Şimdi Ara

Arte Arte Arte...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar nedir bu arte cilginligi anlamadim;8800 silver bakiyordum kendime sahibinden.com da ama 400 milyona milyon yane arte var bakiyorum deri filan ama nasil olur diye de dusunmuyo degilim...amerikada 12oo dolar filan bu telefon nasil olur da turkiyede 400 milyon bide adam dukkanin ismini vermis filan herkese bedava filan mi geldi ki bunlar yada iki gun sonra kapanacak mi da elden cikattiyolar anlamadim' halbuki kapanmaz garantisi var iste elden teslim cart curt cin mali bile olsa bu kadar ucuza sifir olur mu

• çin malıdır kardeş o yani alırsan 1 yıl içnde bozulmaya mahkum
  • sakın alma öyle bi hata yapma benden söylemesi
  • SAKIN ALMA ARKADAŞIM HEPSİ KAÇAK KAÇAK İMEİ DEN 3 AY SONRA KAPATILIR ELİNDE KALIR ZATEN BU MALLARI GG-MEMEN ALSAT-SAHİBİNDEN.COM DAN BAŞKA BİR YERDE SATAMIYORLAR...MALI ALIYORSUN SONRA SATICI KAYBOLUYOR...HİÇ BİRNİN SABİT ADRESİ VE TELEFONU YOK ÇIOK DİKKAT ET..ELİNDEKİ PARANDANDA OLMA..
  • paran varsa orjinal alacan bakacan keyfine..
  • hertürlü çin malı telefon temin edilir isteyen gelsin mertcan_89@hotmail.com şuanda 2 adet 8800 arte Sapphire var elimde 450 ytl gerçekten bende inanmıyordum 1e1 sadece kamerası vga orjinaline göre biraz kötü geri kalan özellikleri tamamen aynıdır !!!
  • Her kes burada çin malı almayın diyor. Ondan sonra adamın biri çıkıyor her türlüsü bende var almak isteyene satabilirim diyor. Üstelik konuyu açan arkadaşın verdiği fiyattan daha fazlaya.
  • Türkiye de 2400ytl civarında

çin malları 400ytl civarında.
  • çok cahilsin kardeşim sana hayırlı işler alan memnun satan memnun ve o 400 YTL diyen arkadaşın dediği telefon normal arte
    quote:

Orjinalden alıntı: join

Her kes burada çin malı almayın diyor. Ondan sonra adamın biri çıkıyor her türlüsü bende var almak isteyene satabilirim diyor. Üstelik konuyu açan arkadaşın verdiği fiyattan daha fazlaya.
  • KARDEŞİM ÇİN MALININ NE OLDUĞUNU ÖĞRENMEK İSTEYENLER----DİĞERMARKALAR VE KONULAR ---TOPİĞİNİ İNCELESİN.....ZATEN BU YENİ SATICI...HER TOPİĞE BUN YAZMIŞ...ALMAYIN BUNLARI HEM KAÇAK YASAL DEĞİL HEMDE EN ÖNEMLİSİ-----3AY SONRA OPERATÖRLER KAÇAK İMEİ DEN DOLAYI KAPATRIYORLAR...ELİNİZDEKİ PARADAN DA OLMAYIN SEVGİLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

KARDEŞİM ÇİN MALININ NE OLDUĞUNU ÖĞRENMEK İSTEYENLER----DİĞERMARKALAR VE KONULAR ---TOPİĞİNİ İNCELESİN.....ZATEN BU YENİ SATICI...HER TOPİĞE BUN YAZMIŞ...ALMAYIN BUNLARI HEM KAÇAK YASAL DEĞİL HEMDE EN ÖNEMLİSİ-----3AY SONRA OPERATÖRLER KAÇAK İMEİ DEN DOLAYI KAPATRIYORLAR...ELİNİZDEKİ PARADAN DA OLMAYIN SEVGİLER

• alıcaksan orjinal al kafan rahat olsn bana kalırsa arte alacağın kadar iphone faln al ama sen bilirsin zevkler ve renkler tartışılmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sapphire8800

çok cahilsin kardeşim sana hayırlı işler alan memnun satan memnun ve o 400 YTL diyen arkadaşın dediği telefon normal arte
    quote:

Orjinalden alıntı: join

Her kes burada çin malı almayın diyor. Ondan sonra adamın biri çıkıyor her türlüsü bende var almak isteyene satabilirim diyor. Üstelik konuyu açan arkadaşın verdiği fiyattan daha fazlaya.

Sen nesin peki?450'ye orjinal Arte mi olur .ngut.

• bunlardan uzak durun sonra telefon elinizde patlayınca kafayı vuracak duvar ararsınız.o vatandaş satın alanın 3-5 ay sonra memnuniyetini garanti edebiliyomu acaba piyasa çakal dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 2 Eylül 2008; 10:59:41 >
  • orjinalini al demek kolay. 1 telefona 2200 ytl kim verir ki? Ancak işadamları verebilir..
    Ben satıcı değilim ama arkadaşıma doğubanktan arte aldık arkadaş gayet memnun hala kullanıyor ve herhangi bir sorun çıkartmadı.
    Aldığımız fiyat 290 ytl. doğubankta heryeri gezdik 280 ile 380 ytl arası fiyt verdiler 300lüğü 290a aldık..
    Yalnız bunlar 3 kalite 1.kalite olanı almalısın gayet hoş ve kaliteli merak etme.
  • orjinalini alamıyorsanda hiç alma arkadaş ille arte mi olacak garantili orjinal bir telefon al için rahat olsun 1ay sonra telefon kapanınca görürüz o memnuniyeti ben kendi şahsıma çin malı satın almıyorum çinlilerede para kazandırmıyorum
  • kardes elımde var ıstersen 1100ytl e anlsırız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.