Şimdi Ara

ASGARİ ÜCRETİN 1500 EURO (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
46.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biz alıştık sanırım
  • Sesini çıkarsan ne olacak ki ? darbeci fetocu yada bölücü diye iftira yiyeceksin bu ülke artık akp li süslümanlara kaldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransız halkı tarih boyunda her türlü despotizme direnmiş, 300 sene önce kendi krallarını asmış, söke söke hakkını almış bir halk. Çıkardıkları bilim adamlarını, sanatçıları saymıyorum bile. Türk halkı ise ahlaksız, yalaka, ömrü boyunda kendisinden daha eğitimli insanlara kompleksle bakan, kasaba kurnazı bir halk. Kendisini önemli gören ama esasında dünyada kimsenin önemsemediği bir ülkede yaşadığının bile farkında olmayan bir kitle.

    Özetlemek gerekirse, Avrupalılar Köroğlu Destanındaki Ruşen Ali ise Türk Halkı 3 kuruş çıkar için Koroğlu'nu ispiyonlayan köylüdür.
  • Düzeltme için söyliyim



    Almanya olsun fransa olsun maaşlar brüt ödenir net i yarı yarıya azalır vergiler ve sigorta ile yanlışlık olmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berlindeyim bir haftadır. Market alışverişi yapıyorum 1 kilo dana kıyma 6 euro domuz dana karışık kilosu 4, gece hayatı harika ve ucuz, yaşamı ulaşımı her şeyi o kadar ucuz ki 1500 civarı asgari alan birisi bırak rahat yaşamayı rahat rahat birikimini yapar üstüne. Daha neler neler var da anlatsam yetmez. Buraya gelmeden millet orada da zormuş falan diye anlatıyordu alakası bile yok.
  • Fransızlarla dalga geçen net eziktir. Yolda biri omuz atıp elindeki şeyi düşürse ve hiç sallamadan yoluna devam etse, dönüp önüne baksana bile diyemeyecek bir sürü adam var. Kaldı ki devlete karşı zammı protesto etsin. Bugün sen fransadan çok daha pahalı olan benzini protesto etsen devletin müdahale etmesine gerek bile yok. Halk zaten müdahale ediyor. Hain, fetöcü, terörist vb damgaları yiyorsun zaten çevreden; çünkü şuan itiraz, protesto veya yürüyüş tarzı şeyler içeriğine hiç bakılmadan ayıplanıyor. Koskoca bir halk kendi kendini sindirdi. Bugün devletten bağımsız olarak kalkıp kiraları protesto etsen o zaman yürü git avrupada yaşa diyecek bir sürü beyinsiz var. Ama maalesef herkesin hayatının herhangi bir zamanında mutlaka adalet araması gerektiği durumlar geliyor. O zamanlar geldiğinde en ufak bir hak arayışında bile elimiz boş döneceğiz.

    Edit: Çoğu ülke çifte vatandaşlığı kaldırmaya başladı. Almanyada, avusturyada, fransada bilmem nerde hayat çok zor be abi diyen gurbetçileri görücez bakalım kaçı dönecek Türkiye'ye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 8 Aralık 2018; 19:18:10 >




  • euro kazanıp euro harcanıyo ama adam bunu bilerek mi görmezden geliyor yoksa bilmiyormu orasını anlamadım nasıl bir cehalet çözemiyorum
    ''yurtdısında benzın 2 euro yanı 12tl, türkiyede 6tl hani daha ucuzdu'' diyen var çıldırmalık
  • AMA YOL YABDI !!!
  • Benzinden önce özel uçaklara, saraya, yazlık saraya, devletin yaptığı tüm israflara, hortuma, adaletsizliğe vs... karşı gelmek gerekir(di). Ama is isten geçti. Benzinin fiyati bu olmak zorunda birazda çünkü devlete para lazim. Vergiler adam gibi kullanilsaydi bu halde olmazdik zaten..



    Ama hala kendi cebimiz yanınca aklımıza geliyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevesAtelier

    Bu mesaj silindi.
    Suriyeli demeyelim zira Suriye'de insan kalmadı. Hepsini aldık ülkeye. Padişahınız sağolsun.

