Şimdi Ara

Artık sis farlarinizi açabilirsiniz! . Ankara'da Sis var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
23.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
170 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yarın ve cuma devam edebilir sis.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sabah 7ye doğru evden çıkıyorum mamak ikea tarafı acayip sis oluyor,bu sabah 5de çıktım resmen önümde duvar vardı sankiSisleri açmaya alışkın değilim ama mecbur açıyorum,sis olmasına rağmen arkadan gelen adamı rahatsuz ediyor mu diye içim içimi yiyor sis geçince direk söndürüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dörtlü yakıp geziyorlar şimdide

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    hocam sorma ya bilkent tarafında gece ışık olmayan yerler çok fena siste Allah'tan sis farı var yoksa büyük sıkıntı
  • Bugün otobanda sis vardı, bi anda bastırdı belli bi bölgede. çoğunluk dörtlüleri açmış öyle gidiyor. Uzaktan kaza var ya da araba duruyor sanıyorsun.

    Yani sis farlarını doğru kullanma eğitimi verilmeli. Normal havada gözümüzü kör edenler ayrı bir sorun. Arka sis farından haberdar olmayanlar ayrı bir sorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne olur trafikte dur kalk yaparken kapatın şu arka sis lambalarını hızlanınca araçlar arası mesafe açılınca arka sis lambalarınızı yakın göz sağlığımız için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aslında normal standart fabrika çıkışı ön sis farları fazla göz almıyor bence, fakat bunlara led far, çakma xenon, ve abuk subuk ampullerden koyanlar neredeyse insanları kör edercesine etrafta geziyorlar. Arka sis farını açanlar ise daha da rahatsız ediyor. Anlamadığım konu ise aracın sis farları sis olmayan, yağış olmayan havalarda neden açılıyor, neden böyle bir şey yapma gereksinimi duyuyorlar gerçekten çok ilginç.
  • Fabrikasyon orijinal sis lambalarini degistirip renklendiren veya farkli bir modifikasyon yapanlar icin gecerli degil bu durum. (Ampul iyilestirmesi yapanlardan bahsetmiyorum)

    Cogu vizyon sahibi olmayan arkadaslar renkli sis farlari vs tarzi uygulamalarla gercekten sisli havalarda lazim olacak olan farin islevini bozuyorlar. Ayrica on sislerden ziyade arka sisleri havada cidden gorusu kisitlayacak miktarda sis olmadikca ikinci planda tutmak daha mantikli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sis olmayıpta sis farını açan arkadaşlar iyi okusun bunu zira sizin kadar küfür yiyen bir grup yok bu dünyada araç trafiği içinde.
  • Geçenlerde ayıoğlu ayının teki GrandePuntosuyla kör eden xenonlar artı sislere taktığı xenonlar artı amerikan parklar ne var ne yok geliyor. Sağa çektim önüme geçti ben de arkasından devam ediyorum. Benim arabadaki uzunlar sisler ne var ne yok açıp arkasına takıldım. Camdan elini çıkarmış el kol hareketi yapıyor dallama.

    Sonuç ne oldu tabi anlamadı. Yine aynı şekilde devam etti.




  • Şimdi sürekli sis farını açan arkadaşlar uzun farlarıyla geziyor. İnsanı rahatsız etmek için elinden gelen her şeyi yapmaya devam ediyorlar.
  • Ön sis farının hiçbir işe yaramadığını 2 gündür bir defa daha anladım. Sadece sağı solu aydınlatıyor. Kısa fardan daha uzağı bırak onun kadar bile ileriyi aydınlatmıyor. Arka sis farı gerçekten gerekli.
  • Sis farı bile fayda etmez bu sise :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K@sToR

    Ön sis farının hiçbir işe yaramadığını 2 gündür bir defa daha anladım. Sadece sağı solu aydınlatıyor. Kısa fardan daha uzağı bırak onun kadar bile ileriyi aydınlatmıyor. Arka sis farı gerçekten gerekli.
    Sis farlarının asıl amacı görmek değil, sisli havalarda diğer araçlar ve yayalar tarafından görülmektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zed -- 19 Aralık 2019; 8:32:36 >
  • Civic tayfası bikaç gün küfür yemeden sisler açık dolaşacak. Hadi yine iyisiniz.
  • Güneşle gidiyor, gidiş gidince geliyor.
    Tam uyumlu.
  • Bu sis farı meselesine çok takılıyorsunuz. Akşam onunla yatıp sabah onunla kalkıyorsunuz. Basit bir sis farını projeksiyon gibi düşünme noktasına geliyorsunuz.

    Bu yüzden sonradan takılma,mühendisliği olmayan uygulamalar ile fabrikasyon ve mühendisliği olan sis farlarını birbirine karıştırıyorsunuz.

    Bu defa da işiniz gücünüz derdiniz trafikte sis farı yanan araba aramak oluyor. -Heh , dur bakayım,şu sokaktan çıkan arabada sis farımı açık. Nette gözükmüyor,döneyim şuradan bir karşıdan bakayım. Heh yanıyormuş,
    yakaladım işte. Birader sismi var,ne yakıyorsun sisleri gözümüzü alıyor bak!!!

    Ayrıca bazı arabalarda park yada gündüz farları sis farlarıdır. Örnek i20 gibi. Koskoca firmalar gerizekalı demek ki. Milyonlarca araba üretiyor ama böyle bir hata yapıyor.

    Kafanıza bu kadar takmayın arkadaşlar. Bundan daha büyük dertler tasalar var hayatta. Sevgiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne sis farıymış arkadaş.. Hayatımda açmışlığım yok önceki arabamda donanım olarak da yoktu zaten de sizin gibi takılmadım. Başka sıkıntınız derdiniz yok heralde.

    Bırakın çocuklar napıyosa yapsın heves etmişler. Daha ona gelene kadar insanımızın düzeltilmesi gereken onlarca davranışı var...
  • Çakallık olsun diye ve milleti rahatsız etmek için açıyorlar sis farını, sisli havada rahatsız edemeyeceğinden pek kullanılacağını zannetmiyorum.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    İstanbuldayım, bozuk yollarda net görebilmek için normal farımı açıyorum, yetiyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.