Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.783
Cevap
36
Favori
359.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • topçular tecavüze erken başladı

  • Topçular ateşe başladı.

    Everton gibi bi takımı deplasmanda 5-0 skor bence gayet iyi.
  • Özür dilerim maç 6-1 bitmiş. dk 89 olunca kapatmıştım.

    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta


    Resim çok anlamlı...


    Arsenal'den yarım düzine: 1-6
    Premier Lig'in ilk haftasında Everton'a konuk olan Arsenal, deplasmanda farklı bir galibiyet aldı.

    Goal.com

    Everton 1-6 Arsenal
    Goller: Saha (90')(Everton), Denilson (25’), Vermaalen (36’), Gallas (40’), Fabregas (47’, 70'), Eduardo (89')(Arsenal)
    Önemli oyuncularının gönderilmesine izin verdiği için çok eleştirilen Arsenal, Goodison Park’ta Everton’a konuk oldu. 26’da Fabregas’ın pasını iyi değerlendiren Denilson, düzdün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 37’de Van Persie’nin ortasında, yeni transfer Vermaalen’in kafa vuruşu, Arsenal’i 2-0 öne geçirdi. 41’de Fabregas’ın pasını iyi değerlendiren Gallas skoru 3-0’a taşıdı. Soyunma odasına bu skorla gidildi.

    İlk yarıdaki atak oyununu sürdüren Topçular, 47’de Van Persie’nin pasında iyi hareketlenen Fabregas’ın golüyle 4-0’lık galibiyete ulaştı. Almunia’nın uzun pasında hareketlenen Fabregas, skoru 5-0’a taşıdı. Arsenal, 89’da Eduardo’nun golüyle 6-0 öne geçti. Everton’un tek golü 90’da Louis Saha’dan geldi.

    Bu sonuçla Arsenal lige iyi bir başlangıç yaparken, eleştirilere de iyi bir cevap vermiş oldu.

    Karşılaşmada skorun yanı sıra dikkat çekici bir olay daha yaşandı. 47'inci dakikada takımının dördüncü kendisinin ikinci golünü atan Fabregas, tribünlere geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Espanyol kaptanı Jarque'nin formasını göstererek, ne kadar duyarlı bir oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtladı.




  • Fabregas: "Bu şekilde devam etmemizi beklemeyin"
    6-1 kazanılan Everton maçından sonra açıklamalarda bulunan Arsenalli yıldız, bu sonucun pek gerçekçi olduğunu düşünmüyor.

    Goal.com

    Arsenal kaptanı Cesc Fabregas, 6-1 kazanılan Everton maçı sonrası yaptığı açıklamada ayaklarının yere basması gerektiğini belirtti.

    Bu karşılaşmada iki kez rakip fileleri havalandırmayı başaran İspanyol yıldız, ESPN'ye verdiği demeçte "Bugün kazanmak için sahaya çıktık. 6-1'lik galibiyet bizim için iyi bir başlangıç oldu. Ancak her maçı bu şekilde kazanamayız. Bu normal bir sonuç değil. Ama moral açısından iyi oldu" dedi.

    Kolo Toure ve Adebayor'un gitmelerinin önemli olmadığını belirten Fabregas, "İkiside çok iyi oyunculardı. Ama gitmek istiyorlardı. Bu şekilde bize faydalı olmazlardı. Bizim takım olmaya ihtiyacımız var. Bu yüzden gitmeleri iyi oldu" şeklinde konuştu.

    Takım arkadaşlarından ayaklarının yere basmasını isteyen Fabregas, açıklamalarını "Bu sadece bir maçtı. Bugün 6-1 kazandı başka bir gün 3-0 kaybedebiliriz. Futbol böyle bir şey. Kazandığınız zaman en iyi siz olursunuz. Kaybedince dünyanın en kötüsü ilan edilirsiniz" ifadelerini kullanarak bitirdi.




  • arsenal her sezon fırtına gibi başlıyor.. sonra butlaka bir sakatlık çıkar düşüşe geçer rolantiye alır 3-5. sırada ki yerlerini.. uzuluyorum harbi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jamez

    arsenal her sezon fırtına gibi başlıyor.. sonra butlaka bir sakatlık çıkar düşüşe geçer rolantiye alır 3-5. sırada ki yerlerini.. uzuluyorum harbi


    Her maç böyle oynamaları beklenemez tabiki , umarım sakatlık olmadan iyi bir sezon geçirirler.
  • Arsenal işi bitirdi gibi
    Arsenal, Şampiyonlar Ligi play-off turunda eşleştiği Celtic'i deplasmanda iki farklı yenerek büyük avantaj yakalarken, Fiorentina, Sporting Lizbon deplasmanından 2-2'lik beraberlikle döndü.

    Goal.com

    Arsenal'de işlem tamam

    Celtic ile Arsenal arasındaki Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçı, ilk dakikalarda iki takımın karşılıklı ataklarına sahne olurken, konuk ekibi öne geçiren gol 43. dakikada Gallas'tan geldi.

    Maçın ikinci yarısı ise tamamen Arsenal'in üstünlüğü ile geçti. 71'de Cardwell'in kendi kalesine attığı gol, Londra ekibini iyice rahatlatırken, maç konuk ekibin iki farklı üstünlüğü ile bitti.
  • Wenger: "Fabregas kendini geliştirdi"
    Arsenal Patronu Arsene Wenger, öğrencisi Cesc Fabregas'ın oyununu geliştirdiğini söyledi.

    Goal.com

    Arsenal Menajeri Arsene Wenger, takım kaptanı Cesc Fabregas'ın hazırlık sürecini çok iyi değerlendirdiğini ve futbolunu geliştirdiğini düşünüyor.

    Kulübün resmi sitesine konuşan Kurt hoca, genç oyuncunun golcü özelliğinin de bulunduğunu söylerken, "Bitiriciliğini geliştirdi. Daha önce de ofansif anlamda iyi olmasına rağmen son vuruşlarda başarılı değildi" dedi.

    Fabregas'ın daha genç olduğu dönemlerde de golcü kimliğinin olduğuna işaret eden Wenger, "İleri çıkabilecek bir pozisyonda oynuyor, ama bu birazda takıma bağlı. Bazen Abou Diaby biraz önde oynayabiliyor. Dengeli bir takım oluşturmak için her oyuncudan olabildiğinde yararlanmak istiyoruz" dedi.
  • Ronaldo'nun gidişiyle kan kaybeden bir Manchester ve çok flaş transferler yapmayan Chelsea ve Liverpool'un karşısında bu sezon Arsenal'in şansı son üç beş seneye göre daha yüksek.Geçen sezon sakat olanlar döndü,Arshavin ŞL'de de oynayacak,ŞL'den de umutluyum.Adebayor gitti;ama yerini doldururlar bir şekilde.İyi de başladılar.Ben umutluyum,bir de şu maçları Digiturk vermese
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemalton

    Ronaldo'nun gidişiyle kan kaybeden bir Manchester ve çok flaş transferler yapmayan Chelsea ve Liverpool'un karşısında bu sezon Arsenal'in şansı son üç beş seneye göre daha yüksek.Geçen sezon sakat olanlar döndü,Arshavin ŞL'de de oynayacak,ŞL'den de umutluyum.Adebayor gitti;ama yerini doldururlar bir şekilde.İyi de başladılar.Ben umutluyum,bir de şu maçları Digiturk vermese


    Adebayorun yokluğu o kadar etkileyecek diye düşünmüyorum , etkilerse Toure etkiler , önemli bi kayıp sonuçta ancak gelen Vermaalen aratmayacak gibi duruyor , eğer o da aratmazsa Wenger bıraksın bu işi.




  • topçular porsmouth uda ezmiş. 4-1.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muribbi

    topçular porsmouth uda ezmiş. 4-1.



    Arsenal 4 köşe: 4-1
    Eleştirilere rağmen lige iyi bir başlangıç yapan Arsenal, Portmouth karşısında 4-1’lik bir galibiyet alarak çıkışını sürdürdü.

