Şimdi Ara

Aşık olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 17 Ocak 2022; 20:28:34 >

• ZOOOOOAAAAARTTTTTTTTTTT   

• Tavsiye verebilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghetto İnsider

Tavsiye verebilir misin?

Kilit konu şu kız gelip seninle sohbet başlatıyor mu ?

• Allaha şükür böyle dertlerim yok çünkü tipsizim

• quote:

Orijinalden alıntı: gavuroglan

ZOOOOOAAAAARTTTTTTTTTTT   

Bu akşam da Nikopoll ve tüm sevenler adına yakıyoruz.  

• "Aşk" yalandir bu zamanda.Tamamen ilüzyon.

• Komünist ve liberal? Aynı anda mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astrian -- 30 Eylül 2021; 7:8:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Seviyorsan git adam gibi aşığım de o kadar yorma kendini. Yoksa yoktur zaten.

• Birincisi milliyetci liberal falan filan bu tarz seylere sakin kapilma yasin daha cok kucuk bugun savunduğun seyi 2 gun sonra tamamen reddedecek yastasin bende boyleydim ama cok gereksiz seyler emin ol

Sende biraz betalik var gibi kizin pesinden cok kosma kendin ol her zaman kiza yaranayim diye kendini degistirme bu zayıflık belirtisidir her türlü insan ilişkilerinde geçerli

Kizla konusmayi senin baslatman guzel bu konusmalari ilerlet wp dan da konus 1 hafta sonra zaten is kendiligin evrilir

•   

• ahmet kaya dinliyorsan o kadar da milliyetci degilsindir

• Liberal ve komunist

LİBERAL VE KOMUNİST

LiBeRaL Ve KoMuNiST

• kıza tak diye bir mesafe koy eğer burnu giderek kalkıyorsa yoksa şu anki durumlarından zaten garanti gözüyle bakacaktır ama o da sana aynı şekilde davranıyorsan böyle olaylara hiç gitme 1.önerim bu eğer dediğim gibiyse onu uygula tekrar yakınlaşman için bu kez o sana adım atacaktır ama yok ikinizde lisesli aşıklar gibi karşılıklı mutlu mesutsanız tek yapman gerek. wp’den muhabbeti ilerletmek yatmadan da güzel mesajlar atmak değerli hissettirmek bunlar zamanla senin kafanda da olup olmayacağıyla ilgili taşları yerine oturtur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kıza tutuldun diye akşam eve gidip agladiysan bence sonuç max kanka olmanizla sonuçlanacak. Hele bu kadar kızın peşinden koşmak kızın kafasında direkt olarak kendisinin senden daha değerli olduğu izlenemini uyandırir ve kız bile bunu düşündüğünün farkinda olmaz. Ee kızlarda da flört aşaması hayranlık temelli olduğu için sana karşı bir çekim hissetmeyecektir. Her şeyde ilk adımı sen atacaksın ama sonra bakacaksın o da atıyor mu. Atmiyorsa sanki bunu hiç sorun etmiyormis gibi yoluna bakacan. Bak tavır alacaksın demiyorum. Tavır almak da bir sorun ettiğinin belirtisidir. Zaten sohbetini muhabbetini sevdiyse sana yanasacak. Bak sana altın kuralları vereyim. Bunları hiç unutma:

1- Alçakgönüllü olma. Herhangi bir iltifat gelirse teşekkür ederim diyerek kabul et. Yok o senin güzel bakan gözlerinden dolayıdır falan da deme. Bunların modası geçti. Ha, yapılan iltifatı teşekkür ederek kabul edersin, sonrasında sen de ona küçük bir iltifat edebilirsin ama bunu da çok sık yapma. Başka bir zamanda sen de ona iltifat et onun yerine.

2- Yapalım mi, edelim mi gibi sorular sorma. Bu tip sorular kızlarda gelmek istese bile utanıp gelmemesine yol açabilir. Sinemaya gidelim mi demek yerine, haftasonu boş musun dersin. O da mal değilse hemen anlayacaktır durumu ve senden hoslaniyorsa evet boşum noldu ki diyerek saf ayağına yatacaktir. Eğer yok işim var derse de o anki tepkilerini gözle. Reddetmek için mi öyle söyledi, yoksa gerçekten işi mi var. Ne işin var diye de sorma. Kendisi söyler, söylemek isterse. Böyle emrivaki davranışlardan aşırı hoşlanırlar. (Bu özgüvenli erkek imajı oluşturur sizde)

3- Gereksiz yere hesap verme. Mesela wpde yazisirken o an bir işin çıktı. Benim bir işim çıktı, sonra tekrar görüşürüz deyip sonlandir. Yok işte şuraya gitmem lazım da, şunu yapacam da diye hesap verme. Sorarsa da kısa cevaplar halinde çok detaya inmeden soyle.

4- Sadece belirli saatlerde aktif olun. Daha çok gece yazın. Gece insanlar daha duygusal, daha sakin ve boş olur. Mesela akşam yemeği vaktinde yazarsan sofra vs. uğraşacağı için ya geç cevap verir ya vermez ya tek kelime cevap verir vs. bir şeyler olur bozulursunuz. Sürekli her saat başı iletişim halinde olmak da flört aşamasında pek iyi değildir. Bu kızdan başka derdiniz ve işiniz olmadığını gösterir. Ve gece geldiniz, kız dedi ki bugün ne yaptın. Boş boş oturduysan bile bunu söyleme. İşte babamla birkaç işi hallettik vs. diye kısaca bir şeyler uydur. Kısacası günaydın mesajı atiyorsanız günaydın mesajı atarsın, gün içinde birkaç kere kısa konuşmalar yaparsın, asıl uzun konuşmayı geceye saklarsin.

5- Zırt pırt iltifat etme. Arada et ve abartıya kaçma. Yok işte kimseyi görmedim senden daha güzel vs gibi falan sakın. Bunlar sevgili olunca falan söylenir. Kızın hareketlerine bakin. En çok neresini begeniyorsa orasını belli edecektir. Saçını begeniyorsa ikide bir saçıyla uğraşıp durur, eli saçından inmez, aynayla bakar vs. Bunu kestirin sonra orasiyla ilgili güzel ama kısa bir iltifat edin. Efsane etki yaratacaktır. İltifat ederken de ezile buzule etmeyin. Sesiniz titremeden, normal tonda olacak ve göz teması çok önemli. Gözünün içine içine bakacaksin. Gözünü kacirirsan olmaz o iş söyleyeyim. İltifat etme daha iyi.

6- Yok liberal, yok komünist yok bilmem ne. Bunları bir bırak. Daha yaşın kaç da böyle şeylerle kafayı bozmussun. Daha oy bile kullanmaya hakkın yok. Ki daha lisedesin. Lise aşkindan bahsediyoruz. Lisede aşklar gelip geçici olur genelde.

Aklıma gelenler bunlar. Öncellikle şu aşık oldum, üüüü gibi sulu davranışlarından bir kurtul. Gerçek aşk lisede olmaz bile genelde. Aşık olsan o an, o dakika, o saniye anlarsin. Aşık oldum mu ben ya dusunemezsin.

-

• okumadım ama bu işte uzmanlaşman en az 25 yaşını bulur , bol bol hata yap ve ders çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız senin ondan hoşlandığını biliyor mu ?

Ayrıca ağırdan almaya çalış.Hoşlandığını belli et ama aşık olduğunu değil

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.