< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Asgari ücret ile geçinenler beni şok ediyor.
-
-
Aileni bilmem ama senin işsiz olduğun belli her gece gelip dine saldırıyorsun şimdide bu konulara mı el atmaya karar verdin? Erinmiyor musun sürekli yeni hesap açmaya, bir şey elde ettiğinde yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O değil, hesap açmama da çare bulamadılar. 15 yıldır düzenli hesap açıyorum ve son birkaç aydır forumun database'inde bulduğum yöntemle hep aynı numarayı kullanıyorum. Yani dava etseler benim GSM no çıkacak. Eskiden milletten numara dilenip 2-3 ayda bir gelirdim, şimdi her gece geliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
🙄 Niye yapıyorsun bunu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşsiz derken mesleği olmadığını kast etmiyor boş zamanının çok olduğunu söyluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen hatta mesleği teorik fizikçi.
-
Kısmen doğru bu arada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
boş konunun boş insanı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş adam
-
saçmalıkta üst nokta. bende tek maaşlı memurum. 27.500 2 çocuk ve ev kira. bütün maaş gidiyor. her ay kıyma alırım ama 1 kilo 3 5 kere dıaşrda yemek yerim. ama birikim yok, geleceğe dair ümidim yok. ev alma umudum hiç yok. ama yaşayabilioruz karın tokluğuna. her zaman etin tavuğun en ucuzunu almam. en ucuz ne akdar en kalitelisinden 20 30 tl daha düşük. ama ak trol değilim öyle sanmayın. hergün lanet okuyorum
-
Bende bu evi olmayıp cocuk yapanları anlamıyorum.
-
Yalan içerik.
-
evlenince ne yapacan. öyle bişey yapacaksan hiç evlenmeyecem. baskıyla oluyor zaten öyle şeyler. bekarken kaç yaşındasın, neden evlenmiyorsun, evleniyorsun neden çocuk yapmıyorsun. 10 senelik evliyim. 2 senelik değil.
-
Baskıya boyun eğmek nedir ? cevabını vericeksin iki kişi hayatıma devam ederim cocuğa gelecek sunmadıktan sonra boş sunsam bile cocugun kendisi boş gerçi eleştirmek için demiyorum ama evin filan cocuğa bırakacak bir şey yoksa hayata 5-0 yenik başlıyor.
-
çocuğa bırakmak değil. iyi geçinebilmek için gerekli. umudumuz belki çocuklar iyi bi iş sahibi olurlarda bizim gibi olmazlar. biz sevdiğimiz için evlendik. evlenince haliyle özel bi durumun yoksa çocuk olur. rızkı veren allah ama son 2 senede olanlar olmasaydı ev alabilirdik
-
10 tane redbull.
-
Hocam çok ekstrem bir durum olmadığı sürece memur çocuğuda en fazla memur olur. Çocukta memur kafasıyla büyüyecek çünkü
-
Çevremde ekstrem örnek çok. Ben cezaevinde çalışıyorum. Bi memurun çocukları doktor hakim, biride tıpı bitirdi üniversiteye atandı. Bir memur arkadaşın çocuğu pandemide iş güvenlik kursu açtı milyonları götürdü memur değil yani çocuğu. Bu kalıpların dışına çıkmak zor değil. Memurun içler acısı hali var. Tek maaşlıların. Bunu gören çocukta memurluğun üst noktalarına gelmeye çalışıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aileni bilmem ama senin işsiz olduğun belli her gece gelip dine saldırıyorsun şimdide bu konulara mı el atmaya karar verdin? Erinmiyor musun sürekli yeni hesap açmaya, bir şey elde ettiğinde yok.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X