Şimdi Ara

Artan Atatürk düşmanlığı ve duyarsızlığı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
7.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sattıkları onuru ve şerefleri için karşılığında kazandıkları paranın üstünde dahi Atatürk var. Gerçi ciğeri beş para etmez ortadoğulu oluşum bunlar. Atatürk bunlara ağır gelir. Atatürk bu ülkenin silinmez bir değeridir ülkenin kurucusudur aksini iddia eden söven, nefret duyan ahmaktır, haindir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fofer kullanıcısına yanıt

    çüküvera?

  • ratsx kullanıcısına yanıt

    +999999

  • Bu eleştiri yapanlar kulaktan dolma bilgiler ile hareket eden yeni yetme çocuklardır. Kafa yapıları oturdukça kime hizmet ettiklerini anlayıp düzelecekler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0zkanK.

    Bence Halkı Mustafa Kemal Atatürk'ten soğutanlar sözde Atatürkçü ve Kemalist olan insanlar... En iyi Atatürkçü biziz deyip sadece Heykel dikmeye çalışan tipler ile Atatürkçülüğü Rakı masasında foto paylaşmak Müslümanın dindarım diyen insanla çatışmak sanan tipler var ne yazık ki :(


    Atatürk öldükten sonra sözde Atatürkçülük adı altında halka zulm edilmesi ondan sonraki bütün darbeleri Atatürkçülük maskesi altında yapılması üstüne Atatürk'ü ilah gibi gören kitleden bıkmaları insanları Atatürk'ten soğutuyor gibi geliyor bana. Ülkenin çok partili döneme geçtikten sonra CHP'i hiç tek başına iktidar yapmamasıda bunun kanıtıdır heralde...


    Atatürk'ü herkes kısmen sever sayar. Sonuçta Atatürk'te bir siyasetçi beğenmediği hamlesi olabilir bazı insanların ama bu ona küfür hakaret etme hakkıda vermez. Ama bir tarafında Atatürk'ü zorla seveceksin helebir sevme bak ne yaparım sana gibi tehtitvari zorla sevdirme çabalarıda saçma geliyor bana. Sevmiyorsa sevmesin onun sevgisine mi kaldık.


    Ama üsttede söylediğim gibi Atatürk'ü en çok biz seviyoz deyip heryere heykel yapmak her yere Atatürk isimini vermek her ilde en az 2-3 tane ATatürk caddesi sokağı parkı okulu sosyal tesisi veya adını sayamıyacağım meydanı olması sizce biraz fazla değil mi ? 1500-2000 Yıllık Türk tarihinimizde diğer isimlerede biraz yer verilmeli bence. Mesela neden doğru dürüst İsment İnönü adına bir yapı yoktur veya Fevzi Çakmak adına Kazım Karabekir adına Milli Mücadele döneminin yüzlerce ismi vardır hiç bilmeyiz duymayız bile tek Atatürk üstüne ilahlaştırılmasıda yanlış bence...

    Acayip saçmalamışsın, bir grup Atatürk'ü sevme şekli yüzünden diğer grup Atatürk'ten nefret etti diyorsun. Artan Atatürk düşmanlığı ve duyarsızlığı Yahu seveceksen sen Atatürk'ü Atatürk olduğu için sev, yaptıklarına bak sev, senin ne işin olur diğer kesimin nasıl sevdiğiyle. Bu siyasal islamcıların bahanesinden başka birşey değil. Onların Atatürk'e olan nefreti onların babalarından, dedelerinden geliyor. Belli kesim, Atatürk'ün yaptığı bu ülkeye faydaları bir türlü sindiremedi, özellikle şeriat isteyen tayfa, 1 asırdır da hala bu kini içlerinde tutuyor, babadan oğula geçiyor, ellerine fırsat geçse Atatürk'ün bu ülkede hiç bir eserini, izini bırakmazlar. Şuan sadece akp sayesinden biraz seslerini çıkartabiliyorlar.

  • Bir kere Atatürk'ü kim sevmeyip laf ediyorsa net bir şekilde ya kara cahildir ya da vatan hainidir. Başka bir ihtimal yok. İnanın yok. En ufak beyin kırıntısı bulamazsınız :)

    E bizde de cahilden bol ne var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ser Jorah Mormont kullanıcısına yanıt
    Kardeşim" aklı "ve" beyni "olan hem sever hem saygı duyar. Hatta" akıllı "adam ona hayran olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordMan -- 17 Nisan 2021; 10:18:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Artırıyorum ve IQ seviyesi 120’nin altı olan herkes diyorum
  • Cosmic Love kullanıcısına yanıt
    Türkiye ortalaması 9? Hocam yeni gelen mülteciler kırathaneci amcalar birde cahil kısım ortalamayı çok düşürüyor ortalama inaan IQ seviyesi 105 oradan hesaplayın
    Sağolsun Z kuşağı az yükseltti ortalamayı Artan Atatürk düşmanlığı ve duyarsızlığı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 17 Nisan 2021; 11:18:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fofer

    Bu mesaj silindi.

