Şimdi Ara

ARTIK YETER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler son düzlükteyiz girmek istediğim yeri defalarca söyledim( koç ee tb) bu yolda şu ana kadar yaptıklarım beni tatmin etmedi yaklaşık 3 gündür neyi istedğimi ne olmak istediğimi düşündüm ve kararımı verdim.bu kararımı uygulamak için koç ee girmem şart.koçun taban puanına baktım bi de kendi netlerime ve gerçekten asılmam gerektiğini gördüm.şu zamana kadar tv bilgisayar wp gibi gereksiz uğraşlarla haddinden fazla vakit öldürdüm.pişman mıyım bilmiyorum .ama karı gibi sızlanıp ağlayacağıma şu gerizekalı hayatta hayallerimi gerçekleştirmek için çalışmalıyım . işe ekik konularımı tamamlamakla başlayacağım .belki de formun gelmiş geçmiş en hardcore programını uygulamak zorundayım ama napıyım ak. he bi de burdan okulda motivasyonumu düşüren öğretmenlerime sürekli arkamdan konuşan arkadaşlara sesleniyorum :ÇAKALLARIN SALTANATI ASLAN KÜKREYENE KADARDIR.
    geliyorum bekle beni ygs
    BU YOLDA ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN !

• quote:

Orijinalden alıntı: ense123

evet beyler son düzlükteyiz girmek istediğim yeri defalarca söyledim( koç ee tb) bu yolda şu ana kadar yaptıklarım beni tatmin etmedi yaklaşık 3 gündür neyi istedğimi ne olmak istediğimi düşündüm ve kararımı verdim.bu kararımı uygulamak için koç ee girmem şart.koçun taban puanına baktım bi de kendi netlerime ve gerçekten asılmam gerektiğini gördüm.şu zamana kadar tv bilgisayar wp gibi gereksiz uğraşlarla haddinden fazla vakit öldürdüm.pişman mıyım bilmiyorum .ama karı gibi sızlanıp ağlayacağıma şu gerizekalı hayatta hayallerimi gerçekleştirmek için çalışmalıyım . işe ekik konularımı tamamlamakla başlayacağım .belki de formun gelmiş geçmiş en hardcore programını uygulamak zorundayım ama napıyım ak. he bi de burdan okulda motivasyonumu düşüren öğretmenlerime sürekli arkamdan konuşan arkadaşlara sesleniyorum :ÇAKALLARIN SALTANATI ASLAN KÜKREYENE KADARDIR.
    geliyorum bekle beni ygs
    BU YOLDA ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN !

Al abi bi snickers ye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

haddinden fazla vakit öldürdüm.pişman mıyım bilmiyorum .ama karı gibi sızlanıp ağlayacağıma şu gerizekalı hayatta hayallerimi gerçekleştirmek için çalışmalıyım .

burdan sonrasını okumayın kaba adam
  • yürü be kim tutar seni aslanım benim
  • Adamın nicki ense123 bu adam ne kadar hardcore bir program uygulayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel motivasyon ama "hardcore" degil "zor" olucak o lutfen dilimizi koruyalim!

• MariJuann M kullanıcısına yanıt
    nickim ense çekerim el ense
  • Yeter ulan bende aynı sekilde ilk 100 e girece

• Kari gibi demeseydin iyidi

• Karı gibi sızlanmak nedir? Erkek gibi sızlanmaktan vazgeç kardeşim sen bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Kozgavmezun

Guzel motivasyon ama "hardcore" degil "zor" olucak o lutfen dilimizi koruyalim!

-Motivasyon- değil güdüleme,isteklendirme; -olucak- değil ,olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Gauss Batlamyus

quote:

2016 ygsde turkce full cikartmazsan alirim canagini:)

• quote:

quote:

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.56c9734832f324.96543797

bu artık Türkçe sözlüğe girmiş bir sözcük ister isteklenmeyi kullan ister güdülenmeyi, amacım daha fazla girmemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: svsmumcu26

quote:

quote:

2016 ygsde turkce full cikartmazsan alirim canagini:)

Benim iddiam yok dostum:) sadece artislik yapıp kendisi bilmeyenlere uyuzum.

• Mr. JOKER kullanıcısına yanıt
    okurken benide rahatsız etti gerçekten çok kaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buzzlightyear1 -- 21 Şubat 2016; 12:53:56 >
  • kaba mı ? iyi gidip ağlıyım o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.