Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (723. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.785
Cevap
36
Favori
359.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 721722723724725
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • maçı izlemedim bilerek hemen keyfimizi bitirmeyelim diye her gün 15 dk izleyeceğim gelecek maça kadar puhahah GANIRS!!

  • Bir sezon boyunca bitik Aubameyang ve Lacazette'e maruz kaldıktan sonra Jesus'un şu performansı çölde bir vaha gibiydi bu gün. Link-up play dediğimiz bağlantı oyununu şahane oynuyor. Hoca Lacazette ile bu oyunu oynamaya çalışmıştı geçen sezon fakat birkaç maç verim aldı diyebiliriz Laca'dan. Özellikle sezonun sonlarına doğru hepten dibe vurmuştu performans olarak.


    Jesus bu taktiğe en uygun forvetlerden biriydi zaten ligteki. En üst seviyede oynayan bir takımdan gelmesi de kadro kalitesini arttırdı net olarak. Haaland ve Alvarez transferlerinden sonra zaten bizim için tam fırsat transferi olmuştu.


    Bir tane de Ramsdale'ın asisti olacaktı göğsüyle indirip düzeltip vurdu ama olmadı. Boş kaleye kaçırdığı da nazarlık diyelim. Hele ki attığı ilk gol şapkadan tavşan çıkaran cinsten. En son bu tarz ekstrem golleri Alexis atıyordu sanırım. Takım daha da iyi form tutacaktır. Önümüzde Bournemouth ve Fulham maçları var. Bu maçlardan da 2'de 2 yapmayı başarırsak 4'te 4 acayip iş olur sezon başından.


    Zinchenko ve Jesus. İkisi de cuk oturdu kadroya gerçekten. Martinelli'de şahaneydi bugün ayrıca. Takımı genel olarak beğeniyorum zaten.



    Arsenaltwitter
    “📊 Signing off with the stats... Good night, Gooners! 👋”
    https://twitter.com/Arsenal/status/1558568828753219584?s=20&t=YR1awnn69cgyp5WFxNcL3g




  • Bu sene şampiyon yapacak bu takımı Arteta hojam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam



    Squawkatwitter
    “Gabriel Jesus in the Premier League so far this season: ◉ Highest xG (2.06) ◉ Most goals + assists (4) ◉ Most touches in opp. box (26) ◉ Most take-ons completed (9) Turning water into wine wearing Arsenal's No.9. 🙇‍♂️”
    https://twitter.com/Squawka/status/1559110900723875845
  • Mendes çöz şu işi



    David Ornsteintwitter
    “🚨 Arsenal transfer priority is Pedro Neto. Discussions for over a month - #AFC to Jorge Mendes, Mendes to Wolves. #WWFC don’t plan to sell 22yo winger yet + Arsenal can’t spend excessively so deal not easy. But interest concrete & unanimous @TheAthleticUK https://t.co/ejcYbCVmfv”
    https://twitter.com/David_Ornstein/status/1561606901716189186


    talkSPORTtwitter
    ““I watched the semi-finals and final.” “If you want to be a football player, then you have to watch English football.” 👏 “My favourite team was Arsenal.” 🔴 @Wolves ace @PedrolNeto7 tells our @BroadcastMoose his Cup memories.”
    https://twitter.com/talkSPORT/status/1213391586891096064
  • Çok güzel kadro kurdu arteta,jesus adeta henryden enstantaneler sunuyor. Daha büyük maç performansı göremedik ama,yine de insan heyecanlanıyor. Liverpool kan kaybına devam. United anlık zafer sarhoşu. City bölüm sonu canavarı. Arsenal için çok güzel bir sezon olabilir. Belki de yıllardır bekledikleri şampiyonluk gelebilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jesus ve Zinchenko Arsenal kadrosuna ilaç olmuş. Jesus'u pek sevmezdim ama eleman kendini bulmuş. Döktürüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SïmônAdebïsï kullanıcısına yanıt

    Gelemez  İlk 4 hedef. Lig maratonu çok uzun. Daha avrupa kupaları, fa, lig kupası maçları gelecek. Üstüne bu yıl dünya kupası var. Fikstür sıkışacak. Liverpool bütün sezon böyle gitmez. Sakatları dönünce toparlar. City zaten iyi durumda. Newcastle deplasmanında 3-1 den dönüp galibiyeti kaçırdılar. Oyun gücü olarak hala çok iyiler. Bizim şampiyonluğa oynamamız için 2 seneye ihtiyacımız var.

