek aynı hisler tekrar bir kişiye. Bulması karşılaşması da sıkıntı. Bu da çok üzücü bir durum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bizim yüzümüz aşkta hiçbir zaman gülmez bu ülkenin kızları yüzünden. 1 aydır bir kızla konuşuyordum. kıza aşırı ısınmıştım o da ilgi gösteriyordu. sanırım bu sefer olacak diyordum. hatta memleketinden dönerken gece vakti yollarda perişan olmasın diye havaalanından gittim aldım. sonunda ne mi oldu. hislerimin onda karşılığı yokmuş. ama arkadaşlığım onun için çok değerliymiş. ben de ona "arkadaşlarımı karakterli kişilerden seçerim o yüzden arkadaşım olman pek mümkün değil" diyerek muhabbeti kestim. benim ona meylimi bile bile sırf ilgi arsızı olduğu için ses etmemiş bugüne kadar. iğrenç mide bulandırıcı türk kızının özeti resmen.

  • Young Sinatra kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuza aynen katiliyorun gerçekten bende herkese yazmayı seven biri değilim sadece biseyler hissedersem ilgi gösteririm yoksa normal olarak konuşurum ama çok takmam fakat şu var hoslandiginiz kişi çok önemli bunu secemezsiniz ama yanlış biriyse sizinle oynayıp duygularınızı hiç edebiliyor ve daha kötüsü sizi yedeğe atıp bekletebiliyor bu durumda en iyisi hiç bir şekilde ilgilendiginiz göstermeyin dicem ama o da imkansız sanırım Allah yardımcımız olsun arkadaşlar
  • İki üç kişiye aynı anda yazmadığın sürece kızlarla şansın yok, bir kız senin bir şeyler karıştırdığını kesinlikle anlar zaten diğer kızla reakbete girer istemeden ve sen daha ne olduğunu anlamadan bağlanır sana. İlk başta peşinden sen koşarken sonradan tam tersi olur.
    Çapkın birisiymiş gibi davran, başka kızların daha önce tercih etmediği birisini bir kız ne kadar beğensede asla sevgili olmaz onunla. Dikkat edersen sevgilisi olan adam çok rahat aldatabiliyor sürekli kız bulabiliyor. Bir kızla bir yerde otururken çevredeki kızlar bakıyor yiyecek gibi ama erkek erkeğe otururken imkansıza yakın.
    Özetle bulduğun her kıza yaz, bir şekilde tanıştığın her kıza yani yürü zamanla ne demek istediğimi anlayacaksın.
  • Knk ben Amerika da yaşıyorum burada kızı aynı gün bulursun iddia da ediyorum aynı gün bütün uygulamaları yükle saatler içinde kız bulursun sonra onu buluşmaya ikna etmekte yeteneğine bağlı %50 gelirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız seni beğenmezse zaten hiç konuşmazdı ama beğenmiş ve sonradan seni tanıdıkça friendzona atmış. Sebeb nedir diye merak ediyorsan o kadar fazla ilgi göstermişsin ki senin hayatına giren ilk kadının kendisi olduğunu anlamış. Kimse bir erkeğin ilk ve tek kadını olmak istemez, seni diğer kadınların beğenmesi daha önce beğenmiş olması bir kız için önemli. Bırak neden ilgi göstermiyorsun diye trip atsın, geçen uçakla geldiğimde beni havaalanından almadın beni düşünmüyorsun desin. Bunu yapabilmek için aynı anda başka kızlarla da görüşmen lazım yoksa tüm ilgini istemesen bile o toplayacak ve kaçıracaksın.
  • 30 yaşına gelip eline güzel meslek alırsan gülür.



    Yaşı ilerlemiş , evlenmeye çalışan kadınların gözdesi olursun : )

  • aga sen ne diyorsun ben intihar etmeye kadar yeltendim bu ülkede romantik efendi erkek olunca hiç bir değerin olmuyor ama it kopuk serseri olduğun zaman bilene kadınlar seni istiyor hatta yaz youtubeye efendi adammı efendi olmayanmı diye kadınların çoğu efendi olmayan adamı seçiyor benim şimdi internetten tanıştığım estonyalı bir kız var bir görsen varya türkiyede yanına yaklaşamazsın kadın seninle konuşuyor sürekli ingilizcemi geliştiriyor bu virüs muhabbeti geçsin kız ya antalyaya gelicek yada ben onun memleketinde siber güvenlik üst linans okuyacam

  • 40 yaşında biri olarak söylüyorum.

    Önce okuyun , çalışın , kendinizi geliştirin , para kazanın , gezin dolaşın , yeni yerler görün ufkunuzu açın.


    Kız işi bir şekilde çözülüyor. Önce kendinizi mutlu edin hayatta..

  • Armutun sapı üzümün çöpü diye ayıklayan insan boş kalır.


    20 30 40 böyle gider.


    Paran yoksa game over..

  • Öncelikle bu mevzulara aşırı anlam yüklememeye çalışmak gerek. Kendini ön plana çıkaran, diğerlerinden farklı kılan bir özelliğin var mı? Bunun için çaba harcadın mı? Kendini geliştirdiğin konular var mı? ( burada genel kultur, sinema bilgisi vs şeylerden bahsetmiyorum.)
    Kendini öne çıkartacak özelliklerin olduktan sonra kızlar sohbet etmeye, merak etmeye başlıyorlar zaten.
    Devir artık düz insan devri değil (sizin için demiyorum)
    işe girerken bile artık yapacağın iş haricinde ilgilendiğin şeylere göre seçiyorlar malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İblis Holmes -- 4 Aralık 2020; 11:13:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • booleanalgebra B kullanıcısına yanıt

    hahahah gerçekten öyle ama bunu neden bir sistem haline getirdiniz hocam ben de kızların yüzde sekseniz erkeklerin yüzde 20sini hedefliyor

  • İnstagramdan mı yazıyorsun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karahancer2

    İnstagramdan mı yazıyorsun ?

    Evet reelde bildiğim ama pek muhabetim olmayan kızdı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.