Şimdi Ara

Aşk acısı çeken birine aşık olunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta yazdığı gibi aşk acısı çeken birine aşık olunur mu? arkadaşlar samimi yorumlarınızı bekliyorum.

Kendim için açmadım genel bir konu.

Artiz mi? Ne artizi? Artiz ne arar lan bazarda?
  • tabi ki olunur.onun ne farkı var ki diğerlerinden?
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Olunur.Onu o halde görürsün,ona acırsın,zamanla bir şeyler hissetmeye başlarsın..Benim fikrim bu yönde.

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty*

Olunur.Onu o halde görürsün,ona acırsın,zamanla bir şeyler hissetmeye başlarsın..Benim fikrim bu yönde.

Eğer öyle bir şekilde olursa,karşındaki kişi acı çektiğinden dolayı çok hassas aynı zamanda çok ta yanlız hissedecektir.Sende öyle aşık olup onunda yanında olursan o da sana karşılık verir ama uzun süreceğini sanmam

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

quote:

Olunur.Onu o halde görürsün,ona acırsın,zamanla bir şeyler hissetmeye başlarsın..Benim fikrim bu yönde.

Eğer öyle bir şekilde olursa,karşındaki kişi acı çektiğinden dolayı çok hassas aynı zamanda çok ta yanlız hissedecektir.Sende öyle aşık olup onunda yanında olursan o da sana karşılık verir ama uzun süreceğini sanmam

Kemanı gözüne sokmazsan uzun sürme ihtimali var.Eğer ki gerçekten bir şeyler olursa,neden uzun sürmesin ki?

• ağlamak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 3 Kasım 2009; 21:19:29 >
    Asus Rog Strix x570 F - Ryzen 5 3600 @4.1ghz 1.1v(Noctua nh-u12s SE)- Sapphire RX 5600XT Pulse - Corsair Vengeance Lpx 3000 Mhz 2x8 GB DDR 4 - Corsair RM 750 80 Plus - Corsair 480GB Force MP510 m.2 SSD - Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 - Dark Guardian RGB Kasa - AOC G2460PF 144hz -Hyper X Cloud II - Corsair K68 Red Switch - Benq Zowie EC2

• quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

quote:

Aynen. Sonra üzülürsün. Başa gelen olaylardan biridir. Tavsiye edilmez.

• Hassas zamanında yakalarsan doğru işleri yaparsan olur
    ama aşk olmaz sadece tensel bütünlük

• quote:

Orijinalden alıntı: Aylut

Başlıkta yazdığı gibi aşk acısı çeken birine aşık olunur mu? arkadaşlar samimi yorumlarınızı bekliyorum.

Ben de bir arkadaş için birşey sorup çıkacaktım zaten.
    Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
  • olunmaz.. onunla birlikte sende acı çekersin sonucunda da bişey elde edemezsin.. tabi bu dediğim sadece genelleme.. istisnalar olur elbet

Orijinalden alıntı: Mizansen

quote:

Orijinalden alıntı: Aylut

Başlıkta yazdığı gibi aşk acısı çeken birine aşık olunur mu? arkadaşlar samimi yorumlarınızı bekliyorum.

Ben de bir arkadaş için birşey sorup çıkacaktım zaten.

Tamam. Şimdi uza.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Aşık olacağın insanı seçebiliyormusun ? Vaovvv.

kontrollu kullanıyo demek ki

" Amin der susarım... Duam belli,duyan belli..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: AseLaL

aşk acısı ceken bırıne aşık falan olmam,o onu dusunup durucak bende onu öylemı,kımsenın yarasını saramam,yara bandımıyım ben

Orijinalden alıntı: blue night

quote:

Orijinalden alıntı: AseLaL

aşk acısı ceken bırıne aşık falan olmam,o onu dusunup durucak bende onu öylemı,kımsenın yarasını saramam,yara bandımıyım ben

ne o delüğanlı beğenemedin mibenim düşüncem bu,kimsenin yarasını saramam,vakit kaybı

" Amin der susarım... Duam belli,duyan belli..."

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.