Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (569. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.786
Cevap
36
Favori
359.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • D. kullanıcısına yanıt
    Arka plan yaptım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.

    Coquelin-Xhaka

    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta

    xhaka iyi oynamıyormu hocam demek istediğiniz o muydu? yoksa başka ne demek istediniz tam olarak? ramseyde iyi ama coquelin 11de olmalı performansıyla.

    ayrıca cazorla bu takıma güç katıyor. maç 11 ne baktığımzda alışılmış 11 e devam etmiş. giroud gibbs iwobi walcott ramsey gibi isimler değişmemiş.

    sanchez forvette bakalım. iyi maç olur umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 6 Kasım 2016; 14:46:48 >




  • ayrıca yedeklere baktım ve her bölge için güzel alternatiflerde var. cazorla da gelince takım daha iyi olacak tahminimce.
  • Mesut yine küfür mü etti beyler? Ağız okumasını yanlış mı yaptık ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TnesQuare

    Mesut yine küfür mü etti beyler? Ağız okumasını yanlış mı yaptık ?

    Etti hocam bizden kaçmaz :)
  • cazorla ramsey bu takımda ilk 11 olması gerekn isimler olarak görünüyor. ayrıca coquelinde ilk 11 de olmalı. forvette lucas perez gelene kadar sanchez oynamalı. sanchez solda daha iyi gibi. ama forvette faydalıda olabilir.


    ayrıca defans dörtlü hattı çok iyi . nokta transfer mustafi.

    iwobi daha iyisini yapabilir ama iyi oynadı genel olarak.

    tottenhamda dembele neden oynamıyor derdim. ve kanat oyuncusuydu önce sanırım. orta sahanın ortsında daha iyi iş çıkarıyor. bende önceden orta shanın ortasında oynatırdım demebeleyi. izlediğim yayında bt sport maçın adamı seçmiş demebeleyi. iyi oyuncu.


    ayrıca cazorla bu takımın önemli bir gücü. sakatlıktan döndükten sonra performansı iyi seyrederse ilk 11 de oynamalı. çünkü cazorla arsenalde önemli işler yapıyor.

    ramsey kanatlarda oynayabilir coquelin cazorla ikilisi orta sahanın ortasında oynayabilir. iwobi mesut ramsey ve ileride sanchez şeklinde olabilir 11.




  • Arsenal loser takim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • strongergo S kullanıcısına yanıt
    Xhaka oynayip Aaron Ramsey oynamiyorsa sorun var sakatlik ceza.yoksa bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arsenal'in son 2 iç saha maçında 2 tane net pozisyonu yok yalnız buraya bir dikkat çekmek lazım, bal yapmayan arı gibi takım son 5-10 dakikalar hariç kısır, kötü futbol var ve bu noktada Ramsey-Cazorla ikilisinin gerekliliği öne çıkıyor. Mustafi'ye nokta transfer denilmiş ama Semih Kaya'yı andıran çok fazla hareketi var ve fiziği stoper için yeterli değil, Mertesacker'i falan düşününce kötü transfer değil ama eh işte'den fazlası değil benim gözümde geldiği günden beri. Maçın sıkıcı olması bir kenara gelen şans golüne rağmen öne geçildi ve 1e4 pozisyonda amatörce penaltı yaptı Kosni, izahı yok saçma sapan hareketti. Golden sonra Arsenal tamamen düştü oyundan, karşılıklı olarak ikramlara devam ediliyor ligin sonunu kestirmek zor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    Xhaka oynayip Aaron Ramsey oynamiyorsa sorun var sakatlik ceza.yoksa bence

    ramsey sakatlıktan yeni çıktığı için oynatılmamış olabilir.


    ayrıca ramsey cazorla ile beraber takım daha iyi olacak gibi. coquelin performansıyla 11 de olması gereken isimlerden biri.

    ve mustafi bence iyi oynuyor. koscielny ile iyi bir defans ikilisi oldular. pek hata görmedim izlediğim maçlarda. ayrıca mustafi defanstan hücumlarıda iyi yönlendiriyor.

    koscielny kaptanlık pazubandı vardı yanılmıyorsam. çok iyi bir oyuncuya verilmiş kaptanlık bu maçta. penaltı yaptırdı arsenal kalesine. ama iyi bir oyuncu koscielny ve takımı için çok iyi bir güç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 7 Kasım 2016; 16:14:53 >
  • Bellerin sözleşmesini uzatmış.
  • İtalyan menajer Vincenzo Morabito, Borussia Dortmund'un Pierre-Emerick Aubameyang için Arsenal'in yaptığı 90 milyon avroluk teklifi geri çevirdiğini ne sürdü.

