< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 27 Aralık 2023; 16:32:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Asgari Ücret Zammı%15 Geçmemeli/Taksit Kalkmalı

-
-
Teknolojik ürünlerde taksit kalkmamalı.
-
enflasyon ile mücadele için reyiz ve avanesi gitmeli.
-
Taksit niye kalkacakmis ya?
Bi bulasik makinesi 15 bin olmuş nasil alacak millet?
Bu ülkede her seyin sefasini suren yuzde 5 10 kalan yuzde 90 fakir tayfa her seyle ugrasiyor hayati sıkıntıdan çıkmıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Veriyorlar yetkiyi görüyorlar etkiyi
Oyna çal devam
Hayde
-
Umarım 25 bin falan yaparlar da 20 bin lira kira öderken patlamış mısırımı alıp o kafası karışmış yüzlerine görürüm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Emlakçılar şu an hazırda bekliyor zaten eğer 17-18 bandına çıkarsa direk kiralar 20 bin yazılcak ki %25 zam sınırıda kalktı artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çıktı işte.
-
Enflasyonla böyle mücadele edilmez miş gibi yapılıyor parasal genişleme tama gaz devam ediyor
-
takside dokunmayın la, ulaşabileceğimiz iki üç parça şeye de çomak sokmayın biçıslar
-
Aldın mı %15 i zeka küpü daha asgari ücret açıklanmadan A dan Z ye her şeyin fiyatı değişti birde bunun üstüne %15 zam yapsalardı insanlar ne yapacaktı hiç düşündün mü diyeceğimde ne düşündüğün zaten belli.
Forum artık aklına gelenin 40 yıllık ekonomistmiş gibi konu açıp fantazilerini yazdığı bir yer oldu resmen. Taksit fantazisinden bahsetmeye gerek bile duymuyorum.
-
Enflasyonu yaratan kamu harcamalarıdır kamu bütçesinin talan edilmesidir asıl. Asgari ücretin enflasyonu tetiklemesi ancak enflasyonun üstünde devamlı artışların olmasidir fakat memur emekli maaşları devamlı enflasyon oraninda artarsa enflasyon hiç bir zaman %3-5 gibi bir rakam olmaz
İktidarın bakanı kredi kartının taksitlendirme yapmasını vadeli çek uygulamasına karşı çıkmış çünkü böylece parasal genişleme oluyor iktidar ve MB parayı hep çoğaltmak istiyor başkasının bunu yapmasını istemiyor çünkü bu durumda parasal genişleme yoluyla faizi olan vadeli çek kullanan yada banka olmakta. Devlet hep bana hep bana diyor bir bakıma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taksit kalkarsa Hamza kardeşimin idolü nasıl Louis Vuitton atkı alacak?
Taksit olayı zor iş, millet karta takla attırarak döndürüyor hayatını.
-
Turkiyede enflasyonun asgari ucret zammi ile alakasi yok.sorun hem uretimin nufusa yeterli gelmemesi hemde hesap kitap bilmeyen is veren tayfasinin ac gozlulugunden kaynaklaniyor.isler zayifladimi cozumu urunlerine zam yapmakda bulan kendini gelistirmeyi dusunmeyen sonrada batip giden is yerleri bu ulke ekonomisinin yuzde 40 ini olusturuyor.ayrica taksit kalkmali diyeceginize enflasyonu tetikleyen ÖTV yada kdv nin dusurulmesini daha mantikli buluyorum.avrupali amerikali 1500 birim para birimlerinin 800 birimine buzdolabi camasir makinasi alabiliyorken bizde bu oran 3 kati.11.400tl lik asgari ucrete karsilik orta duzey bir buzdolabi suan otv ve kdv yuzunden 30.000 den asagi degil.
Biraz mantikli olun arastirin lutfen.
Cok bildigini zanneden ancak hic birsey bilmeyen bir kitlenin oldukca fazla oldugu bir ulke burasi.
Enflasyonun durması için insanların ahlaklı-karakterli olması lazım öncelikle. Otomobil furyası gösterdi ki olayın büyük kısmı karaktersizlikle ilgili. Ötv'yi bugün sıfır yapın bir hafta içinde fiyatlar eski haline gelir. Neden? "Millet bu fiyatlara alıştı, çakalım geçelim" diyen zihniyet yüzünden. Yönetenler bir kötüyse biz iki kötüyüz. Ayrıca seçtiklerimiz Mars'tan gelmedi, bizim içimizden çıktı. Hala derim ülkedeki insan kalitesini topla, nüfusa böl, Tayyip fazla iyi bile kalır. Hatta kk ve öö üst seviye bile çıkabilir. Rasim ahlak, Dilan namus timsali bile sayılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 28 Aralık 2023; 8:27:5 >
-
Ben burada hiç zam yapılmamalı konusu açtım az daha dayak yiyordum😀.
Marketler etiket değişikliği için elemanlara mesai yaptırıyormuş😀.
Hep yazdık bunları ama DH okumuşları bile kabul etmedi. Benim konuyu sildiler.
31 Aralık ile 1 ocak 2024 arasında ne değişti?
Muhalifinden yandaşına zeka problemi olan bir milletiz zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 liralık çubuk krakeri kim hangi kârı koyup 76 TL yapmış :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

enflasyon ile mücadele için reyiz ve avanesi gitmeli. |
Benzer içerikler
- elektrikli traktör ne oldu
- barda filmi gerçek hikayesi mağdurları
- şark kurnazlığı ne demek
- ideoloji testi
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- 5g ihalesi
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- ps plus
- 5g türkiye
- disney plus üyelik iptali
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X