Şimdi Ara

Aşık olduğunuz kadın çocuk doğuramayacak olsa devam edermiydiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 15.08.2015)
Giriş
  • Evet aklıma takılan konu nerden çıktı gece gece bilmiyorum.
    Bi kadına aşıksınız ama o bi hastalıktan dolayı çocuk doğuramayacak durumda.
    Devam edermiydiniz ilişkinize ? Bu durumu kabul edebilirmiydiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi littlepsycho -- 3 Eylül 2012; 5:17:35 >

• Kendinden kontrollü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Selck34

Heralde herşey seks mi yani

• Şimdi mantıklı bir şekilde düşünüp düzgün bir hayat mı istiyorsun yoksa soyunu devam mı ettirmek istiyorsun? Düzgün hayattan kastım senin sorduğun soru; soyunu devam ettirmek de düzgün hayat olsa gerek ancak eğer ki "Düzgün hayat" konusunda bir problemimiz olacaksa bazı istisnalar yüzünden bu hayatı mahvetmek istemem. Eğer olmayacaksa "olmuyor" der bir süre üzgünlüğümle boğuşurum lakin her zaman bir çocuğun hayatı benim için önemli olsa gerek, olmuyorsa ve illa bu konuda bir çocuk istiyorsak taşıyıcı annelik veya kan bağımız olmayan bir evlat edinirdik. Yeter ki "Düzgün hayat" kavramı bozulmasın, benim için önemli olan tek şey budur. Düz mantık ile soyumuzu devam ettirmek isteseydik -ki bunu kim istemez?- bazı sebepler sonucu belki diğer hayat kavramını yaşayamıyor olabilirdik. Bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmek gerekir ve karşı cinsi hiç bir zaman bu konuda sıkıntı vermememiz gerekir.

Bu yazdığım sadece benim kişisel görüşümdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Şimdi mantıklı bir şekilde düşünüp düzgün bir hayat mı istiyorsun yoksa soyunu devam mı ettirmek istiyorsun? Düzgün hayattan kastım senin sorduğun soru; soyunu devam ettirmek de düzgün hayat olsa gerek ancak eğer ki "Düzgün hayat" konusunda bir problemimiz olacaksa bazı istisnalar yüzünden bu hayatı mahvetmek istemem. Eğer olmayacaksa "olmuyor" der bir süre üzgünlüğümle boğuşurum lakin her zaman bir çocuğun hayatı benim için önemli olsa gerek, olmuyorsa ve illa bu konuda bir çocuk istiyorsak taşıyıcı annelik veya kan bağımız olmayan bir evlat edinirdik. Yeter ki "Düzgün hayat" kavramı bozulmasın, benim için önemli olan tek şey budur. Düz mantık ile soyumuzu devam ettirmek isteseydik -ki bunu kim istemez?- bazı sebepler sonucu belki diğer hayat kavramını yaşayamıyor olabilirdik. Bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmek gerekir ve karşı cinsi hiç bir zaman bu konuda sıkıntı vermememiz gerekir.

Evet haklısın bu konuda yorumu çok beğendim,ama cidden garip bişey yaşamadan bilinmez Allah kimseye yaşatmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu çocuk yakışıklı mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi anlamadım soruyu...

seks yapabilecek ama çocuk doğuramayacak mı ?

eğer sorduğun buysa bu benim işime gelir çocuk yuvalarında aile bekleyen binlerce çocuk var alırız onları ailemiz yaparız

yok kastın seks de yapamaycaksa ki böyle bişe pek kadınlarda %0.001 ihtimal gibi bişe o da bizi bulmasın bi zahmet

bu arada üstteki karikatüre güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 3 Eylül 2012; 5:23:54 >

Orijinalden alıntı: littlepsycho

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Şimdi mantıklı bir şekilde düşünüp düzgün bir hayat mı istiyorsun yoksa soyunu devam mı ettirmek istiyorsun? Düzgün hayattan kastım senin sorduğun soru; soyunu devam ettirmek de düzgün hayat olsa gerek ancak eğer ki "Düzgün hayat" konusunda bir problemimiz olacaksa bazı istisnalar yüzünden bu hayatı mahvetmek istemem. Eğer olmayacaksa "olmuyor" der bir süre üzgünlüğümle boğuşurum lakin her zaman bir çocuğun hayatı benim için önemli olsa gerek, olmuyorsa ve illa bu konuda bir çocuk istiyorsak taşıyıcı annelik veya kan bağımız olmayan bir evlat edinirdik. Yeter ki "Düzgün hayat" kavramı bozulmasın, benim için önemli olan tek şey budur. Düz mantık ile soyumuzu devam ettirmek isteseydik -ki bunu kim istemez?- bazı sebepler sonucu belki diğer hayat kavramını yaşayamıyor olabilirdik. Bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmek gerekir ve karşı cinsi hiç bir zaman bu konuda sıkıntı vermememiz gerekir.

Evet haklısın bu konuda yorumu çok beğendim,ama cidden garip bişey yaşamadan bilinmez Allah kimseye yaşatmasın.

Amin. İnşallah tüm forum arkadaşlar içinde geçerli olarak, kimse böyle bir şey ile karşı karşıya kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan402

şimdi anlamadım soruyu...

seks yapabilecek ama çocuk doğuramayacak mı ?

eğer sorduğun buysa bu benim işime gelir çocuk yuvalarında aile bekleyen binlerce çocuk var alırız onları ailemiz yaparız

yok kastın seks de yapamaycaksa ki böyle bişe pek kadınlarda %0.001 ihtimal gibi bişe o da bizi bulmasın bi zahmet

bu arada üstteki karikatüre güldüm

İlkinden bahsediyorum.

Orijinalden alıntı: Selck34

Heralde herşey seks mi yani

Seksle ne ilgisi var ki?

i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • aile baskısı tavan yapacaktır.onlar karşı dursan bi türlü hatunu bıraksan bi türlü.
  • Evlendikten sonra da eşin bu rahatsızlığa yakalanabilir bunun garantisi yok, Eşim diyebileceğin bir kişi ise karşındaki bu tür olumsuzlukları görmezden gelirsin zaten. Allah bir yerden alır bir yerden verir birde böyle düşünmek lazım.
  • her asik oldugumla evlenmiyorum ? konu evlilik olursa evlenmem tabi ki ask sevgi bunlar gecici seyler bazi seylerin farkina varin sahsen evliligi cocuk icin yapicam cunku askin sevginin bittigi yerde en onemli baglayici sey cocuk oluyor ailede.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.