Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (508. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.788
Cevap
36
Favori
359.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 20 Şubat 2016; 13:44:01 >
  • D. kullanıcısına yanıt
    Maçı bi kanal veriyo mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jerome McElroy

    Maçı bi kanal veriyo mu?

    Vermiyor sözde FA Cup'ın yayıncısı Ntvspor adamlar 1 tane Arsenal maçı vermedi.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 20 Şubat 2016; 14:46:41 >
  • Yok yere zaten yoğun olan fikstüre bir maç daha eklendi, iyice sıkışık oldu.


  • -----

    Genç Arsenal @gencarsenal 23 sa.23 saat önce
    Arsene Wenger: "Kalecileri iyi bir maç çıkardı ama kendi oyunumuza da bakmak zorundayız."

    Genç Arsenal @gencarsenal 23 sa.23 saat önce
    Arsene Wenger: "Salı gecesi daha etkili olmaya ihtiyacımız var."

    Genç Arsenal @gencarsenal 23 sa.23 saat önce
    Arsene Wenger: "Aaron Ramsey ve Mesut Özil'i bu sezon çok maç yaptıkları için dinlendirdim."

    Genç Arsenal @gencarsenal 23 sa.23 saat önce
    Arsene Wenger: "Bugünün olumlu gelişmelerinden Danny Welbeck oldukça iyi göründü."

    -----

    Son 3 iç saha maçı 60 şut ve sadece 2 gol... Bu aslında her şeyi özetliyor. Bizim beceriksizliğimiz ya da rakip kalecilerin iyi performansı diyebiliriz ama sonuç olarak gol atmakta sıkıntı yaşıyoruz. Jakupovic maçın adamı oldu nedense bize karşı rakip kaleciler aslan kesiliyor ertesi hafta bir bakıyorum kedi olmuşlar Neyse bu maçın çok bir önemi yoktu. Keşke yenilseydik de fikstüre 1 maç daha eklenmeseydi. Welbeck'in performansı iyiydi. Kalan haftalarda çok işimize yarayacak. Elneny'nin kumaşı sağlam daha öncede söylemiştim ama fiziksel olarak hazır değil. İsviçre'den geldi burada başka bir sertlik seviyesi var buraya alışması biraz zaman alacak. Iwobi yine iyiydi bu sezon bütün Fa Cup maçlarında şans buldu ve bu şansları iyi değerlendirdi. Alexis'in formu düştü bu aralar acilen gol atması lazım. Gol atarsa toparlayacağını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 21 Şubat 2016; 16:49:58 >




  • 10 yıl önce bugün






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 21 Şubat 2016; 17:05:00 >






  • SPORX DIŞ HABERLER - Monaco'da forma giyen ve ''Yeni Henry'' olarak anılan Kylian Mbappe için Arsenal Menajeri Arsene Wenger harekete geçti.

    Genç oyuncuların kadrosuna katmasıyla tanınan Arsene Wenger, Monaco'da forma giyen 17 yaşındaki hücum oyuncusu Kylian Mbappe'yi yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istiyor. Fransız basını bu sezon A takımla da maçlara çıkma şansı bulan genç oyuncu için Arsenal'in yanı sıra Liverpool ve Paris Saint Germain'in de devrede olduğunu iddia etti.

    Hücumda birçok bölgede oynayabilen genç oyuncunun asıl görev yeri sol kanat. Genç oyuncu bu sezon Monaco ile Ligue 1'de 4 maçta forma giyerken, 40 dakika sahada kaldı.


    http://www.sporx.com/futbol/dunya/ingiltere/arsenal/wengerin-gozu-yeni-henryde-SXHBQ523395SXQ?utm_source=twittercom&utm_medium=sporxtwitter&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas




  • Genç Arsenal @gencarsenal 12 sa.12 saat önce
    Alexis: "Barcelona'dan ayrılmak kolay değildi. Hayallerimin tamamına sahiptim ama çok az oyuncu hayatı boyunca aynı kulüpte kalabiliyor."

    Genç Arsenal @gencarsenal 12 sa.12 saat önce
    Alexis: "Yeni bir deneyim ve yeni bir proje istemiştim. Bu yüzden kararımdan memnunum. Arsenal'de her şey yolunda."

    Genç Arsenal @gencarsenal 12 sa.12 saat önce
    Alexis: "Messi dünyanın en iyisi. Onu durdurmaya çalışacağız. Ve unutmayalım ki Barcelona sadece Messi'den ibaret değil."


  • İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın menajeri Arsene Wenger hiçbir takımla birlikte Barcelona'nın da mükemmel olmadığını söylerken; "Maçta Barcelona'ya karşı tüm şanslarımızı deneyeceğiz" dedi.

    Fransız teknik adam, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Emirates Stadı'nda Barcelona ile oynayacakları maç öncesinde kulübün Kuzey Londra'daki tesislerinde golcü futbolcu Olivier Giroud ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

    İspanyol ekip karşısında ellerinden geleni yaparak maçı kazanmak istediklerini belirten Wenger, "Bu maçta bizim için gerekli olan şey kararlılıktır. Öğrendiklerimizi göstermek gibi bir fırsatımız var. İyi bir savunma ortaya koymalıyız. Futbolcularımın zekasına güveniyorum. Geçmişteki hatalarımızdan dersler çıkardığımızı yarınki maçla gösterme fırsatımız var" diye konuştu.

    Deneyimli teknik adam, "Suarez ve Messi'yi nasıl durduracağınızı düşünerek uykusuzluk yaşadınız mı?" sorusuna, "Hayır, bireysel olarak çok yetenekliler ancak toplu yetenek de önemli. İyi bir savunmamız ve kalecimiz olduğu unutulmamalı. Dirençli olursak, başarılı oluruz" yanıtını verdi.

    Takım olarak yarınki maça odaklanmaları gerektiğini vurgulayan Wenger, "Kendimize inanmalı ve güvenmeliyiz. Hiçbir takım mükemmel değildir. Barcelona da değil. Tüm şansımızı deneyeceğiz. Yarın, disiplin, bağlılık ve sakin olmayı bir araya getirmemiz lazım" dedi.

    Londra ekibinin forvet oyuncusu Giroud ise Barcelona'nın kendilerine göre favori görüldüğünü ancak rakiplerini yenecek kaliteye sahip olduklarını ifade etti. 29 yaşındaki futbolcu Barcelona maçının Bayern Münih'ten farklı olacağını ve kazanmak için maça çok iyi odaklanmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

    Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yöneteceği karşılaşma yarın TSİ 21.45'te başlayacak.

    Devler Ligi'nde 2000-01 sezonundan bu yana aralıksız olarak mücadele eden Londra ekibi, turnuvaya son beş sezonda ikinci turda veda etmişti.

    http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/149940/----barcelona-da-mukemmel-degil




  • İçimde gereksiz bir Arsenal Barcelona'yı eleyecek hissi var. Aynı his Chelsea Barcelona serisinde de olmuştu, Chelsea kupayı almıştı. Drogba kafayı vururken bile biliyor gibiydim kupayı Chelsea'nin alacağını.

    Aynı his var nedensiz bir şekilde. Umarım bir kez daha tutar.
  • Bayern'e yaptığınız gibi anadolu takımı kıvamında oynayıp kontra ataklar ile golü bulup yenebilirsiniz %10 ihtimalle.
  • Favori Barcelona o nedenle stressiz bir şekilde çıkıp oyunumuzu oynayacağız. Underdog olan taraf biziz. Hiçbir takım mükemmel değil. Barcelona'nın çok net defansif zaafı var. Wenger'in oyun planı maçın gidişatını etkileyecek. Merkezde Giroud mu oynayacak yoksa Theo mu ? Bu sorunun cevabı bizim oyun planımızı etkileyecek.

    Takımıma güveniyorum. Münih'i yeneceğimizi hissettiğimi söylemiştim yine aynı şekilde hissediyorum. Bugün kazanan taraf biz olacağız.

    Gerçi rüyamda Barcelona 2-0 yeniyordu. 2.golü Neymar atıyordu. Tersi çıkar inşallah
  • Bizim bitiricilik seviyemize göre skor şekillenir.İlk golü atarsak 3-1 falan biter maç.Giroud berbat oynarsa yeniledebiliriz.
  • Yeni bir eleman vardı elneny miydi neydi o nasıl oynadı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: James Rodriguez

    Yeni bir eleman vardı elneny miydi neydi o nasıl oynadı?

    Kumaşı var ama fiziksel olarak EPL seviyesinde değil.
  • Emirates hazır...

  • Aradığım ruh

  • Bu akşam Arsenalliler;


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Per'in oynaması korkutuyor beni onun dışında ideal kadro. Ox'un oynaması güzel çok güveniyorum inşallah boşa çıkarmaz.

  • 
Sayfa: önceki 506507508509510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.