    Morabito, Napoli'nin Gonzalo Higuain'i Juventus'a satmasının ardından Aubameyang'ın İtalyan ekibine transferi için aracılık yaptığını da anlattı.

    Radio CRC'ye açıklamalarda bulunan Morabito, "Bir süre önce, Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc'u aradım. Aubameyang'ın Napoli'ye transferi için. Ama kesin bir şekilde 'hayır' yanıtı aldım. Bu yaz, Arsenal'in de Aubameyang için 90 milyon avro teklif ettiğini ancak Dortmund'un bu teklifi de geri çevirdiğini biliyorum." dedi.

    Geçen sezon 49 resmi maçta 39 gole imza atan 27 yaşındaki yıldız, bu sezon da 14 resmi maçta 14 kez fileleri havalandırdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

    İtalyan menajer Vincenzo Morabito, Borussia Dortmund'un Pierre-Emerick Aubameyang için Arsenal'in yaptığı 90 milyon avroluk teklifi geri çevirdiğini ne sürdü.

    Morabito, Napoli'nin Gonzalo Higuain'i Juventus'a satmasının ardından Aubameyang'ın İtalyan ekibine transferi için aracılık yaptığını da anlattı.

    Radio CRC'ye açıklamalarda bulunan Morabito, "Bir süre önce, Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc'u aradım. Aubameyang'ın Napoli'ye transferi için. Ama kesin bir şekilde 'hayır' yanıtı aldım. Bu yaz, Arsenal'in de Aubameyang için 90 milyon avro teklif ettiğini ancak Dortmund'un bu teklifi de geri çevirdiğini biliyorum." dedi.

    Geçen sezon 49 resmi maçta 39 gole imza atan 27 yaşındaki yıldız, bu sezon da 14 resmi maçta 14 kez fileleri havalandırdı.

    demek aubamayeng için teklif götürmüş arsenal haberden anladığım kadarıyla. iyi bir teklifmiş hemde. ve sonra lucas perez transfer edildi.

    lucas perez baktığım maçlarda vasat değildi. sonra sakatlanmış sanırım. ama zaten transfer olduktan sonrada pek oynatılmamıştı.

    sanırım wenger sanchez'i forvet olarak düşündü. ve zaten maçlarda genel olarak sanchez forvette oynuyor.


    ramsey ve cazorla geldikten sonra coquelin, cazorlayla orta sahanın ortasında ramseyde sağ kanatta oynatılabilir. sanchezde forvet olarak kullanılabilir.




  • ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta

  • ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta

    -----

    Genç Arsenal ‏@gencarsenal 6 Kas
    Arsene Wenger: "İki puan kaybettik. Yüksek tempoda gol atabilecek görüntüdeydik. Ama ikinci yarında çok sakin göründük."

    Genç Arsenal ‏@gencarsenal 6 Kas
    Arsene Wenger: "Sahada her şeyimizi verdik ama maçın sonuna doğru olmamız gereken etkinlikte ve fiziksel güçte değildik."

    Genç Arsenal ‏@gencarsenal 7 Kas
    Arsenal'in golünün ofsayt olduğu sorusuna Arsene Wenger: "Kimse Kevin Wimmer'e zorla kendi kalesine gol attırmadı."

    -----

    Yoğun olduğum için konuya yazamıyordum. Fırsat bulmuşken Tottenham maçını yazayım. İlk yarı istediğimiz gibi geçti. Topu Tottenham'a verdik ve geçiş oyunları ile onları vurmaya çalıştık. Tıpkı Chelsea maçında olduğu gibi. 30-45 arası 2-3 tane net pozisyonumuz var. Buna karşılık Son'ın içeri çevirdiği top dışında pozisyon vermedik. Bir de Kane'in kafa vuruşu var ama Kane ofsattaydı. İkinci yarıda penaltıdan golü yedikten sonra oyunun şekli değişti. Fiziksel olarak düşük kaldık ve Tottenham istediği gibi oynadı. Oyunun belli bölümlerinde zorlasak da net bir pozisyon üretemedik.

