Şimdi Ara

ROMA TARAFTARLARI | Mourinho Roma'da! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.118
Cevap
14
Favori
96.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1-1 bitmiş maç vay be. Inter doymuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 11 Mayıs 2011; 23:55:10 >
  • seneye bütün kupalar bizim
  • up mexesi kaybettik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No Problem

    up mexesi kaybettik

    Yeni mi haberin oluyor?
  • yok ya biliyordumda işte şimdi yazabildim =)


    Takımın başına sezon sonuna kadar eski futbolcusu Vincenzo Montella'yı getiren Roma, bu koltuk için Bilesa ile anlaştı.

    Takımı geçici olan Vincenzo Montella'ya emanet eten Roma yönetimi, uzun görüşmelerin ardından Teknik Direktörünü belirledi.

    Sky Sport'un verdiği habere göre Didier Deschamps, Carlo Ancelotti ve Andre Villas-Boas ile görüşme halinde olan Roma yönetimi, son kararını Marcelo Bielsa'dan yana kullandı.

    Birçok başarı kazanan Bielsa, daha önce Arjantin ve Şili Milli Takımları'nı da çalıştırmıştı.


    hayırlı olsun şampiyonlğu oynarız.
  • İnşallah kardeşim. Kadromuz kağıt üstünde çok iyi. Milan'dan Inter'den aşağı kalır yanımız yok. De Rossi, Pizarro, Perrotta, Totti, Vucinic daha ne olsun. Birde oyuna dökebilsek, şu sonradan maç kaybetme olayını üstümüzden atsak çok iyi olacak.
  • Kendi sahamızda Sampdoria'yı Totti, Vucinic ve Borriello'nun golleriyle 3-1 mağlup ettik.
  • 3-0 yendik seneye totti - bori - vuci - rossi - juan - perotti - simplico takımın ıskeletini oluştursun başarı gelir.
  • upppp
  • transferler yakında patlarrr......
  • (Goal.com Özel) Roma'nın Totti'ye veda vakti geldi mi?
    Takımın yeni bir başkan ve yeni bir teknik direktörle tarihinde yeni bir sayfa açtığı düşünülürse Totti'nin zirvedeyken ayrılıp şansını ABD'de denemesi belki de en iyisi...


    Frnacesco Totti: Tanıtılmasına gerek olmayan bir isim, ama bu yaz kendini bir yol ayrımında bulan çok sevdiği Roma'da oldukça tartışılması gereken bir figür.

    Rosella Sensi yönetiminde kötü finansal yönetim ve ağır bir borç yükü ile ezilen kulüp, Amerikalı yeni sahibi Thomas Di Benedetto ile birlikte yeni bir dönemin eşiğinde: saldırgan ve hırslı bir dalga, başarı ve coşku vaat eden bir dönem. Kulüp kaptanı yeni yönetime geçiş döneminin hayati bir parçası olabilir, başka hiçbir oyuncunun yapamayacağı şekilde geçmiş ile geleceği bağlayabilir. Bununla birlikte, ilerleyen yaşı ve yeni teknik direktör Luis Enrique'nin savunduğu tarzda futbola uyum sağlayamama ihtimali nedeniyle Totti'nin Roma'ya son hediyesi belki de ayrılmasıdır: Bu veda hücum hattında yeni bir özgürlük yaratır ve çok sevdiği kulübünün onsuz ayakta durmayı nihayet öğrenmesini sağlar.
    Finansal ve yaş açısından efsane oyuncu için en gerçekçi seçenek ayrılmak gibi görünüyor. 'Er Pupone' (Bebek) Eylül ayının sonunda 35 yaşına basacak, ki bu durum Roma'ya verecek fazla zamanı kalmadığını gösteriyor. Ayrılışı, Di Benedetto'nun devam eden devrimi ile tastamam uyumlu bir dönüşüm için büyük bir sıçrayış olabilir.


    Elveda zamanı geldi mi? | Totti'nin ayrılması için en doğru zaman olabilir

    Oyuncu açısında Galaxy'ye gitmek çok prestijli görünmeyebilir, ama David Beckham ve Thierry Henry'nin ayak izlerini takip edecek. Avrupa'da müthiş bir kariyerin ardından Amerika yolunu tutan süper yıldız ikili, muazzam bir büyüme potansiyeline sahip bir bölgede futbolun seviyesini arttırarak sevdikleri spora hizmet etmeye devam ediyorlar. Totti'nin engin yeteneği ve gole dikili gözleri, ilerleyen yaşına rağmen, MLS'in düşük standardı ve teknik kalitesinden dolayı daha yıllarca Amerika'da oynamasını sağlayabilir. Beckham'ın Los Angeles ile sözleşmesinin sene sonunda bittiği, Totti'ye de 14 milyon dolar teklif edildiği düşünüldüğünde başka bir yere gitmeyecektir.



    Amerika'ya gitmesi Roma'nın kaçınılmaz olanla nihayet yüzleşmesini sağlar. Totti yaşı ilerledikçe kaçınılmaz bir biçimde önem kaybedecek; ne kadar erken bırakırsa efsanesi o kadar uzun süre ayakta kalacaktır. Kulüp ondan sonra yeni formasyona ve oyun tarzına uygun genç bir golcüye yatırım yapar. Luis Enrique Roma'yı 4-3-3 dizilişinde oynatmayı arzuladığını özellikle vurguluyor, bu nedenle hızlı hareket eden, tek vuruşla bitiriciliğini konuşturan bir isme ihtiyacı var: pozisyon içinde ve dışındayken gol atabilen birine. Totti hâlâ pek çok meziyete sahip olabilir -geçen sezon 32 maçta attığı 15 gol bunu gösteriyor- ama bu tarz bir oyuna uygun isim değil.

    Bununla birlikte sarı kırmızılı taraftar bunun aksi için dua edebilir. Eğer Totti diğer oyuncular gibi bir tartışma konusu olursa taraftar onun gidişini gelişme yolunda gereksiz ihtiyaç olarak görebilir. Çünkü Totti, Romalıların zihninde dokunulmaz bir isim. Takımını tekrar tekrar ayağa kaldırmış, son üç sezonda attığı 42 gol ile etkinliği azalmamış bir oyuncu. İşin aslı sadece Claudio Ranieri döneminin sonuna doğru yaşlandığını hissettirdi, ama arkadaşı Vincenzo Montella yönetimi altında tekrar parladı - Luis Enrique ile bunu en azından bir sezon daha sürdürebilir. Yeni sportif direktör Walter Sabatini, Totti'nin takım için muazzam bir önemde olduğunu ve kadronun temel direği olacağını beyan etti. Ama yaşı ve sakatlığa meyilli oluşu düşünüldüğünde gerçekten ne kadar oynayacağı merak konusu.
    Ama 34 yaşındaki oyuncunun kalibresinde ve sadakatinde oyuncuları, paradan ve sözleşmelerden başka herşeyin anlamsız olduğu modern futbolda bulmak neredeyse imkansız. Gerçekten de kulübün gelmiş geçmiş en iyi oyuncusuna veda etmeye değer mi? Eğer Totti'nin varlığı Luis Enrique'nin planlarına sekte vuracaksa öyle olabilir. Roma tarfatarı, tıpkı kulübün kendisi gibi, Totti için en uygun ayrılma zamanının hangisi olacağını sonuna kadar sorgulamalı ve tartışmalı. Ancak o zaman Roma tarihinde yeni bir bölüm açılabilir. Bu durum beklenenden de erken yaşanabilir - Totti'yle ya da Totti'siz



    totti romayı bırakmaz romada tottiyi.




