Aşı bireysel değil toplumsal olarak yapılınca anlam ifade eder. Aşılar korona riskine göre 100 kat daha tercih edilebilir. O yüzden isteğe göre aşı olmayan sokağa çıkmasın. Çıkarsa da alışveriş merkezlerine oraya buraya girmesin. |
Aşı Olmayan Sokağa Çıkmasın!

-
-
Hocam aşı karşıtı değilim, hak verseler hemen gidip olacağım ama bu dediğiniz de fazla olmuyor mu? Sonuçta olup olmamak kişinin kendi kararı.
-
Aşı olmak zorunlu değil; lakin aşı olmayan kişiler potansiyel bulaştırıcı sayılıyor.
Hiç kimseyi eve kapatamayız; aşı olmayan kişilerin sinema, AVM gibi yerlere gitmesinin yasaklanmasını doğru buluyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DrakeMcCainAşı olmak zorunlu değil; lakin aşı olmayan kişiler potansiyel bulaştırıcı sayılıyor.
Hiç kimseyi eve kapatamayız; aşı olmayan kişilerin sinema, AVM gibi yerlere gitmesinin yasaklanmasını doğru buluyorum.
Hangi aşıyı önerirsiniz?
-
Ben herhangi bir hastalık durumundan korkmadığımdan dolayı aşı olmayı gereksiz buluyorum. Sen korkuyorsan aşını olup kendini eve kapatabilirsin. Başkalarının korkusu yüzünden bir şey yapmak zorunda değilim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben korona geçirdiğim için aşı olmayı düşünmüyorum ama hala emin değilim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olmuyorum ulan o ne idüğü belirsiz aşıları kimse bana vuramaz. Kimse evede kapatamaz. Adamsanız gelin kapatın.
Yok öyle yağma. Kimse aşı olmaya zorlanamaz!
Ayrıca aşı olsan bile bulaştırma riskin hâlâ var. Sadece belirtisiz geçiriyorsun ama başkasına bulaştırabiliyorsun. Korunmak isteyen aşı olsun,
Şu an için hangi aşının daha faydalı olduğunu söylemek mümkün değil.
Lakin yan etkiler açısından bakacak olursak, Sinovac'ın daha az yan etki yaptığını söyleyebiliriz.
13 yasindayim asi oldum xD
Asi olmayana vibrator cezasi verilmeli.
bu yapılanlar aşımsı birader aşı bile değil hiç biri , sokuyorlar vucuduna veriyorlar zerki içinden ne çıkacak bir iki sene sonra kimse bilmiyor, ayrıca aşı bile olsan hem yine hast olabiliryorsun hemde bulaştırıyorsun ben ne anladım bu aşıdan o halde ?
Şunuda hiç unutma bu kapitalist sistem günahını bile sana bedava vermezken nasıl oluyorda milyar dolarlık maliyeti olan bu aşılar hemen her ülkede yapıldı ki bizim ülkenin MB da zırnık bile yok nerden geldide bu para aşı oluyorsun,büyük resmi oku aşı falan kolpa şeyler grip kadar etkisi var bunun, kronik sorunu olanlar ve zaten gidiciler gidiyor o kadar !
-
bu eleman daha 3-4 hafta önce aşı gereksiz diye konular açıyordu , sonra editlemiş o konuları
https://forum.donanimhaber.com/---149247951
https://forum.donanimhaber.com/---149257313
https://forum.donanimhaber.com/ asilar-ise-yaramiyor--149247951
https://forum.donanimhaber.com/ asi-gereksiz-yaz-geldi-salgin-azaldi--149257313
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 17 Haziran 2021; 16:46:0 >
-
Aşı olmayanlar en yakın market yerlerine belirli bir saat aralığı içinde gidebilsın. Cahil ile tartışmaya girmek yasak koymaktan daha zor. Pandemiyi atlatacaksak tavrımız sert olmalı böyle hayatında 3 kitap bitirmemiş, bilimle alakası olmayan birinin aşı karşıtlığı yapması da ayrı bir ironi. Çevremde herkes vuruldu hiçbirinde yan etki yok. İnsan sağlığını tehdit eden yine insan.
Eğer ki hükümet pandemi süresini en yakında bitirme imkanını istemezse zaten kimse sizi zorlamasın.
Burası yaban hayat değil ve siz de binlerce bilim adamının onayladığı aşıyı eleştirmeye hakkınız yok. Bu bir din veya bireysel bir şey değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aşı karşıtlarını daha fazla tahrik etmek için bu konuları açıyorlar... Belki konuyu açan aşı karşıtı bile olabilir.
-
sen aşılısın madem hasta olunca yat bakalım hastaneye, devlet karşılayacakmı masraflarını hahaha !!
-
bu y apılanlar aşı olsa sana tutankamon evrakları kadar bilgiyi imzaltıp yapmazlardı birader !!
o imzaladıgın evrakta sana bişey olursa biz karışmayız diyor bunu biliyormuydun sen ?!!
işkembeden sallayıp insanları korkutup aşı aşı diye kışkırtma kimseyi
sağlıklı insanlara hiç bir şey olmaz, 2019 da gripden daha çok insan mefta oldu biliyormuydun bunu !!
-
Konuyu açan arkadaş için bir şey yazmıyorum yanlış anlaşılmasın.
Ama genel olarak aşıya olumlu ve olumsuz bakan kesimlerin içerisinde çok aşırı tepki veren, ortalığı birbirine katmak için tutuşan bir kesim olduğunu görüyorum.
Bunları da anlamakta zorluk çekiyorum açıkçası. Aşını oluyorsan ol, olmuyorsan olma. İki taraf da birbirine laf atma peşinde, savaşa çevirecekler kendisine bıraksak. Aşı olanlar niye aşı karşıtlarını ikna etmeye çalışıyor boş boş anlamıyorum. Aşı olmak istemeyenler de etrafta çok fazla gereksiz bilgi paylaşımı yapıyorlar, kendi kitlelerine saklasınlar. Herhangi bir zorlama durumunu da yerine şikayet edip tepkisini oralara göstersinler.
-
Sizden kan bağışı alınırken veya her yıl yapılan grip aşısında da imza atılıyor. Tıpta her zaman risk vardır en ufak cerrahi ameliyatda veya herhangi bir ilaçta bile risk vardır. Sağlıklı insan olman da bir şeyi etkilemez bedeninin basit yönleri vardır. Fıstığa alerjisi olan fit birini bile yere serer yüzü şişer. Aşidan ölme ihtimaliniz koronadan ölme ihtimalinizden düşük. Komplo teorisyenleri para kazanmak için sizin gibileri bulmak zorunda onlar da ekmeğinin peşinde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Olmuyorum ulan o ne idüğü belirsiz aşıları kimse bana vuramaz. Kimse evede kapatamaz. Adamsanız gelin kapatın.
|
Yok öyle yağma. Kimse aşı olmaya zorlanamaz!
Ayrıca aşı olsan bile bulaştırma riskin hâlâ var. Sadece belirtisiz geçiriyorsun ama başkasına bulaştırabiliyorsun. Korunmak isteyen aşı olsun, |
Aşı olmak zorunlu değil; lakin aşı olmayan kişiler potansiyel bulaştırıcı sayılıyor. Hiç kimseyi eve kapatamayız; aşı olmayan kişilerin sinema, AVM gibi yerlere gitmesinin yasaklanmasını doğru buluyorum. |
Ben herhangi bir hastalık durumundan korkmadığımdan dolayı aşı olmayı gereksiz buluyorum. Sen korkuyorsan aşını olup kendini eve kapatabilirsin. Başkalarının korkusu yüzünden bir şey yapmak zorunda değilim.
|
Küreselcilerin bedava borazanı olmuş zavallı insanlar.
Yok aşı olmayan markete gitmesin, yok aşı olmayan hapse atılsın. Yazık kafanıza. Aşı hastalığı önlüyorsa siz aşı olup korunun o zaman. Biz aşı olmasak ve hastalıktan gebersek bile size hiç bir şey olmaz. Eeee? Problem ne? Aşının sizi koruyacağına daha kendiniz bile inanmıyorsunuz, saçmalayıp duruyorsunuz. |
Aşı olmayanlar en yakın market yerlerine belirli bir saat aralığı içinde gidebilsın. Cahil ile tartışmaya girmek yasak koymaktan daha zor. Pandemiyi atlatacaksak tavrımız sert olmalı böyle hayatında 3 kitap bitirmemiş, bilimle alakası olmayan birinin aşı karşıtlığı yapması da ayrı bir ironi. Çevremde herkes vuruldu hiçbirinde yan etki yok. İnsan sağlığını tehdit eden yine insan.
Eğer ki hükümet pandemi süresini en yakında bitirme imkanını istemezse zaten kimse sizi zorlamasın. Burası yaban hayat değil ve siz de binlerce bilim adamının onayladığı aşıyı eleştirmeye hakkınız yok. Bu bir din veya bireysel bir şey değil. |
birader kafan nerde senin birisi gönüllü yapılan bir eylem bu seferki aşılamada nerdeyse silahla seni aşıya yolluyorlar ki bu aşıda 3. fazı bitmemiş yani burdan 2 sene sonra sana ne olucak kimse bilmiyor !! Kafaları boş yere bulandırma ! |
Sen aşı olduysan ve aşıya bu kadar güveniyorsan korkmanı gerektirecek bir şey yok. Milleti bir şeye zorlayamazsın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X