Şimdi Ara

ARTIK GERÇEKTEN YETER! HERKES BAKSIN. UYAN TÜRKİYE! (Son Dakika KDVLER Düştü! 31.07.2020) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
19
Favori
39.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1033 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha 2023 gelmedi hemen pes etme

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öne çıkaralım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redeemertr

    Arap aşıkları bu konuyu sevmedi   


    Birazdan "birim hesabı yapmışlar yine eöheöheöhöeh" diyen hesap kitap bilmeyenler de gelir  

    Arap diye dalga geçtik geçtik ama bizim ülke sadece dalga geçerken araplar bile Mars a araç yolladı, arastirma yapıyorlar. Olsun bizim yerli ve milli uçarılarımız 2010 dan beri göklerde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

    Arap diye dalga geçtik geçtik ama bizim ülke sadece dalga geçerken araplar bile Mars a araç yolladı, arastirma yapıyorlar. Olsun bizim yerli ve milli uçarılarımız 2010 dan beri göklerde.



    Alıntıları Göster

    Aslında araplarla dalga geçmedik de bizdeki arapları tanrılaştıranlarla dalga geçtik, malum onlar arapların parasına tapan putperestler.

  • Fazla soze gerek yok her sey ortada

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomv

    almanyada salkım domates gerçekten 1.39 kuruş mu? daha üç gün önce tatsız salkım domatesin kilosuna 6tl ödedim. lezzetli domates yiyeyim diye 3kg aldım. kaziklanmış hissediyorum. galiba sebze meyve kuruyemişin en kalitelileri ithal ediliyor gdo lular bize kalıyor. hem fazla para ödüyoruz hem gdo yla zehirlenip kanser oluyoruz. 6tl ödüyorsak domatesin tadı olmalı! nerede yetkililer tüketici koruma kurumları rekabet kurumları

    1.39 Euro . Evet iyileri dışarıya ihraç ediliyor çünkü dışardan mal alabilmek için dövize ihtiyacımız var . Ki bu da yetmiyor borçlanıyoruz devamlı bu sene 40-50 milyar dolar cari açık oluşabilir. Bu da daha fazla zam ve doların artışı demek ülkede çalışmak pek


    anlamlı olmadığı için herkes kapağı devlete atmak istiyor rüşvetle yada torpille. 18-20 milyon memur ve emekli varken sadece 17 milyon işçi ve işveren( bağkur) var ülkede.Bağkurluların bir kısmı ve isteğe başı sigortalılar zaten günü doldurup emekli olmak

    isteyenler gerçek bir iş yapmıyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jocker35

    Her ayin 15inde memurun maaşı yattığı sürece hiç birşey değişmiyecek bu ülkede.

    Ülkede 25 milyon hane var 18-20 milyonda devletten her ay maaş alan memur-emekli var bunlara birde ihalecileri ekle zaten ülkenin %90ından fazla devletten geçiniyor.%90-95 aileye devlet her ay en az 1500 lira maaş ödüyor .Bunlara yeşil kartlılar, sosyal yardım


    alanlar dahil değil... 1980lerin Sovyetleri gibiyiz ekonomik sistem çökmek üzere ne kadar uzun dayanırsa o kadar sonucu kötü olacaktır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyanan uyanıyor da, yeni uykuya dalanlar ne olacak!




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alın la size alışveriş fişim vatan hainleri. Ülkede kriz yokmuş. Bu ne lan !

    ARTIK GERÇEKTEN YETER! HERKES BAKSIN. UYAN TÜRKİYE! (Son Dakika KDVLER Düştü! 31.07.2020)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri uyanmış
    Neyse hhhhhhhhamdolsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cehape zihniyeti bütün bunların sebebi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xsamuray X kullanıcısına yanıt
    1 yıl değil bir kaç yıl durdursa bile zarara uğramaz. Rekor cari fazla veriyorlar adamlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • canan kaftancıoğlunu önce chp genel başkanı sonrasında

    başbakan olarak görmek istiyoruz

  • Güzel konu bikez daha uplayalım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi aynı muhabbet temcit pilavı gibi... Halkın tercihi bu yönde. 15 yıl önce uyarıyorduk: "TL fazla değerli, tüketim pompalanıyor, ithalat artıyor, normalde bu kadar kolay alamamanız lazım. Bunu sonu iyi değil." diye. Hiç tınmıyordunuz. Şimdi dediğimiz oldu. Nihayetinde ülkedeki üretim ve ihracat ithalatı yıllardır finanse edemediği için, para çekilince döviz fırladı. Artmaya da devam edecek. Sanmayın iyiye gidecek. Bir süre böyle yani. Buna uyum sağlasanız iyi edersiniz.


    Bu tercih halkımızın tercihidir. Beraberinde biz de etkileniyoruz tabii. Bu iş de uzun sürecek. O yüzden pozisyon alın. "Yeteeer!" deyince geçmeyecek. Tepemizdeki kamburu devirsek, kan emicileri üstümüzden atsak, gene 3-5 yıl sürecek. Hayatında geçmişte tam teşekküllü kriz görmemiş bir genç güruh var. İktidarı devirince iş rahatlayacak sanıyor olabilirler, öyle bir durum yok. Geçmişte hep birlikte yediğimiz herzelerin bedelini hep birlikte ödeyeceğiz. Tam olarak bu yüzden geçmişte "bu yanlış" diyorduk. Kendin keyfini sürüp, alt nesle borç çıkarmak büyük bir ayıptır. Bu alt nesil de üst nesline ne kadar sövse haklıdır. "Alt nesliniz size sövecek, kendinize sövdürtmeyin" konulu, en az on yıl önce atılmış bir çok mesajımı bu forumda arayıp bulabilirsiniz. Özetle öngörülerimiz çıkıyor. Elimizden de pek bir şey gelmiyor.


    Benim çözümüm ilgi alanlarımı değiştirmek şeklinde oldu. Size de tavsiye ederim. PC parça fiyatlarına bakıp asabınızı bozacağınıza, PC konusunda 5 yıl geriden gidersiniz, leş sistemler toplarsınız. Oyunları 5 yıl geriden oynarsınız. PC leşçiği yaparsınız özetle. Bu arada da elektronik ve yazılıma yönelebilirsiniz. Ben bu aralar Raspberry ile oynuyorum. Raspberry Pi 4 aldım. Salona Linux bazlı bir medya merkezi kuruyorum.


    NAS diskim (network diski) Seagate marka. Bir daha Seagate'in hiçbir ürününü almama kararı vermeme sebep oldu. Normalde NAS diske uzaktan erişip kişisel bulutunuz gibi de kullanabiliyorsunuz. Seagate bu hizmeti vermeyi bırakmış. Ek olarak dangalak alette usb 2.0 bağlantısı PC'ye bağlamak için değil, ona ikinci bir usb disk bağlamak içinmiş. Network bağlantısı 100mbit. Dolayısı ile 15mb saniye gibi bir veri aktarım hızı ile limitliyim. Ama sıradan bir HDD 80mb saniye veri aktarır. Tepem attı. NAS'ın içinden HDD'yi söktüm. USB 3.0 sata disk kutusu aldım. 3tb diski bağladım buna. USB 3.0'dan raspberry'ye bağladım. Raspberry'e network server kurdum. Konu kapandı. Şimdi 1000mbit/sn network bağlantılı, internete açık, dolayısı ile kişisel bulutum gibi kullanılabilen bir network diskim oldu. Seagate NAS tam bir saçmalıkmış. 6 yıl önce almıştım. Şimdiki kafam olsa asla almazdım.


    3 boyutlu yazıcıma raspberry taktım. Uzaktan kontrol vs. için.


    raspberry kontrollü bir reflow fırını yapıyorum.


    Sonuçta Raspberry 4 pahalı bir tek. Raspberry 3 ikinci el alınırsa hele, çok ucuz. Al al oyna. ARTIK GERÇEKTEN YETER! HERKES BAKSIN. UYAN TÜRKİYE! (Son Dakika KDVLER Düştü! 31.07.2020) 





  • Eyide yeğenim yollar duple, eskiden darlalardan gidiydik, düp guyrukları vardu..

  • Ama;yol yaptı.

  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.