  • Bırakmaz ve bırakmamalı. Totti ne kadar yaşını almışta olsa, Roma'da kalacaktır. Bir Roma'lı olarakta kalmasını isterim. Zorla gönderilmesine, mecburiyetten gönderilmesine kimse müsade etmez. Eğer Totti'de istiyor ise gönderilmelidir. Eğer istemiyor ise Roma'da kalmalıdır. Ve zamanı gelince, kendi isteyince kaptanımıza uygun bir jübile töreniyle futbola veda etmelidir. Futbolu bıraktıktan sonra da Roma'nın içinde kalmalıdır.
  • niye ayrılsın ki zaten o romanın gladyatörü
  • Clichy ve Bojan'ı almaya yakınmış Roma. Bojan'ı döverler artık Serie A'da, bir maç oynar iki maç oynayamaz sakatlıktan dolayı.
  • gayet güzel olur kadroya clicht ile bojan kıskanma lem
  • luis enrique bolognadan genc orta saha gaston ramirez istiyormuş ilk etap olumlu geçmiş.

    savunmaya takviye düşünen roma udinesenin başaralı defans oyuncusu mehdi benatia 24 yaşında ve değeri 8 m avro

    ve en önemlisi bojan krkic gelir mi gelmez mi bilinmez ama gelirse iyi olur.

    yukarıdaki isimleri tanıyalım

    Mehdi Benatia 87 doğumlu 191 boyunda fas ve fransız pasaportlu oyuncu.bu sezon 34 maçta 2 maç haric 90 dakika forma giymiş ve 3 gol 1 assisti var.mevkisi stoper.

    Gaston Ramirez 90 doğumlu 183 boyunda urugay doğumlu oyuncu.bu sezon 27 maçta forma giymiş 7 gol atmış ve 5 sarı 1 ikinci sarıdan kırmızı görmüş.mevkisi ofansif orta saha.

    Bojan Krkic yazmaya gerek duymuyorum.







    Bojan (MW: 15.000.000 €)
    Emiliano Viviano (MW: 12.000.000 €)
    Erik Manuel Lamela (MW: 4.000.000 €)
    Rolando (MW: 14.000.000 €)
    Landon Donovan (MW: 3.000.000 €)
    Stéphane Ruffier (MW: 8.000.000 €) St
    Maarten Stekelenburg (MW: 11.000.000 €)
    Michael Bradley (MW: 5.000.000 €)
    Xherdan Shaqiri (MW: 8.000.000 €)
    Javier Pastore (MW: 21.000.000 €)
    Timothy Chandler (MW: 600.000 €)
    Vágner Love (MW: 13.000.000 €)
    Niko Kranjcar (MW: 10.000.000 €)
    Nikolay Mihailov (MW: 4.000.000 €)
    Domenico Criscito (MW: 12.500.000 €)
    Samir Handanovič (MW: 11.000.000 €)
    Leonel Galeano (MW: 2.200.000 €)
    Jermaine Jones (MW: 5.000.000 €)
    Gastón Ramírez (MW: 8.500.000 €)


    yukarıda harbiden takıma etki edicek güzel topçular var.umarım mevcut kadrodan kimse gönderilmez.mexesi kaybettik zaten




  • Sende olmasan transfer haberlerini öğrenemeyeceğiz. Var mı şimdiye dek anlaştığımız futbolcular?
  • % 80 bojan

    ve bonservisini almışız herhalde boriello'nun .

    ve daha stoper alıcaz


    yarın ayrıntılı şekilde yazarım.
  • yarın demişim ama yazmayı unutmuşum kusura bkmayın.

    boriello aldık

    lamela ve bojan % 90 bizde

    toplam 16 adam almışık yarısı kiralık ve 90 doğumlular elle tutulur tek transfer boriello oda zaten bizdeydi.

    lamela ve bojan gibi kısa teknik hızlı oyuncular gelirse roma bu sene şampiyonluğa oynayabilir.
  • erik lamela 5 yıllığına ROMA'DA
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.