    Tabi sevmezsin çünkü sevmemen gerekiyor sonuçta o Atatürk.

    Her neyse sen namaz kılarken kible olarak nereyi kabul ediyorsun petra yi mi yoksa mekkeyi mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün dünya Atatürke saygı duyuyor ama içimizdeki bir grup insan sevmiyor. peki neden ? çünkü arap soyundan geliyorlar yada türk değiller olay bu kadar basit. Türk olupta Atatürkü sevmeyenlerde saf değiştirmişlerdir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLordMan

    Kardeşim" aklı "ve" beyni "olan hem sever hem saygı duyar. Hatta" akıllı "adam ona hayran olur.

    Yallah Kuzey Koreye, sizin kafa oraya ait.

  • Gazi'ye sempatisi olan adam bu dönemde fanatik Atatürkçü oldu. Olaya bir de bu yönden bakmak lazım. Siyonistlere kanacak kadar cahil ve akılsız adamlar Gazi'yi sevse ne olur sevmese ne olur?

  • bu toplum ileriye bakmayı neden öğrenemiyor da sürekli geçmişte yaşıyor yok osmanlı yok atatürk, sana bugün bir faydası yok eğer o insanları mezarından kaldıramayacaksan....

  • Din düşmanlığı da normal, Atatürk düşmanlığı da..


    Bu kavramları kullanıp memlekette her şeyi dejenere ettiler.


    Milliyetçilik, İslam, Allah, Atatürk, Kemalizm, Peygamber, Kuran vs bunları kullanarak algı yarattılar ve herkes kendi kişisel emelleriyle kirletti.


    Dünyada her şey zamana karşı yenilmeye mahkumdur.

  • Gerçekten uzan zamandır benim de rahatsız olduğum bir konuya değinmişsin.


    Bende çok sık bu tür yorumlar ile karşılaşıyorum ve o kişileri şikayet etmek istiyorum çünkü hakaretler çok ileri boyutta. Aynı hakareti hükümetten birine yada bırak hükümeti çok ta popüler olmayan bir sanatçıya yap bakalım neler oluyor, avukatlar didik didik biri hakaret etsin de karşı dava açayım derdinde tüm sosyal medyayı tarıyorlar.


    Bizim bu kişilerin yorumlarını paylaşımlarını bildireceğimiz bir yer yok, ve benim anlamadığım Bu Atatürkçü Düşünce Dernekleri ne iş yapar, İnönü vakfı ne iş yapar yıllardır varlar kimseye bir faydaları olmadığı gibi adını taşıdığı kişilerin maneviyatına da faydaları yok, gidin araştırın yıllardır aynı insanlar aynı koltukta boş boş oturuyordur.

  • şuan ve çoookkk uzun yıllardır iki farklı konu üzerinden manipülasyon ve algı operasyonları yapılıyor maalesef. bugün teknoloji gelişti ve sosyal medya üzerinden bu işler çoğaldı ve daha fazla kitlelere ulaştı.


    bu iki konunun birincisi saygıdeğer Atatürkümüzdür.ikinci ise Yüce İslam dinidir. ikisini harmanlayıp yaşayabildiğimizde refah topluma ulaşabileceğimizi düşünüyorum. ancak kutuplara bölünürsek işimiz zor bence.

    bir ihtimal belki eyalet sistemi ile isteyen istediği yerde, istediği gibi özgürce yaşayabilirse belki sorunlarımız azalır diye de ayrıca düşünüyorum.



    not. fikirlerimi beğenmediyseniz bloklayıp geçiniz.




    ps. ayrıca birçok farklı ve güzel kavramı alay konusu edip, içini boşaltıp değersizleştiriyorlar. ben hem Atatürkümüzü hem de Yüce İslam dinini seviyor ve sayıyorum.bence her ikisi aynı anda sevilebilir ve sayılabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammer816 -- 17 Nisan 2021; 14:39:37 >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Muhalefet -- 7 Haziran 2021; 2:20:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl olmuş 2021 insanlar hala kendilerini atatürkçü,osmanlıcı,dinci,sağcı,solcu gibi kalıplara sokmaya çalışıyor :D ya arkadaş bişeyci olmayın kafanızı kullanın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tnevel92

    Atatürkü kabullenmeyip Osmanlı torunuyuz diyorlar. Sözde Osmanlı dindar olduğu için. Osmanlıda oğlancılık deyince çıldırıyorlar

    Sen Osmanlı'nın torunu değil misin? Rum torunu musun?


    Atatürk'e saldırıyorlar diye Osmanlıya saldırmak beyinsizliktir.


    Zaten Atatürk'e saldıran da Osmanlı'ya dine saldırıyorlar diye saldırıyor.


    İki group da birlikte yok olmanız dileğiyle...

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.