    Başlıktan anlaşılacağı gibi olayın bir de Clattenburg boyutu var. İnce ince doğradı. Taktir haklarının bir çoğunu Tottenham lehine kullanmasını bir tarafa bırakıyorum. 30-45 arası Tottenham'ı boğduk ve golü de bulduk. Golümüzde ofsaytta yok bu arada. Wimmer vurmasa Kos vuracak o da ofsaytta değil. Kos un arkasındaki Alexis ofsaytta. Ha ofsayt olsa bile hocam cevabını vermiş. Neyse devreye 1-0 önde girmişiz. Skor bizim oyun planımıza göre Tottenham üstümüze gelecek ve biz geçiş oyunları ile pozisyonlar bulacağız. Bunu göremeyen yoktur herhalde. Düttttttttt dakika 50 ve Tottenham lehine penaltı... Verilen penaltı bu lig standartları için komedi. Daha teması almadan Dembele atıyor kendini. Bu penaltıdan sonra oyunun bütün şekli değişiyor. İşin güzel tarafı Tottenham'a komik bir penaltı veren Clattenburg ceza sahası içinde olan bu pozisyonda 3 maymunu oynuyor.

    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta

    -----

    Golümüz

    1-0 | Wimmer(KK) -https://twitter.com/AFCTerje/status/795248024083660801




  • -Bellerin 4 hafta yok. Tottenham maçının son 10 saniyesinde sakatlanmış.

    -Santi'nin geri dönüş tarihi hakkında net bir bilgi yok. Aralık ayından önce dönmesi zor gözüküyor. Sezon başında Dean'in haberinde Santi'nin aşilinde problem var ve bu sezon 15 maç oynarsa sürpriz olur diyordu. Görünen o ki haber doğru.

    -Alexis'in hamstring problemi vardı. Bu probleme rağmen Uruguay maçında oynadı ve 2 gol atarak ülkesine galibiyeti getirdi. Manu maçında oynamak istediğini söyledi. Bugün antrenmanda takımla çalışmış. Şu anda herhangi bir sıkıntı gözükmüyor.
  • Genç Arsenal ‏@gencarsenal 15 Kas

    Alexis Sanchez: "Forvette oynamayı seviyorum çünkü daha çok maçın içinde oluyor ve takım arkadaşlarımla daha çok paslaşabiliyorum."
  • Koscielny'nin sözleşmesi birkaç gün içinde 3 yıl uzatılacak.

    Mesut'un sözleşmesini uzatmak konusunda son aşamaya gelindi. Haftalık 200-220 bin arası kazanacak. Sözleşme 4 yıllık diye biliyorum.

    Alexis ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalamak için son aşamadayız.

    Bellerin ile de 6 yıllık yeni sözleşme imzaladık. Haftalık maaşında iyileştirme yapıldı. 100 binin üstünde kazanacak. Uzun yıllar bizimle olmaya devam edecek.

    Son olarak 2 gün önce TuttoMercatoWeb kaynaklı Paredes haberi var. Paredes için bu hafta bir girişimimiz olacakmış. Devre arasında Paredes'i transfer etmek istiyoruz ama Roma devre arası satmak istemiyor. Yazın satabilirlermiş.
  • ilk 11: Cech, Jenkinson, Mustafi, Koscielny, Monreal, Coquelin, Elneny, Ramsey, Ozil, Walcott, Alexis

    yedekler: Oxlade-Chamberlain, Xhaka, Iwobi, Gabriel, Gibbs, Giroud, Ospina


    arsenal iyi kadro çıkarmış 11 de. elneny, ramsey, jenkinson için fırsat.

    iwobi yedekte kalmış bu sefer yerine ramsey oynayacak sanırım. bellerin sakat yerine jenkinson oynayacak. cazorla sakatmış hala, yerine elneny oynayacak.

    iyi bir 11. arsenal kazanır umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 19 Kasım 2016; 15:4:47 >
  • 
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.