Şimdi Ara

Artık Son Viraj, Araç Tercihinde Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş

Yakın arkadaşlarım biliyor, halen araç alabilmiş değilim.. Limitimi ıkına sıkına 17.000 civarına çıkardım. Seçtiğim aracın abartılı durumlar haricinde piyasasının olup olmaması çok önemli değil. Seçenekler üçe indi:

1) Alfa Romeo 156: Gönlümdeki araç bu. Hem tasarım, hem sürüş dinamikleri, hem de motoru bakımından favorim. Büyük ihtimal 2.0 TS alıp kendim LPG uygulatacağım.
    2) Renault Laguna 1.9 dti ya da 2.0 rxt: Tasarımı hoş, parça ve servis durumu Alfa'ya göre daha iyi. Hissiz direksiyon ve nispeten zayıf yol tutuş eksi yönleri.
    3) Opel Vectra B kasa: Parça ve servis bakımından avantajlı. Elektronik arızaları en büyük eksisi.

Beklentilerim yeterli iç hacim, performans (1.6 benzinli Focus'u aramak istemiyorum) ve donanım.

Aslında C sınıfı HB araçlar işimi görüyor, fakat sağlam bulabileceğim tek C Hatchback 306, ona da sıcak yaklaşmıyorum.. Stilo da bakıyorum ama piyasadan vazgeçtiğime değsin istediğimden Alfa baskın. Hepsinin temizini bulduğumu varsayarsanız tercihiniz ne olurdu ve neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 7 Kasım 2013; 19:27:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    1-Renault Laguna, olmadı 2-Vectra B , 3-Alfa Romeo yu tamamen unutun derim, kısıtlı bütçe ile çok masraf kapısı olur
  • alfa romeo nasıl masraf kapısı olur anlamıyorum ,sanki herhafta motor yapılıyor her hafta vites kutusu değiştiriliyoralfa 156 sürenler fabrikatörler mi trilyonerler mi ?memurlar ,işçiler demekki sorun kapısı değilmiş,tabi araç temiz olacak hor kullanılmış tüm marka model araçlar sorun çıkartabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

1-Renault Laguna, olmadı 2-Vectra B , 3-Alfa Romeo yu tamamen unutun derim, kısıtlı bütçe ile çok masraf kapısı olur

Aracı yürütmeye dair bütçem var, sadece ilk alım bütçem düşük..

Bence sanayiie gidip, 3 aracın da bazı belli başlı parçalarını sorup mukayese edin. Ben de yanıltıcı olmak istemem. En iyi yöntem bu olur , bütçeniz olsa da sanırım cebinizden fazladan para çıksın istemezsiniz değil mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Bence sanayiie gidip, 3 aracın da bazı belli başlı parçalarını sorup mukayese edin. Ben de yanıltıcı olmak istemem. En iyi yöntem bu olur , bütçeniz olsa da sanırım cebinizden fazladan para çıksın istemezsiniz değil mi??

Elbette, bunun için sanayi gezmeye gerek yok. İnternette fiyatlar aşağı yukarı belli..

• Hocam Alfa iyi tercih olur.

Temiz olduktan sonra götürür elbet. Öyle aşırı piyasası olmayan bir araçta değil.
    salla romeo yu kardeşim laguna temiz bulamazsan vectra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Dostlar merhaba,

Yakın arkadaşlarım biliyor, halen araç alabilmiş değilim.. Limitimi ıkına sıkına 17.000 civarına çıkardım. Seçtiğim aracın abartılı durumlar haricinde piyasasının olup olmaması çok önemli değil. Seçenekler üçe indi:

1) Alfa Romeo 156: Gönlümdeki araç bu. Hem tasarım, hem sürüş dinamikleri, hem de motoru bakımından favorim. Büyük ihtimal 2.0 TS alıp kendim LPG uygulatacağım.
    2) Renault Laguna 1.9 dti ya da 2.0 rxt: Tasarımı hoş, parça ve servis durumu Alfa'ya göre daha iyi. Hissiz direksiyon ve nispeten zayıf yol tutuş eksi yönleri.
    3) Opel Vectra B kasa: Parça ve servis bakımından avantajlı. Elektronik arızaları en büyük eksisi.

Beklentilerim yeterli iç hacim, performans (1.6 benzinli Focus'u aramak istemiyorum) ve donanım.

Aslında C sınıfı HB araçlar işimi görüyor, fakat sağlam bulabileceğim tek C Hatchback 306, ona da sıcak yaklaşmıyorum.. Stilo da bakıyorum ama piyasadan vazgeçtiğime değsin istediğimden Alfa baskın. Hepsinin temizini bulduğumu varsayarsanız tercihiniz ne olurdu ve neden?

bence sorun çıkaemayacaksa alfa aaalın bu arada alfanın servisini fiat yapmıyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alfa'nın servisi Birmot tarafından veriliyor. Ama ben özel servis tercih ediyorum..

• Abi 17ye cok iyi stiller var suan seni stillendirmek sart oldu

• ufukcankara kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Abi 17ye cok iyi stiller var suan seni stillendirmek sart oldu

Artık açtığın konuyu da görmez oldum. Ortalarda hiç yoksun, kayboldun gittin.

Alfa seçimi güzel duruyor ama bence @dkerem2'nin de üzerine basa basa söylediği gibi, Stilo sanki daha iyi bir seçim olurmuş gibi.

Bu arada, senin için bayilerdeki 2. ellere bir bakacağım demiştim ama bir türlü o tarafa gidemedim. Ama aklımda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Alfa seçimi güzel duruyor ama bence @dkerem2'nin de üzerine basa basa söylediği gibi, Stilo sanki daha iyi bir seçim olurmuş gibi.

Bu arada, senin için bayilerdeki 2. ellere bir bakacağım demiştim ama bir türlü o tarafa gidemedim. Ama aklımda...

Abi iş güç yardırıyorum, ondan sık giremiyorum foruma.. Stilo iyi hoş ama benzinli 1.6 performansından illa ki feragat edeceğim tüpten dolayı, piyasa durumundan vazgeçtiğime değsin istiyorum. Laguna ya da 156 aldığımda karşılığında daha çok zevk alacağım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Abi iş güç yardırıyorum, ondan sık giremiyorum foruma.. Stilo iyi hoş ama benzinli 1.6 performansından illa ki feragat edeceğim tüpten dolayı, piyasa durumundan vazgeçtiğime değsin istiyorum. Laguna ya da 156 aldığımda karşılığında daha çok zevk alacağım..

Antalya Renault bayisinin önünde 2. el çok araç oluyor, Laguna için dikkatli bakayım. Fiat da çok uzak değil, ona da bakarım.

• Çorum 'da yaşıyorum, Samsun' da bile Alfa servisi özel olarak yok.. Bu nedenle Alfa'yı içim kan ağlayarak eledim..

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.