Şimdi Ara

Aşı Olmayan Sokağa Çıkmasın! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hynque kullanıcısına yanıt

    birader kafan nerde senin birisi gönüllü yapılan bir eylem

    bu seferki aşılamada nerdeyse silahla seni aşıya yolluyorlar ki bu aşıda 3. fazı bitmemiş yani burdan 2 sene sonra sana ne olucak kimse bilmiyor !!

    Kafaları boş yere bulandırma !

  • Yazık, ilaç lobisinin reklamlarını dinleyip burada cahil cahil yazanlara..


    Hiç mi mantık dahi kuramıyorsun ?


    Aşıların bulaşı engellediği iddiası var mı? YOK, diyor ki üreticiler: aşı olan bulaştırabilir, aşı sadece ağır hastalığı azaltır.


    Hayır aşıların kan pıhtısı sorunu ayyuka çıkmış,Astra Zeneca ve Johnson and Johnson aşıları güvenli diye çıktıktan aylar sonra onlarca ülkede durdurulmuş güvenlik kaygısı ile hala burada üreticilerinin sorumluluk almadığı aşıları millete satmaya çalışmaya kimsenin hakkı yok!


    Aşı olanlara ONAM'ı boşuna imzalatmıyorlar.


    Aşı Olmayan Sokağa Çıkmasın!
    Aşı Olmayan Sokağa Çıkmasın!




  • Şimdi aşı olmayanlara ağzı köpürenler yarın biz mi dedik aşı olun diye ahkâm keserler.

    Kimse aşı için zorlayamaz. Olmak isteyene olmayın demem ama ben olmayı düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar aşı olmamak icin direnir sanıyordum tam tersi asi olmak icin herkes sıraya giriyor ve asi karşıtı her mesaj linc ediliyor. Çok ilginç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tamam

  • Devlet aşılara garanti versin.

    Yan etkilerde, olumsuz durumlarda yüksek miktarlarda tazminat ödeyeceğini yazılı olarak beyan etsin, kanun çıkarsın.

    O zaman insanlar aşıya güvenebilir, gider aşısını olur.

    Ama devlet aşıyı sen kendi isteğin ile oluyorsun, başına ne gelirse sorumlusu sensin derse insanlar niye bu aşıyı olayım, zaten otobüslerde üst üste işe gittim birşey olmadı, bundan sonra da olmaz diyerek aşı maşı olmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sen bu konuyu sil; çünkü aşı karşıtları konuya üşüşmüş.

    Bu da demek oluyor ki konu gereksiz yere uzayacak.

    Aşı karşıtlarına ne dersen de düşünceleri değişmeyecek zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt

    İnsanlar aşıya güveniyor merak etme günlük 1milyon doz kadar aşı yapıyoruz.

    Sen aşı olma senin yerine başkası olur yeterki randevu alıp gitmemezlik yapmayın. Kul hakkıdır Allah bile affetmez.

  • İki ay önce covid geçirdik, sistemde hiçbir aile bireyine aşı gözükmüyor daha önce pozitif sonucumuz olduğu için. Olmak istiyoruz da olamıyoruz.

  • Bende uyku apnesi var. Bağışıklık sistemim berbat. Bu sözde pandemi döneminden önce bile hergün zencefil içer, mevsimlik meyvelerden tüketmeye çalışırdım. Dezenfektan 2019 yaz itibariyle ikizler olduktan sonra kullanmaya başladım ondan öncede çok uzun yıllardır devamlı kolonya kullanırım. Kısacası hijyene dikkat ederim.


    Pandemiyle birlikte ekstra olarak tek yaptığım D vitamini ve propolis kullanmak. Ben her yıl mevsim geçişlerinde alerjik astım sebebiyle 2 kez faranjit olurdum. Öksürük krizlerimi görseniz bu ölür derdiniz. Hatta acildeki dokturun biri "2 seneye kalmaz stent takılır" dedi. Sigaradan dolayı ciğerler iptal sanıyor ancak hiçbir şey yok. Bu sene hastalanmadım. Aktif bir şekilde pazarlamaya ve mal dağıtmaya devam ettim.


    Benim gibi uyku problemi olan ve bağışıklığı zayıf biri bile bu hastalığa yakalanmadı veya 2019 şubat ayında geçirdiğim yüksek ateş vs. ile yakalandım ve atlattım ( bilmiyorum ) Aile ve akrabalarla görüşmeye devam ettik bu süreçte. Hiç kimseye bir şey olmadı.


    Benim tahminim bu hastalığı geçirdiğim yönde. Antalya haberlere konu olmuştu " gripten kırılıyor " diye. Özel hastahane acilleri bile tıklım tıklım. Bizim bebeler 2 kere hastahaneye yattı vs. O dönem ateşli hastalığa yakalanmayan çevremde hiç kimse yok.


