Bildirim
Aşırı Sıcak kararma Sorunsalı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Eee ne güzel işte. Bu halde çok kadın ayarlarsın.
Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. -
Üniverste Okusam tamamda Üni Okumuyorum
_____________________________ █████ 31 HATAY █████ -
O karedeki zenci eleman, "g0nyalı föşşikler, bize marsık diyorlar, hepiniz böylesiniz, hepiniz föşşiksiniz abijim" diye ağlıyor. "Zenci olmayı ben mi sectim? Zenciysem zenciyim biz insan degil miyiz haaaa" diyor, arkadaki eli yabalı yobazlar ise "burada g0nyada zenci istemezük, bunlar mundrdır" diyorlar.. Insanlık dramı bir kare.. Bu haberi hatırlıyorum yani..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 8 Mayıs 2026; 8:35:22 >_____________________________ -
Adama ırkçılık yaptılar üzücü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hergun tavuk yemek zararli mi
- elit düğün salonu isimleri
- atm de sıkışan para ne zaman hesaba geçer
- askerliğim nereye düşer test
- kapatmak istediğiniz vadesiz hesap bir banka kartınızın ana vadesiz hesabıdır
- penis nakli
- yeşil nasim
- discord açılacak mı
- rekorlar kitabı
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt