|
Artemis II: iPhone 17 Pro Max ile Ay’ın “karanlık” tarafının fotoğrafı çekildi
-
-
sadece ayın yörüngesinde dolaşıp sonrada geri gelmeleri bence saçma olmuş
-
bu hikayeleri oturmuş birileri yazmış,iş birliğinden reklamdan baska bir halt değil bunlar...
haber değeri bile yok.
-
Yalnız bakıyoruz, bu son model Galaxy Ultra'lar olsun Iphone Max'ler oldun, dünyadan da taa 300 bin km uzaklıktaki Ay'ı buna benzer çekiyor. Oraya gidip 40 bin km uzaklıktada benzer çekmiş :P
-
Bence de bir jüpiter uranus venus turu atıp öyle gelmelilerdi.
_____________________________ -
Uzaya gidiyorsun, yanında nikon z9 gibi bir canavar var ve sen gidip iphone dan fotoğraf çektim diye reklam yapıyorsun
Bu coniler ne yaşıyor Allah aşkına yaptıkları propagandaya bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 7 Nisan 2026; 22:30:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Söyleyince fanlar kızıyor hocam, hiç bulaşma.
-
Senin aklın yerinde değil galiba nikon falan diyorsun ama aypon nasıl çekiyor hele son modelleri senin hiç haberin varmi bundan. Astronot bunu tercih etmiş üstüne kaniti da var çekmiş bak gör kaliteyi iste.2026 yılına geldik artık herşey gelişti sen hala koca kamerani mi taşıyorsun bak artık herkes telefonla ayponla çekiyor var dimi demek ki bu bildikleri.
Her astronot profesyonel mi kamera kullanmak zorunda değil. Kaldı ki profesyonel kamera ile çekilen görüntüler de paylaşıldı diye hatırlıyorum. Instagram postu gibi çekmiş işte, ne ard yanıklığınız var anlamadım.
Ya bu boş beleş reklamlardan iğreniyorum gerçekten, çok yapay ve samimiyetsiz.
Yani eğer Apple kullanıcısı olsaydım, sırf şu düşük seviye reklamdan dolayı bırakır atardım tüm cihazları.
-
İphone olmasa ayın karanlık tarafının fotosu asla çekilemezdi teşekkürler iphone.
-
quote:
Orijinalden alıntı: V4LKyR
Ya bu boş beleş reklamlardan iğreniyorum gerçekten, çok yapay ve samimiyetsiz.
Yani eğer Apple kullanıcısı olsaydım, sırf şu düşük seviye reklamdan dolayı bırakır atardım tüm cihazları.bir vekilimiz reklam amaçlı farklı bir telefon kırıp, samsung'a terfi etmişti galiba.
bu arada, uzay kabininde kim uğraşır nikon z9 ile. anlatılmaz yaşanır denilen bir olay var. amaç poz almak olsaydı uzay aracına monte ederlerdi bir cihaz. pek bir espirisi yok ama reklam mı? evet bu bir reklam.
Şu telefonlarda ay'ı çekme fetişi ne zaman bitecek acaba? Instagramda da sürekli ay'ı çeken telefonlar kıyaslaması var. Telefonu teleskop olarak kullanmaya ne gerek var yani bana uzaktaki şeylerin fotoğraf kalitesi değil anlık yanımda çekilen şeylerin kalitesi lazım. Karşımdaki insanı güzel çekmesine odaklanın bırakın 500km öteye zoom işini.
_____________________________ Gaassaray değil Galatasaray! -
muhtemelen eypıl, astronotlara para vermişlerdir ayfonla çekin diye. ay ayağına ayfonu da parlatmış oldular
kapsülün dışı zaten kameralarla donatılmış. istedikleri kadar çok foto çekmişlerdir
Marka Propagandasına bak O zaman Benim s26u da aydaki toza kadar çekiyor
her ıphone alana ay ziyareti hediye
_____________________________ TaTanGa -
uzaya götürdüğün bir gramın bile hesabını veriyorsun, orada işine yaramayacak cep telefonu bi de iphone götürmene kim izin verdi, diğer astronotlarda niye yok vs.vs.
-
Osuruktan Apple Iphone reklamları. Haber değeri yok çünkü reklam.
adamlar üretiyor ve reklamını yapıyor yadırganacak bir durum yok. sonuçta satacaklar ve satıyorlar da.
_____________________________ Her canlı ölümü tadacaktır.
Hidayete uyanlara selam olsun.
|
bu hikayeleri oturmuş birileri yazmış,iş birliğinden reklamdan baska bir halt değil bunlar...
haber değeri bile yok. |
|
Yalnız bakıyoruz, bu son model Galaxy Ultra'lar olsun Iphone Max'ler oldun, dünyadan da taa 300 bin km uzaklıktaki Ay'ı buna benzer çekiyor. Oraya gidip 40 bin km uzaklıktada benzer çekmiş :P
|
|
Uzaya gidiyorsun, yanında nikon z9 gibi bir canavar var ve sen gidip iphone dan fotoğraf çektim diye reklam yapıyorsun
Bu coniler ne yaşıyor Allah aşkına yaptıkları propagandaya bak |
|
Söyleyince fanlar kızıyor hocam, hiç bulaşma.
|
Benzer içerikler
- grok ücretsiz kullanma
- stalk yapmak nasıl anlaşılır
- instagram kullanıcısı ne demek
- tiktok hesap bakma
- tbt nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt