Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.787
Cevap
35
Favori
359.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ronaldo'ya taş attı!
    Arsenal'in İspanyol futbolcusu Cesc Fabregas, Real Madrid'e transfer olan Cristiano Ronaldo gibi İngitere'den ayrılmayacağını ve İngiliz kulübünde uzun yıllar forma giymek istediğini belirtti.

    Arsenal ile çok uzun bir kontratının olduğunu belirten Fabregas yaptığı açıklamada, "Gerçekten Arsenal'de kalmak istiyorum. Basın ne yazmak isterse yazabilir fakat ben bunlara aldırmayacağım. 18 yaşımdan beri hakkımda söylentiler çıkıyor fakat ben hala burdayım. Umarım Arsenal'de uzun yıllar forma giyebilirim ve FA Cup, İngiltere Premier Ligi şampiyonluğu ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayabilirim. Bunun için gerçekten sabırsızlanıyorum çünkü burada geleceğimin parlak olduğuna eminim." ifadelerine yer verdi.

    22 yaşındaki İspanyol futbolcunun Arsenal kulübü ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.




  • Arsenal Football Club is delighted to announce that Polish international Lukasz Fabianski has signed a new long-term contract with the Club.

    Fabianski, 24, joined Arsenal in 2007 from Polish club Legia Warsaw and has quickly established himself as an able deputy to Arsenal’s first choice keeper Manuel Almunia, making 18 first team appearances in the 2008/09 season across all competitions with nine clean sheets to his name.

    An agile and intelligent player, Lukasz has also made great strides on the international scene. A regular for Poland at Under-21 level, he was named in their squad for the 2006 World Cup before appearing in goal at Euro 2008 and more recently in 2010 World Cup qualifiers.

    Arsenal manager Arsène Wenger said: “I rate Lukasz highly and I am very pleased that he has committed his future to the Club. I believe he is a top competitor, he’s intelligent and reads the game very well and has all the ingredients to be successful in his position.”

    On signing his new deal with Arsenal, Lukasz Fabianski said: “I’m very happy to sign my new contract with Arsenal, it’s a big motivation for me to keep working hard and shows that the Club believes in me. I’ll be doing everything I can to repay that belief by helping Arsenal to win trophies in the coming years.”

    Everyone at Arsenal Football Club is looking forward to Lukasz’s continued contribution.

    Fabianski ile sözleşme uzatılmış , süresini anlayamadım , gerisinde de önemli bişey demiyor , yok çok mutluymuş da falan da filan.




  • Goal.com

    Bugün Sky Sport İtalia'da yayınlanan habere göre Felipe Melo, Juventus ile anlaşma sağlamış ve Salı günü iki kulübün yöneticilerinin bir araya gelmesi bekleniyordu.

    Fiorentinalı yönetici Pantaleo Corvino, Felipe Melo ile ilgili çıkan haberleri yalanlarken herhangi bir görüşmenin olmadığını belirtti.

    Yapılan açıklamada Fiorentina’nın onaylamadığı bir transferde Felipe Melo ile anlaşan kulübün Brezilyalı oyuncu için 25 milyon avro ödemesi gerektiği vurgulandı.

    Corvino ayrıca Felipe Melo ile ilgili sadece Arsenal’den teklif aldıklarını söyledi.

    Corvino, Arsenal ile yapılan görüşmelerde kendilerinin Felipe Melo karşılığında Arsenal’den Emmanuel Eboue’yi istedikleri de belirtti.
  • Arsenal, Valencia'yla 8 Ağustos'ta Mastella Stadı'nda bir hazırlık maçı yapacağını onayladı.

    Arsenal'i yaz aylarında yoğun bir hazırlık fikstürü bekliyor. Londra'nın Barnet takımı ve Lincoln City'yle karşılaşacak olan Wenger'in ekibi, bunların ardından Hannover'le yapacağı maç için Almanya'ya gidecek.

