|
ASELSAN'ın yeni logosu tanıtıldı: İşte yeni tasarım
2 Mobil
-
-
Ben yeni logoyu beğendim.
-
logo çok güzel de daha çok uzay firmasını andırıyor
Aselsan gururumuz yolu her daim açık olsun.
_____________________________ Barış Alper'in ayağının kırılmaya çalışılıp kırmızı yenilmediği ligde yapı diye zırvalayan bir kitle var
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

-
Bence güzel olmuş Aselsan bu ülkenin en önemli kurumlarından biri yakışmış.
_____________________________ "Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla
"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."System.out.print("Beşiktaş JK"); -
Geçen gün dünyanın en büyük savunma sanayi şirketleri listesinde ASELSAN ın bir logosu olmadığını farkettim, şimdi bu haber çok iyi geldi, logo da çok iyi motto da, hayırlı olsun ülkemize.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Avengers logosunu anımsattı
_____________________________ gülerse fakir çocuklar demektir hala bir umut var -
Güzel olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Aselsan umarım Türkiye içinde böyle bir proje başlatır.
https://forum.donanimhaber.com/abd-nin-yeni-manhattan-projesi-genesis-mission-hakkinda-merak-edilenler--162575025
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
A biraz köprüye benziyor gibi geldi bana. Ortasında çizgi olanı da yola benziyor. Subliminal mesaj mı acaba? 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Avengers logosu havası aldım güzel olmuş. Allah ayağınıza taş değdirmesin.
-
beğendim
_____________________________ -
Üçgen yapılmış ama tek göz eklenmemiş, olmadı
eski daha iyiydi, böyle basit oldu.
_____________________________ boykot işe yarasın-yaramasın, sen vazgeç -
Aselsan çok önemli gurur duymamız gereken bir şirket. Özellikle İsrail, Iran, Filistin havadan bombalama ve hava savunma sistemlerinin önemi daha çok anlaşıldı. Hatta Iran savaşında bu füze sistemlerini yerin altında saklamanın da önemi anlaşıldı onun içinde önemli çalışmalar yaparlar umarım. Bizim dağlık alan avantajlarımızda var.
yeni logosuyla daha nice başarılara
_____________________________ -
Çıka çıka, bu mu çıkmış yani 😔
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
hoş tasarım. yazı tipinin aynı kalması geriye dönük mantıklı bir yaklaşım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 3 Mayıs 2026; 22:30:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Atılgan ın A sı olmuş. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ radyoterapi-radyasyon güvenliği soruları cevaplanır. -
Netflix in Space Force dizisi logosu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ PSN: musty7711 -
Arch Linux logosuna benzemiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
|
Ben yeni logoyu beğendim.
|
|
Bence güzel olmuş Aselsan bu ülkenin en önemli kurumlarından biri yakışmış. |
|
Avengers logosunu anımsattı |
|
logo çok güzel de daha çok uzay firmasını andırıyor Aselsan gururumuz yolu her daim açık olsun. |
|
Geçen gün dünyanın en büyük savunma sanayi şirketleri listesinde ASELSAN ın bir logosu olmadığını farkettim, şimdi bu haber çok iyi geldi, logo da çok iyi motto da, hayırlı olsun ülkemize.
|
Benzer içerikler
- facebook yeni hesap ekleme
- polis çevirmesi gösteren program
- samsung mesajlar uygulaması
- vodafone mobil imza
- instagram istek attığım kişileri görme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler