Şimdi Ara

ArtıSaat güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konuyu değiştirdim. Daha önce kosovalı saatden alıcaktım saati sonra başka model almaya karar verdim şimdi sorum şu baktığım modelin uygun fiyatlısı n11 de -- ArtıSaat -- tarafından satılıyor yorumlarına baktığımda iyi duruyor ama emin olamadım daha önce alışveriş yapan duyan oldu mu? Umarım bu konuya cevap gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genpoker -- 9 Temmuz 2017; 23:50:23 >



  • http://www.zagorsaat.com/

    Bu siteyi inceleyebilirsiniz...
  • N11.com adli sitenin ARTISAAT isimli satıcısından 1.5 yıl süreli takip ettiğim Suunto SS020679000 marka spor maksatlı saat 1.1­05 TL fiyat ile satışa sunulunca, 23 Ağustos 2017 tarihinde satıcı ile satıcıya ait yorumların bende güven eksikliğine sebep olması sebebi ile sistem üzerinden mesajlaşma yoluyla endişelerim üzerine görüşme gerçekleştirdim. 24 Ağustos 2017 tarihinde N11.com tarafıma anında %11 indir­im uygulanınca bu saati almaya karar verdim. Alım işlemim internet çekim zayıflığından gerçekleşemedi. 3D güvenlik şifre mesajım ektedir. İkinci alım işlemi esnasında fiyat birden 1.349 TL olarak değiştirild­i. Bu tuhaf olay sonrası satıcı firma sah­­ibi Erman Bey ile 24 Ağustos 2017 tarihinde saat 11:27 de konuştum. Benim onlara endişelerimi sorduğumda saatin fiyatının piyasaya göre düşük olduğu fark ettiklerini ve bu yüzden fiyat artırımı yaptıklarını, 1.105 TL den almış olsaymışım bile o saati göndermeyeceklerini söylediler. Bu etik olmayan davranışı yapan N11.com bünyesinde ki ARTISAAT isimli firmadan alışveriş yapar iken dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Saygılarımla...Deniz O.



    ArtıSaat güvenilir mi?

    ArtıSaat güvenilir mi?

    ArtıSaat güvenilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz O. -- 26 Ağustos 2017; 8:30:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Deniz O. D kullanıcısına yanıt
    Ben kendi işimi daha pahalı olsada pişmanlık duymamak için saat&saat den hallettim ama mesajiniz ve konu burda dursun belki başkasının işine yarar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.