    Ardından Emirates Kupası kapsamında Atletico Madrid ve Rangers'la karşılaşacak olan Arsenal'de, Fransız teknik adam takımını son olarak Valencia karşısında test edecek.
  • yazarsan bni sevinirim qardaş
  • Adebayor: “Arsenal’in paraya ihtiyacı vardı”
    Manchester City’nin Arsenal’den transferi Adebayor, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    Arsenal’den Manchester City’ye transfer olan Emmanuel Adebayor, yeni sezon öncesi amaçlarını açıkladı.

    29 milyon avro karşılığı City’nin yolunu tutan golcü futbolcu, Sky Sports’a yaptığı açıklamada, “Buraya gelmeden önce Mark Hughes ile uzun uzun konuştuk. Bana amaçlarını anlattı. İlk sezonda ligde ilk dört içerisinde yer almak istiyoruz. Ama iki yıl içerisinde dünyanın sayılı kulüplerinden biri olmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda transfer yapıyoruz” dedi.

    Forvet bolluğunu dert etmiyor

    Manchester City’deki forvet bolluğunun hatırlatılması üzerine ise, Adebayor, “Arsenal’e ilk gittiğimde, Henry, Bergkamp ve Van Persie vardı. Yani benim için pek de değişik bir durum sayılmaz” diyerek açıklamalarına devam etti.

    Arsenal’den ayrılmanın zor olduğunu belirten Togolu yıldız, “Orada çok güzel günlerim geçti. Ancak Arsenal’in paraya ihtiyacı vardı” şeklinde konuştu.




  • benide eklermisin. arsenal ingilteredde en sevdiğim takımdır. geçen yıl izleyebildiğim tüm maçlarını izledim



    adebayor'un city'e gitmesi beni sevindirdi. takım hem para kazandı hemde carlos vela daha ön plana çıkıcak
  • Bence de Arsenal'in Adebayordan kurtulması çok iyi oldu. Geçen sene hiçbirşey oynamadı Adebayor ve Milana gitmek için çok ısrar etmişti geçen yaz.

    Bu parayla umarım Wenger Fabregasın yanına iyi bir ortasaha oyuncusu alır

    Bu arada beni de eklerseniz sevinirim gruba.
  • benide yaz
  • Fransız basınına yansıyan haberler, Arsenal'in resmi internet sitesi tarafından da doğrulandı. İdman sırasında kaval kemiği kırılan Samir Nasri, 3 ay sahalardan uzak kalacak.

    Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla, takımın vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran genç futbolcu, Premier League'nin ilk aylarında takımdaki yerini alamayacak.

    Takımın sağlık ekibinden 2 kişi eşliğinde, kamp yaptıkları Avusturya'nın Hartberg şehrinde bir hastaneye kaldırılan 22 yaşındaki futbolcunun, acı içinde çığlıklar attığı belirtildi.

    Arsenal ikinci hazırlık karşılaşmasını, bu akşam Avusturya ekibi SC Columbia'yla yapacak.
  • Luis Fabiano'nun menajeri, Sky Sport Italia'ya, Brezilyalı santrforun Milan'a transferinin gerçekleşmeyeceği yönünde açıklamalar yapmıştı.

    Bunun üzerine yeni isimlere yönelen Milan'ın, Arsenal'den Nicklas Bendtner ile ilgilendiği iddia ediliyor.

    Londra kulübünde geçtiğimiz sezon yeterince oynama fırsatı bulamayan Bendtner, Adebayor'un ayrılmasıyla kendine ilk onbirde yer bulabilir. Ancak Tuttusport, Danimarkalı futbolcunun Milan'ın transfer listesinde olduğunu iddia ediyor.

    Daha önceden gelen haberlerde, Milan'ın Marco Boriello'yu vererek Juventus'tan David Trezeguet'yi almak istediği öne sürülüyordu. Ancak Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, bu söylentileri yalanlamıştı.
  • Arshavin: “Liverpool, United’tan daha zor bir rakip”
    Rus yıldız, Premier Lig’deki zirve mücadelesi hakkında tahminlerini açıklarken Liverpool'un kendilerini Manchester United'dan daha çok zorlayacağını dile getirdi.