    Ayrıca sizin bu zihniyet değişmezse gelecekte aynı durumda biz olacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesele benzin değil sen hala anlamadınmı
  • akboy :d:d:D:D
  • Yani bu kadar tuhaf olamaz insanlar adamlar orda 1000 litre alıyor. Burda 260 litre bunu cidden düşünemiyor olamazlar ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesefki baştaki yöneticilerde herzaman şu korku var ''aman haaa halk kesinlikle aynı fikirde birleşmesin,aynı siyasi çıkarda ve paydada buluşmasın, sağ sol kıl tüy vs. ayrılıklar olsun. tamam olsun olsunda kardeşim bu istekleri veya korkularını okadar diri tutuyorlarki gelen zama mama kimsenin bişey dediği yok çünkü birim fiyatta kuruş oynatıyor kimse resmin dışarıdan bakmasın diye ne gerekiyorsa yapılıyorki yanlarındaki yüzlerde danışman bunun için var basın satın alımları bunun için var belkide sistem lidaktiriği bunu gerektiriyordur ben 32 yaşındayım ve 19 20 yaşımdan beridir aynı şeyi çözme peşindeyim neden neden neden halkının refah içinde yaşamasını istemeyen liderler geçidi oldu bu ülke, allah sonumuzu hayır eylesin çünkü gitgide vurdumduymaz bir ülke haline geliyoruz. bu yorumu siyasi parti dil din ırk gözetmeksizin yaptım kimse üzerine alınmasın ama durum kötü millet




  • Onu geç şu videonun altına bile küfür yağdırmış haysiyetsizler. Verecek cevapları olmayınca, kalaylamayı da biliyor utanmazlar.
  • gorkem2626 kullanıcısına yanıt
    Düşünemiyor değiller zaten. Bu ülke insanının en büyük sorunu, bana dokunmayan yılan bin yaşasındır. Bak, kendi kesesi sarsılan ak arkadaşlar nasıl isyan ediyor. Ülkenin kökünü kuruttukları zaman buradaki %50'nin tamamı bu duruma düşecek ama insanımız zaten ileriyi düşünüyor olsaydı, bugün Osmanlı zaten yıkılmamış olurdu ve dünyanın diğer süper güçlerine kafa tutabilecek pozisyonda bir devlet olabilirdi.
  • lütfen konu başlığını SAFLAMALAR olarak deştirir misin? yorumlar komedi..
  • Hayatta tek başarısı Dedesinin Babasının zamanında Almanya'ya yerleşmesi olan adamlarda damlamis konuya böyleleri tam bir tez konusu Türkiye'de ilkokul mezunu dünyadan bı haber Anadolu'dan çıkmamış insanın cahilligini anlarimda bu gurbetçiler cidden özel çaba harcıyorlar cahil kalmak için galiba..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu bırak bu işleri. adamlar isteklerini söylediler. macron ise sadece benzin konusunda geri adım attı,diğer sıkıntıların çözüleceği ile ilgili herhangi bir mesaj vermedi.yani öyle "macron adamların isteklerini belli ölçüde karşılamasına ragmen adamlar hala eylemleri bırakmıyor" diyebilsen anlayacagım da ortada bunu diyebileceğin bir olay yok.

    dolayısıyla boş algı kasmaya calısmıssın ama olmamış.bir de yazdıklarını beğenen ak lar var. :D:D hepiniz aynı tezgahtan cıkmıs gibi oldugunuz icin onlar da bakıyorlar ak kardeşlerinden bir yazı, "bu bizden" deyip beğeniyorlar.
  • Ahaber gibi başlık atmissin. Benzin ltsi Almanya Belçika Fransa da 9 TL diye yazıyorlardı. Türkiye de daha ucuz diyorlardı. Asgari ücreti TL olarak yazmiyorlardi. TL olarak yaz TL bazı gerizekalılar Türkiye ile aynı işte derler 1500 Euro yu görünce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.