    Goal.com

    Arsenal 4-1 Portsmouth
    Goller: Diaby (17’), (21’), Gallas (50’), Ramsey (67’) / Kaboul (36’)

    Arsenal ilk yarıya fırtına gibi başladı

    Lige 6-1’lik Everton galibiyetiyle başlayan Arsenal, Emirates’te Portsmouth’u konuk etti. 18’de Eduardo’nun pasını iyi değerlendiren Diaby Arsenal’in 1-0 öne geçmesini sağladı. 21’de Portsmouth savunmasının etkisiz kaldığı bir anda Diaby skoru 2-0’a taşıdı. 30’da Kanu’nun pasında hareketlenen Piquionne farkı bire indirme şansından yararlanamadı. 31’de Van Persie’nin etkili vuruşunda James başarılıydı. 37’de Kabuol’un kafa golü Portsmouth’un farkı bire indirmesini sağladı 2-1. 44’de Fabregas net gol pozisyonundan yararlanamadı.

    Portsmouth farkı eritemedi

    İkinci yarının ilk atağı 48’de Piquionne ile Portsmouth’tan geldi. 51’de Van Persie’nin kullandığı serbest vuruşta topu önünde bulan Gallas skoru 3-1’e taşıdı. 64’de Piquionne farkı azaltma fırsatını kullanamazken, 67’de Vermaalen’in vuruşunda James başarılıydı. 68’de Van Persie’nin pasını iyi değerlendiren Ramsey’in golü Arsenal’in 4-1’lik üstünlüğü yakalamasını sağladı. 81’de Utaka’nın vuruşu çerçeveyi bulmadı.




  • Wenger: "Galibiyeti hakettik"
    Celtic'i 3-1'le geçtikleri maçın sonrasında konuşan Arsene Wenger, hakedilmiş bir galibiyet aldıklarını söyledi.

    Goal.com

    Şampiyonlar Ligi Play-off turu rövanş maçında, Emirates Stadı'nda Celtic'i 3-1 yenen Arsenal'de, menajer Arsene Wenger durumdan memnun ve galibiyeti hakettiklerini düşünüyor.

    Sky Sports'a konuşan tecrübeli teknik adam, kazandıkları penaltının yanlış bir karar olduğunu itiraf ederken "Oyunun kontrolü bizdeydi ve her zaman gole yakın oynadık" dedi.

    Penaltı pozisyonunda Boruc'un müdahalesinin olup olmadığına emin olamayan Wenger, "Eduardo'nun sakatlığı vardı, bence bu sebepte zıpladı ve dengesini kaybetti" diye konuştu

    _____________________________

    Eduardo'nun pozisyonu da iyi kıvırmaya çalışmış.




  • arkadaşlar arsenal nasıl okunur?
    arsenal mi, arsenıl mı,arsınıl mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mvp_osman

    arkadaşlar arsenal nasıl okunur?
    arsenal mi, arsenıl mı,arsınıl mı


    Ben Arsınıl diyorum , ancak Arsenıl diye okunmayacağından eminim.
  • Ne olur bugünkü maçın sonucu, Arsenal'in alacağını düşünüyorum. Umarım öyle de olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E®TAŞ


    quote:

    Orijinalden alıntı: mvp_osman

    arkadaşlar arsenal nasıl okunur?
    arsenal mi, arsenıl mı,arsınıl mı


    Ben Arsınıl diyorum , ancak Arsenıl diye okunmayacağından eminim.

    ingilizler "aasınıl" diye söylerler. r leri söylemediklerini bilirsiniz.
  • Tartışılan konuya bak.

    Gelin Chelsea li olun dertten kurtulun
  • fabregas sakat olmasaydı çok umutluydum.şimdi beraberlik iyidir diye düşünüyorum.
  • ben bir liverpool fanı olarak arsenalın kadrosunun geleceğini çok iyi görüyorum.

    eğer oyuncularını borcu yüzünden ilerde satmazsa arsenal gerçe3kten bikaç yıla çok müthiş yetenekelrde oluşan kadro kuracak.

    bu arada aklıma takılan bir soru var niye adebayorun yerine transfer yapılmadı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.