    Geçtiğimiz sezon fırtına gibi esmesine rağmen İngiltere’de çok zorlandığını belirten Arshavin, bütün rakiplerin zor olduğunu ancak Liverpool'un daha da zor olduğuna dikkat çekti.

    FourFourTwo dergisine konuşan Rus yıldız, “Burada kolay bir takım yok. Fulham çok zor bir rakipti. Onlara karşı oynamak hiç de kolay değildi çünkü çok disiplinli, çok organizelerdi. Eğer Manchester United ve Liverpool hakkında konuşuyorsak, açıkça söylemeliyim ki Liverpool’a karşı oynamak, United’a karşı oynamaktan çok daha zordu” dedi.

    Ronaldo’nun Real Madrid’e transfer olmasının kırmızı şeytanların gücünü azaltabileceğini söyleyen Arshavin, “Cristiano Ronaldo’nun yerini doldurmak mümkün değil. Umarım United, onun yokluğunu arar. Zaten onun gibi başka bir oyuncu daha olsaydı, Real Madrid 94 milyon avro vermezdi” diyerek sözlerine devam etti.

    Wenger’in futbol anlayışı ile ilgili de görüşlerini belirten Arshavin, sözlerine şu şekilde son verdi: "Sadece puan kazanmak için oynamamızı istemem. Atak futbolu oynamamız hem bizim hem de izleyen insanlar açısından daha eğlenceli olacaktır. Ama zaten kadroya baktığınızda da 1-0 a yatan bir takım izlenimi vermiyoruz. Emirates stadına gelen 60.000 taraftar da, güzel bir futbol izlemek için maçı izliyor."




  • Selam gençler, beni de eklerseniz sevinirim.

    Şu borç yükünü üzerimizden atabilirsek o zaman estireceğiz ama 2-3 yıl daha sürebilir bu süreç.Adebayor'dan kurtulduğumuz iyi oldu bana göre.Ona o kadar parayı başka hiçbir kulüp vermezdi.Toure'nin gişine üzüldüm desem yalan olmaz.Ama Vermaelen'den ümitlyim.Ajax'tan takip ediyodum, oldukça iyi bir stoper.
  • Beni de eklerseniz sevinirim.

    Özellikle 03-04te namağlup sezonu bitiren Arsenal'i çok özledim. Ama şu anki nesil için biraz sabır gösterilirse 2-3 sene sonra bu takım hem ŞL'de hem de Premier Lig'te en başa oynar. Aradaki vakitse hem Emirates'in getirdiği yükten kurtarır takımı hem de oyuncular olgunlaşır.

    Adebayor'un gidişi süper oldu, Vela'nın önü açıldı. Ayrıca Bendtner'den de kurtulsalar süper olur bence ama yedek forvet kalmaz o zaman da.




  • Wenger , Wilshire'i de dünya futboluna kazandırma yolunda süratle ilerliyor.
  • Toure'nin gidişine üzüldüm ama yapacak bir şey yok,Vermaelen orayı idare eder.Ortaya bir takviye yapılabilir,hele Vieira dönse süper olur.
  • Senderos Everton'a transfer oldu.
  • Çok gereksiz kart görüyordu ve bazı hatalar yapabiliyordu , gerçi Toure'den sonra gitmesi kötü oldu ancak yine de Vermaylen iyidir.Gallas ile oynar diyecem de Gallas da sakatlanabiliyor , en azından rotasyona adam şart.
  • bende gieryim ekibe yaz beni de.
  • Hasan yazalım da normalde moderatörün eklemesi gerekiyor ancak bu aralar giremiyor sanırım , attığım özel mesajlara bakan yok.

    Yine de senin adını da mesajlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.