Şimdi Ara

Aşırı Kafama Takılan Soru Hk EDİT Geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
5.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Takma kafayı adam seni yumuşak bulmuş üstüne geliyor senin alış verişin ticaretin bitmiş gerisi teferruat...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam satis yaptigin adam senin uzerine geliyor nazik oldugun icin. Araya mesafeni koy illa bi sey olacaksa yasal yollardan hakkini arasin. Kesin bir dille yapacak bir seyin olmadigini soyle.

O 1 haftada arabanin 24 saatlik kaydi mi var elinde? Ki adama guvenip olayi kafana takiyorsun. Bir talihsizlik olmus fakat bu iş buyuyup canini yakabilir. Yuzgoz olmaya hic gerek yok.

Belki o 1 haftada adam motor aksamina temizlil amacli tazyikli su veya kimyasal kullandi da oldu? Bunu kimse bilemez.

Haa eger ki adam tehlikeli biri cikar ise iste o zaman alttan alabilirsin ama daha en bastan yumusaklik gostermen adami daha da cesaretlendirir kanaatindeyim.

• Anahtar cümle : "parası çıkışmadı üstünü ben tamamladım "...

Muhtemelen adam çırpacak keriz arayan çakal biri, olta atmış param çıkışmadı nakit yok o kadar yanımda diye ya da param yok bu kadar var diye masrafı yarıya indirmeye çalıştı... Baktı sen atladın tamamladın, şimdi de "ne koparsam kardır" diye bakıyor olaya.

Belki arabayı çoktan 5-10 ekleyip sattı bile.

• Hocam adam ekspere sokmuş beğenmiş almış 1 hafta geçmiş. Şu saatten sonra ne sorun olursa onu bağlar, bu aralar yeni dolandırma yöntemi oldu bu. Bu 3. Konu yakında para mara ister geri al derse hiç şaşırmayacağım. Siz de arar rahatsız ederse açmayın, kibar ve insan gibi yaklaşan herkesi enayi zannediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Anahtar cümle : "parası çıkışmadı üstünü ben tamamladım "...

Muhtemelen adam çırpacak keriz arayan çakal biri, olta atmış param çıkışmadı nakit yok o kadar yanımda diye ya da param yok bu kadar var diye masrafı yarıya indirmeye çalıştı... Baktı sen atladın tamamladın, şimdi de "ne koparsam kardır" diye bakıyor olaya.

Belki arabayı çoktan 5-10 ekleyip sattı bile.
    Kırıyorsun beni bak :) İnsanlığı yaşatmaya çabalıyorum

• belki takviyeden önce arabayı ittirerek vurdurmuş olabilirler. bu bile arıza sebebi. bence yetkili servis çağırmadınızsa sorumluluk kabul etmem deyin.
  • Merhaba,

Alıcı aradı ve bugün de yokuşta 1 den 2 ye geçmiyor diyor sendeyken böyleydi yaptıralım yarısını öde diyor, bu konuda danışabileceğim bir avukat vs var mıdır? Resmen yıldım. Eksper yapıyoruz 2 hafta sonra böyle bötle beni zan altında bırakıyor.
  • 2. El Araç satım yönetmenliğine göre garanti vermek ZORUNLU değil mi ?

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Galericilere zorunlu diye biliyorum.
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    Bence geri al

Araç fiyatları arttı zaten daha yükseğe satarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

2. El Araç satım yönetmenliğine göre garanti vermek ZORUNLU değil mi ?
    Galeriler ve ticari amaçla alınan araçlarda belli bir süre ve KM garantisi oluyor.
  • Bir aracı emanet verdiğini varsayalım. 1-2 saat kullanıp getirdi. Sorun ortaya çıksa da bir sey diyemezsin. 1 hafta kaldığını varsayalım alan kişinin aynı sorun olsa tavrın aynı olur mu? Aradan 1 hafta geçmiş ne olursa olsun.

Arkadaşa bravo t jet aldık manuel. Aldıktan 2 gün sonra yazılım attırdı. Nasıl kullandıysa artık sanzıman gitti. Çıkma sanzıman bulup değistirdi.

Arkadaşım hatasını kabul etti eski sahibine demedi. Bu yüzden art niyet seziyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.