    Aile, eş dost, hısım akraba. 1 gün arıyorum nasıl oldun diye " benim geçti bu sefer hanım" diyor. Öbür gün çocuğa bulaşıyor. Annemle konuşuyorum ateşi var yatıyor aradan kısa bir süre geçiyor halam, dayım, onların cocukları. Arkadaşın hanımı aradı " gel bu adam ölecek ateşini düşüremiyoruz " Vatandaş iyileşiyor sonra eşine geçiyor ordan aynı iş yerindeki babasına.



    Şimdi ben neden aşı olayım arkadaş bana biri söylesin? Ne bok olduğu bilinmeyen, hiç bir testi olmayan ve ilerde ne tür etkileri olacağını bilmediğim bir zıkkımı neden damarlarıma enjekte ettiriyorum?


    Not: Annem aşı oldu. Babam olmayı düşünmüyordu ancak oda olacak sanırım. Eşim dün " aşı olmayı düşündüğünü söyledi " bende " kendi kararın nasıl istersen öyle yap " dedim.


    Beraber iş yaptığımız şeker hastası bir abim 2. dozu oldu ( yüksek risk grubunda ). İsteyen olsun, istemeyen olmasın beni bağlamaz ancak daha virüs yeni çıktığında aşı pasaportu lafları çıkmaya başladı. Düne kadar özgürlüğümüz kısıtlanıyor diye yaygara koparanlar, bugün aşı olmak istemeyenleri eve hapsedecek. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon-Cooper -- 18 Haziran 2021; 12:46:29 >




  • ben yıllardır ne aşı ne ilaç almıyorum ve gayet sağlıklıyım. aşı olmayı düşünmüyorum fakat aşı olmak isteyene de engel olmuyorum

    aşı olmayı düşünen ancak kafasında kuşkular olan bi arkadaş "aşım cıkmış biontech mi sinovac mı olayım" diye sordu "bilmem hangisini olursan ol" dedim. aşımı oldum diyenlere "hayırlı ugurlu olsun" diyorum. hatta bazen "elbirliği ile bu musibeti millet olarak atlatacağız hamdolsun" diye politikacı ağzı yapınca bi keyifleniyolar ki, sorma :) herkese hoşuna gittiği dille yaklaşmak lazım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sheldon-Cooper S kullanıcısına yanıt
    Avrupa Birliği 2018'de "aşı pasaportu" ifadesini de içeren "roadmap on vaccination" adlı bir belge yayınlamış. Bu işin altyapısı yıllar öncesinden planlandığı belli. Ve şu işe bakın, tam bu planın üstüne corona adında bi virüs cıkıyor. Ne tesadüf ama :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juanexe kullanıcısına yanıt
    Ben aşı hakkımı tamamen karşılıksız size devredebilirim :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Nüfusun %70'ini aşılamak yeterli. Aşı üreticileri CEO'ları dedi. %70 aşıları ile yaşamaya devam edecek, %30 aşı olmadan normal yaşamına devam edecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işi planlayanlar %70 ile bırakmaz çünkü riskli : Maskede olduğu gibi millet "ben enayi miyim" oluyorum/takıyorum der.

  • nucro kullanıcısına yanıt
    Planlayanlar %70 yeterli diyor; ben değil.Örn Biden, %70 yeterli diyor.

    https://abcnews.go.com/Politics/biden-set-vaccination-goals-americans/story?id=77487979

    geriye kalan %30 normal yaşamına devam edecek. ve Dijital Aşı Sertifikası "seyahat belgesi" değil, üstünde yazıyor. Kalan %30 normal seyahatini de yapabilecek.

    devlet işlerini hala anlayamadın mı? bu işler böyle yürüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asi virusu vucuda tanitmak icindir ne varki, vucudun asiya tepkisi dogal enfeksiyondaki gibi degildir. Asiya ragmen antikor uretmeyen insanlarda olabilir. Asiya odaklanmak yerine neden antikora odaklanilmiyor? Asi olmadanda antikoru olan cok sayida insan var. Asi denilip geciliyorda ise yariyormi antikor ne durumda ikgilenen yok. Varsa yoksa asi. Asi propagandasindan asil amac unutuluyor. Tum asi olanlari birde antikor testinden gecirsinler bakalim., sonuc ne cikacak. Yaoacaksanizda lincinizi ona gore yapin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 18 Haziran 2021; 23:8:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Faşist misiniz olm siz? Nah yaparsınız ayrıca. Bilim de iyice engizisyon mahkemesi gibi oldu, birilerine para yedir bilim adamları istediğin gibi konuşsun. Bunun birçok örneği var ama bazı insanlara 40 kez anlatsan anlamıyor.

  • Kimse ses çıkarmazsa onu %100 e çıkarmayı deneyeceklerdir

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.