Şimdi Ara

Artıway ile İndirim Kazanın Yurtiçi ve YurtDışı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Arkadaşlar

    Avantajx benzeri bir site buldum avantajx kadar kapsamlı olmasa da AliExpress ve Hepsiburada.com'da Avantajx'e göre geri ödemesi yüksek o seebepten benim gibi hepsiburada.com'dan alışverişi ve YurtDışı alışverişi sevenler için tercih edilebilecek bir sistem. Tavsiye ederim.

    Artıway

    Hepsiburada : %2.5

    AliExpress
    : %5.5

    Makrofoni
    : %5

    Refli LİNK:: https://goo.gl/CO7CRh

    Refsiz Link:https://goo.gl/ZKkmA9

     Artıway ile İndirim Kazanın Yurtiçi ve YurtDışı







  • eski adı bonusway yeni adı artıway olan bu cashback sitesine sakın bulaşmayın sakın!!
  • Neden ki :S?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20.08.2016 da yaptığım boynerden iki adet alışverişim var toplam 24 tl bonus gelecek düşün hala gelmedi müşteri hizmetlerine mesaj atıyosun ya cevap vermezler yada 3-4 ayda geliyo gibi saçma bi meaaj atarlar kısacası artiway son dönemde bonus kaydıda yapamıyo çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Refinden üye oldum inşallah güzel çalışır sağol
  • Beruby,avantajix candır.bonusway iken bulaşmıştım.Paranın yattığı falan yok.Hiç gereksiz heyecana gerek yok...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    450 TL bonusum vardı,firma şüpheli işlem olarak gördüğü için vermediler sözde,55 TL aldım şubat ayında.Çok geç onaylanıyor ve iade oranları Beruby'nin yarısı.Beruby ne veriyorsa Artıway de yarısını veriyor.Kullanmak için hiçbir sebep yok,arada sırada haftanın mağazası ×2 bonus veriyor ama Avantajix oranına yine de yaklaşamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gencler aliexpresten bir ürün aldım 8 tl bonus var ama ürün geleli 1 ay oldu bonus halen yatmadı. Alternatif kullanabiliyormuyuz varmı başka site .
  • yaklaşık 1 yıldır hesabım 26 lirada bekliyor. üsütne belki 10 tane işlem yaptım bir tanessini bile saymadılar. son olarak ali express üzerinden yaptığım 200 lirayıda görmedi ne hikmetse sistem. mesaj attım elle takibimiz yok diye cevap attılar. paranız da sizin olsun puanınızda haram olsun dedim sonra cevabı kestiler. lafın kısası kimseye tavsiye etmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fairstars

    yaklaşık 1 yıldır hesabım 26 lirada bekliyor. üsütne belki 10 tane işlem yaptım bir tanessini bile saymadılar. son olarak ali express üzerinden yaptığım 200 lirayıda görmedi ne hikmetse sistem. mesaj attım elle takibimiz yok diye cevap attılar. paranız da sizin olsun puanınızda haram olsun dedim sonra cevabı kestiler. lafın kısası kimseye tavsiye etmiyorum.

    evet şimdi Beruby'de bu durumda... gelen paranın üstüne yatmak için her şeyi yapıyorlar... konusunu açmıştım, bir de buradan paylaşayım...

    Bu tür siteleri çok sık kullanan biri değilim ama Avantajix'in kullanmadığın dönemler için bile yıllık 10 TL ücret alması gibi nedenlerle çok önceden açmış olduğum Beruby hesabım vardı. 3-4 sene öncesinde alışveriş yapıp iade aldığım da oldu. Geçenlerde aliexpress'ten yaptığım alışveriş için kullanmak aklıma geldi. Öncelikle şunu söyleyeyim, diğer sitelerdeki durumu bilmiyorum ama beruby üzerinden aliexpress'e giderseniz kesinlikle beruby işlem hareketleri içinde görünmüyor. Neden diye sorduğumda Aliexpress ile ilgili sistemsel bir arıza varmış... ilk önce denemek için daha düşük tutarlı bir işlem yaptım ve ittire kaktıra hesabıma iadeyi yansıttılar. tabi onaylanması için 2-3 ay daha geçmesi gerekiyormuş...

    ödeme talebi yapmak için eskiden alt limit yoktu.. ancak geçen bir bakayım dedim , banka transferi için tam 100 TL alt limit belirlemişler.. bu müşteriye küfür etmek gibi bir şey zaten.. ya da kontör yükleme talebi yapılabiliyormuş... ama geçen forumda bir arkadaş ödeme talebi yaptığında onay sms'inin bir türlü gelmediğini söylemişti... yani iş ödemeye gelirse ne olacak belli değil...

    gelelim yaptıkları aldatmacaya...;
    Aliexpress ile ilgili işlemler kesinlikle işlem hareketlerinde görünmüyor, daha doğrusu biz göremiyoruz. en son ürünü teslim alıp , işlemi onayladığında yetkiliye mesaj gönderiyorsun. o da aliexpress üzerinden sorgu gönderiyormuş. ilk siparişimin iadesi bu şekilde hesabımda göründü. ama daha yüksek tutarlı 2. siparişim için farklı mazeretler öne sürdüler. bana verilen cevap şu:
    "Aliexpress'te sipariş tarihiniz 18 Ağustos 13:18 olarak görünüyor. beruby'den Aliexpress'e 17 Ağustos'ta erişmişsiniz, sonrasında 29 Ağustos'a kadar linklerimizi kullanmamışsınız. Kazancınız bu yüzden eklenmemiş. Cashback almak için siparişi vermeden önce mağazaya mutlaka beruby linklerini kullanarak erişmeniz gerekiyor. Aksi takdirde ilgili mağazalar satışın beruby'den yönlendiğini göremiyor ve ödeme yapmıyor."

    işte bu noktada yalan söyleyip paranın üstüne yatmak istediklerini anladım. zira ben 18 ağustos tarihinde sipariş verdim ama ödeme yapmadım. ödemeyi de 29 ağustos tarihinde kart ekstresi kesildikten sonra yaptım. ben bunlara 29 ağustos tarihi ile ilgili hiçbir bilgi vermediğim halde, verdikleri cevapta 29 ağustos tarihine kadar linklerimizi kullanmamışsınız ... diyerek yalan söylüyorlar. zira asıl ödeme yapacağım vakit yani 29 ağustos'ta AE'ye beruby üzerindeki linkten ulaştım. ha bir de benden alışveriş için ekran görüntüsü istediler, halbuki her türlü bilgi ellerinden vardı.

    29 Ağustos'u hesap edemediler sanırım. benim sipariş tarihim ekran görüntüsünde 18 ağustos olarak görünüyordu, verilen cevapta 17 ağustos tarihinde aliexpress'e beruby üzerinden gitmişsiniz ama sipariş tarihiniz olan 18 ağustos tarihinde beruby kullanmamışsınız diyerek, Aliexpress'in bunlara aktardığı paranın tamamına el koymak istiyorlar... halbuki adım gibi eminim sistemlerinde 29 ağustos tarihinde yapılan işlem görünüyor... yoksa ben söylemediğim halde 29 ağustos tarihini bilemezlerdi..

    özetle arkadaşlar , siz siz olun beruby'den uzak durun, sanalpazar neyse bunlarda o...

    https://forum.donanimhaber.com/beruby-den-uzak-durun-kullanmayin-kullandirtmayin--129471812#129471812




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.