|
Aselsan gökten indi sanırım, araştır bakalım nasıl kurulmuş... Heykelcilik mi girişimcilik ve teknoloji mi? |
Ulen asıl senin gibiler anlamıyor. Zamanında yerli silah haberleri yapıldığında herşeye "şurası yerli değil" diye ekşiyordunuz. Biz o zamanlar bir yerden başlamak lazım. Zamanla her alanda yerlileşme olacak diyorduk. Şimdi bunun meyveleri her alanda verilmeye başlandı. Gelmiş bir de kendilerini övüyor.
|
Şimdi troll olayını anladım... Yani mantıklarını anladım..
Uzun süredir okuyorum bu trolerin yazılarını söylemler zaten hep benzer hatta bazen iki üç farklı nickle aynı insanın yazdığını düşünüyorum.. Bu tip konularda hani biz yaptık bizim sayemizde.oldu mantığında direk savunma pozisyonu alıyorlar çünkü birisi illaki.muhalefet yapıcak.. Ve yazılarıda saniye arayla atıyorlar.. özellikle bakın okudukça çok rahat troll olduğunu çözğyorsunuz.. fiks copy paste yazılar.. Hep tekrar hep tekrar.. Ama anlamadığım bir şey var troll arkadaşlara söylüyorum inanın çok çok itici görünüyorsunuz böyle oy kazanamassınız tam aksine çok oy kaybedersiniz.. Bakın sizin bu yazılarınız söylemlerinin yüzünden ak parti sayın cumhurbaşkanı çok zarar gördü oy kaybetti.. Ak parti şu anda mhp olmasa çoğunluğu bile sağlayamıyor meclisde yani iktidar bile olamıyor... Yerel seçimlerde yaptığınız yazdığınız onca şeyler yüzünden ak Parti'nin bir sürü kalesi elden gitti.. Bence sizin ak Parti'ye sayın cumhurbaşkanı na gram faydanız yok tam aksine zararınız var.... |
Böyle şeyler oy getirmiyor, tamamen bunla ilgili, çünkü malum kesime refleks nişangah dersen anlamaz. Ama araba yapıyoruz dendiği zaman höğğğ böyük adam derler. |
Satılan o kadar kurumlar, fabrikalar gökten mi indi, önceki iktidarlar mı yaptı? |
Yani diyorsun ki DH'de yerli ve milli üretim haberleri konuyor ise kesinlikle para ile konuyor ve haberi yapan da trolldür para alıyordur, çünkü yerli ve milli haberler asla konmamalı ve yapılmamalı sana göre. Senin bir AntiTürk olduğuna inanıyorum, bu yüzden bakış açını anlıyorum ama hala hatırı sayılır bir Türk var DH forumlarında onları ne yapmayı düşünüyorsun sayın bankamatik? |
aselsan sadece telsiz üretiyordu o da toplama sen bak bakalım 2000 den önce ne üretiyodu ne kadar yerlilik oranı vardı.. |
Maaşlar yatmaya başlamış, erken seçim kesin gibi görünüyor. |
Aselsan gurur duyulacak işlere imza atıyor bravo
|
|
Böyle şeyler oy getirmiyor, tamamen bunla ilgili, çünkü malum kesime refleks nişangah dersen anlamaz. Ama araba yapıyoruz dendiği zaman höğğğ böyük adam derler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Satılan o kadar kurumlar, fabrikalar gökten mi indi, önceki iktidarlar mı yaptı? |
Aselsan gökten indi sanırım, araştır bakalım nasıl kurulmuş... Heykelcilik mi girişimcilik ve teknoloji mi? |
aselsan sadece telsiz üretiyordu o da toplama sen bak bakalım 2000 den önce ne üretiyodu ne kadar yerlilik oranı vardı.. |
|
Maaşlar yatmaya başlamış, erken seçim kesin gibi görünüyor. |
|
Yani diyorsun ki DH'de yerli ve milli üretim haberleri konuyor ise kesinlikle para ile konuyor ve haberi yapan da trolldür para alıyordur, çünkü yerli ve milli haberler asla konmamalı ve yapılmamalı sana göre. Senin bir AntiTürk olduğuna inanıyorum, bu yüzden bakış açını anlıyorum ama hala hatırı sayılır bir Türk var DH forumlarında onları ne yapmayı düşünüyorsun sayın bankamatik? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 24 Ağustos 2020; 10:58:25 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir geleneksel bahane arama daha doğrusu zorlama konusuna daha hoş geldiniz sayın Seray Severler. |
|
O heykellere kurban olun nankörler sizi. O heykellerin temsil ettiği kişi olmasaydı şuan nefes alacak bir vatanınız bile olmayacaktı. Ulan herşeyinizi borçlu olduğunuz birine karşı nasıl bu kadar nankör olabiliyorsunuz anlamiyorum. Sizin ameliyatla beyin hücrelerinizi alıp yerine saman mı doldurdular? Atatürk birdir tekdir. Onun eşi benzeri yoktur, onu kimse ile kıyaslayamazsınız. Hiç kimse onun yerini tutmadı ve tutmayacaktır. İstediğiniz kadar kinlenin öfkelenin, görmezden gelin ve yoketmeye çalışın asla ama asla başarılı olamayacaksınız! Gün gelecek sizin gibilerin hepsi fetö muamelesi görecek ve yargılanacak!!! Bu vatanın kurucusuna dil uzatan fetöden daha aşağılıktır bunun hiç bir izahatı yoktur!!! |