  • 3 maç 3 gol oldu.




    Reims Média Footballtwitter
    “📽️ Folarin Balogun | Strasbourg - Reims. #RCSASDR https://t.co/SXNRVmLT01”
    https://twitter.com/reimsmediafoot/status/1561624870924042248
  • Vay be İnvincibles gerimi dönüyor acaba  

  • Liverpool bu sene boyle giderse sizin maclara geciyorum. Jesusun performansina sasirmadim ama zinchenko baya sasirtti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • magalhaes ve elneny sahanın en kötülerinden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 27 Ağustos 2022; 21:5:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam. 4’te 4. 😎😎


    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arsenal gerçekten olmuş. Şampiyonluk konuşmak için henüz erken ama seneler sonra olmuş bi takım görüntüsü veriyorlar. Oyuncuların 1-0 yenik düşmelerine rağmen mücadeleden kopmayışı ve ortaya koydukları karakter çok kıymetliydi sizin adınıza. Arsenal'ı izlemesi harbiden keyif veriyor.

    Odegaard'a ayrı bi parantez açmak lazım. Dünyanın en büyük kulübünde kalıp keyfine bakabilirdi, orda kalsa kulübede çürür en fazla rotasyon oyuncusu olurdu. Şimdi geldiği yerin kaptanı oldu ve genç yaşına rağmen bu sorumluluğu çok iyi taşıyor. Futboluna zaten diyecek bir şey yok inanılmaz oynuyor. Eğer bir gün tekrardan Real Madrid'e dönerse orda da çok iyi işler yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene açık ara şampiyon olacaklar. Yok böyle bir futbol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arsenal defansı gol yemek için çabalamış resmen. bi kere kendi ceza sahana orta açılmaz. dünyada hiçbir takım kendi ceza sahasına orta açmaz. ikincisi, diğer defans topu uzaklaştırmayıp ikili mücadeleye giriyo. eğer son adam isen, senin geride kaleciden başka kimse yoksa, ikili mücadeleye girmezsin. bunlar temel seviye futbol kurallarıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 28 Ağustos 2022; 8:38:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene Arsenal maçlarını takip edeceğim gerçekten keyif veriyor futbol. Taraftar çok iyiydi.


    Odegaard böyle devam koçum çok iyiydi. Ayrıca Nketiah değişikliği maçı getirdi.

  • Daha bu kadroya Portekiz ligi asist kralı Fabio Vieira gelecek ama yine de yedek kulübesi hala yetersiz birkaç sakatlık olduğu zaman sıkıntı yaşanabilir o yüzden 1 kanat 1 orta saha daha alınmalı Tielemans + Neto şampiyonluk hamleleri olur

  • Daha hiç arsenal izlemedim bu sezon ama en dikkatimi çeken şey uzun zamandır futbol takip ettiğim için, arteta en az 1000 kere kovulmuştu su an, tabi Türkiye de olsa. Aha dedim bu mac sonra kovdu bu oldu cl gidemediler felan kac yıl adamlar sırf pep guardiola yanında çalıştı bu düzeltecek diye göndermediler.

    Tam doğru transfer ve yükselen oyun gücü ile simdi tüm maçları kazandılar. Bizde ulkede niye başarısız futbol burdan da belli oluyor bir takım sürekli hoca değişirse nasıl zamanla iyi futbol oynasın demi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jesus! Şahane bir 30 dakika oynadık gol atamasaydık yazık olacaktı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 721722723724725
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.