Şimdi Ara

'Artık bizim için G.Saray yok!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçe'nin öfkesi dinmiyor! Kadın basketbol maçında Fenerbahçeli yöneticilere protokol tribününde yer verilmemesi, yöneticilerin fiili saldırıya uğraması ve Mahmut Uslu'ya yumruk atılması sonrası sarı lacivertlilerden sert bir açıklama daha geldi.

    Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe Kadın Basketbol takımları arasında oynanan maçta yaşanan olayların yankısı sürüyor. Galatasaray Yönetimi'nin sessizliğini korumasına tepki gösteren Fenerbahçe Yönetimi köprüleri tamamen attı: "Son 3 yıldır göstermiş oldukları duruş ve attıkları her adım ile 'ebedi dost' kavramının içini boşaltan Galatasaray Kulübü, bugün bulundukları noktada 'ezeli rakip' tanımını da yok etmiş; Kulübümüz ve camiamız için yok hükmüne gelmişlerdir."

    Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle:

    "Dün akşam, Abdi İpekçi 'Spor' Salonu'nda yaşanan tarihi rezaletin birebir sorumlusu olan Galatasaray Spor Kulübü'nün, önemli bir süre geçmesine rağmen herhangi bir açıklama yapmamış olması, bu tehlikeli organizasyonu üstlendiğini ve bu şiddet eğiliminden beslendiğini; Fenerbahçe nefretlerinin hangi noktaya geldiğini açıkça göstermektedir.

    Hemen her konuda, kamuoyunu istedikleri çerçevede yanıltma ve yönlendirme konusunda açıklama yapma refleksi gösteren, Kulübümüz aleyhine meydana gelen/gelebilecek her olayda 'bir şekilde' pozisyon alan Galatasaray yönetiminin; kimi zaman kapı arkalarında kimi zaman kamuoyu önünde ortaya koydukları bu tutum, camiamız tarafından alışılagelmiş olmakla birlikte kendileri adına artık tarifi mümkün olmayan haldedir.

    Son 3 yıldır göstermiş oldukları duruş ve attıkları her adım ile 'ebedi dost' kavramının içini boşaltan Galatasaray Kulübü, bugün bulundukları noktada 'ezeli rakip' tanımını da yok etmiş; Kulübümüz ve camiamız için yok hükmüne gelmişlerdir.

    Tüm planlarını, geleneklerinden gelen kumpas ve tuzak alışkanlıkları doğrultusunda, Başkanımız Aziz Yıldırım'ın maça gelmesi üzerine yapan, her fırsatta Başkanımızın yaşadığı hukuksal süreci manipüle etme uğraşısı içerisinde olan Galatasaray Yönetimi, Galatasaray profesyonelleri ve Ultraaslan denen taraftar grubu görünümlü topluluğun bu operasyonu; Başkanımızın maça gelmemesi ile değişmiş, oyun, bu kez yöneticilerimize yönlendirilmiştir.

    Dün akşam, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yaşananlar, Türk spor tarihinde rezillik adına bir ilk olmakla birlikte Galatasaray'ın tüm bireyleri ile ortaya koyduğu duruş ve ayak oyunları noktasında, Kulübümüz, yöneticilerimiz ve camiamız adına kesinlikle bir ilk değildir.

    Dostluk mesajları verip her fırsatta düşmanlık yapan, Fenerbahçe nefreti ve kompleksi ile adeta gözü dönen Galatasaray Kulübü yöneticilerinin son terbiyesizliğini unutmayacak olmakla birlikte kendileri ile bir daha hiçbir platformda ortak paydada buluşmayacağımızı,

    Dün yaşattıkları rezalet ile ilgili hukuki başvurularımızı ve süreci, yakından takip ettiğimizi kamuoyuna açıklarız."







  • Hemen her konuda, kamuoyunu istedikleri çerçevede yanıltma ve yönlendirme konusunda açıklama yapma refleksi gösteren,

    den sonrasını okumadım...


    Olmayan birşeyi varmış gibi göstermek
     'Artık bizim için G.Saray yok!'



    Gerçekler
     'Artık bizim için G.Saray yok!'


    Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Kadınlar Basketbol Ligi Finalinde, Sarı-Lacivertli Kulübün Genel Sekreteri Mahmut Uslu'ya vurduğu öne sürülen Galatasaray Divan Üyesi Jerfi Fıratlı, olayın başlangıç ve bitiş anlarını detaylı bir biçimde Doğan Haber Ajansı'na açıkladı.
    Karşılaşmanın devre arasında Fenerbahçe Basın Sözcüsu ve Genel Sekreteri Mahmut Uslu'ya yumruk attığı ileri sürülen Galatasaray Divan Kurulu üyesi Jerfi Fıratlı, Fenerbahçe Yöneticisi Mahmut Uslu'ya asla yumruk atmadığını belirtip şu açıklamayı yaptı:

    "SADECE MAKAS ALDIM"
    "Maçın devre arasında merdivenlerden yukarı çıkıyorduk o sırada Fenerbahçeli yöneticilerle karşı karşıya geldik. Benim arkamdaki kişileri engelleyip bir saldırıda bulunmamaları için çaba gösterdim. Bu arada Mahmut Uslu ile yüzyüze geldik. Önce bir ses çıkarmadı. Ancak arkasını dönerken küfür etti. Bunun üstüne ben de "Yenildiniz hadi gidin isterseniz dercesine makas almak için elimi uzattım. Ancak görüntüler de vurmuş gibi bir izlenim var. Kesinlikle yumruk vurmadım. Ben Galatasaray'ın Divan üyesiyim ve hiçbir taraftar grubu ile bağlantım yok. Böyle bir saldırıya kalkışmam söz konusu olamaz."





  • Bence Fb liler haksiz sayilmaz adamlara agirlariz diye aciklama yapan bizim yöneticiler birzahmet protokol de yer ayirlsaydilar misafirlerimze bakin misafir diyorum bizim Kültürümüzde misafirler baş üstünde tutulur taraftarin arasina oturtulmaz oturtursan olacagi bu bir geçmiş olsun veya kinama gelebilirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yiyin birbirinizi
  • Hangi platformda buluşuyorduk ki?
  • neden hep yenildikten sonra medeni insanlar gibi sindirmek yerine bu tip şeyler yaprak gündem değişirler ki anlamadım.

    ilk istifa ediyorum naraları ile başladı bu süreç yıllar önce....
  • Yazık. sportmenlikle alakası olmayan bir kısım yönetici sayesinde fb kulübü ne hale geldi.
    köy kahvesinden bile daha seviyeli, mantıklı şeyler çıkar.
    fb kulübünün hiç bir suçu yok. ama yöneticileri sayesinde düşmedikleri hal kalmadı. uluslar arası olarak tescillenen şike yaftalarının üzerine hapise girmiş ve girecek olan başkanları ve halen şu dile, açıklamaya bakınız. gs zamanında kontrolden çıkmış zat diye bir açıklama yapmıştı hakikaten geçerliliğini hiç yitirmeyecek bir tesbit yapılmış.
  • Ne zaman vardı ki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulüp yöneticilerini yok sayamıyor muyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim için sadece FB vardı zaten gerisi hikaye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gsgökhan1986

    Bence Fb liler haksiz sayilmaz adamlara agirlariz diye aciklama yapan bizim yöneticiler birzahmet protokol de yer ayirlsaydilar misafirlerimze bakin misafir diyorum bizim Kültürümüzde misafirler baş üstünde tutulur taraftarin arasina oturtulmaz oturtursan olacagi bu bir geçmiş olsun veya kinama gelebilirdi

    sen uzayda mı yaşıyorsun
  • İyi gün taraftarı işte , bizi yendikleri gibi foruma damlıyorlar Ama biz şurda 15 senedir yazsak ceza alırız .
  • Saygı olmadan hiç bir şey olmaz. Bu tek spor değil her alanda geçerli.
  • Konumuz neydi?
    .
    .
    .
    .
    .
    fifi mi?
    .
    .
    .
    .
    öyle olsun,
    keşke forumda da böyle bir küslük olsa da,
    rahat rahat yazabilsek,
    yoksa iş yine 1911 deki 7-0 maça kadar gidecek


    hakikaten,
    şu futbol bölümünde bir sınırlama olayı olsa ne güzel olurdu,
    en azından,
    konu açma konusunda....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • makas almis :) yok gsstore bilmemne
    gundem mi degistirilyo acaba..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün yorumları silmişler yine
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saimertug

    yiyin birbirinizi

    sen de her zaman olduğu gibi ancak "izlersin"
  • garcy kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe Futbol takımı şampiyon oldu diye ben ünal aysaldan makas alabilirmiyim ? veya senden kardeş ??
  • büyük takımız diye geçinenlere bakın
  • 2 kulup gelinen noktada derin dusunmeli ve yasananlardan utanc duymali. bu boyle gitmez. not; bende fenerbahceliyim. fakat bu islerden utanc duyuyorum. hakli da olsak haksiz da olsak ; kivbu olayda %100 hakliyiz. yasananlar tamamen rezalettir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.