Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.785
Cevap
36
Favori
359.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neredesin mike dean neredesiiin??

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacak bişey yok.Xhaka-Elneny ile tottenham deplasmanında kazanamazsın.Xhaka bu takımdan ne kadar kısa sürede şutlanırsa o kadar iyi olur bizim için.Hucum bölgesinde her türlü formasyona uygun oyuncular var.Lacazette-Aubameyang-Mikhitaryan-Mesut bu 4 ünü aynı anda oynatmalı.Kadro istikrarı sağlanmalı.Orta saha ramsey-Wilshere ile idare eder.Zaten ilk 2 ye girmemiz imkansız.Takımı şimdiden gelecek seneye hazırlamalıyız.
  • wenger iy maçı mahbetti defans yaparak saçma sapan kadro çıkarmış, arsenal uefayı' da alamaz bu oyunla forvetleri berbat lazett denen adam forvet oyuncu felan değil yani kaçırdı golleri başka biri olsa atardı o son pozsiyonda topun dibine girse goldü zaten
  • gladyo38 G kullanıcısına yanıt
    Aga nokta ve virgül diye birşey var :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lacazette bitmis. takim 1-0 geride pozisyon yok. son 5dk sansa 2 net pozisyon yakaliyorsun 2 sinde de rezalet vuruyorsun. bunlari atamayan adam epl de cok dayanmaz. fransiz balonuymussun be lacasweaty.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koskoca arsenal ne hallere ne durumlara geldi vay arkadaş, bi takımın potansiyeli anca böyle yok edilebilirdi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jersey Devil

    lacazette bitmis. takim 1-0 geride pozisyon yok. son 5dk sansa 2 net pozisyon yakaliyorsun 2 sinde de rezalet vuruyorsun. bunlari atamayan adam epl de cok dayanmaz. fransiz balonuymussun be lacasweaty.

    Adamin seviyesi belliydi, Lacazette hep buydu. Avrupa ligi seviyesi forvet.
  • Bu sene bizden hiçbi cacık olmaz zaten olmıycağı da başından beri belliydi. Kim gelirse gelsin başımızda bu bunak olduğu ve gitmediği sürece bizden hiiiiçbi şey olmaz. Bu kadar saçma bi kadro bu kadar kötü bi taktikle oynatılmaz takım ya. İlk yarı sürekli defans sürekli defans hücum yok, takım rezalet oynuyo orta sahadan doğru düzgün çıkamıyoruz, Auba’nın ayağına 2. yarı top gelmedi ya. He Mkhi berbattı, Xhaka-Elneny’le zaten bu iş olmaz. Laca o pozisyonu gole iyi ki de çeviremedi, çevirse nolcak sanki sorunlar mı düzelcek hayır, adamın özgüven eksikliği var golcü diye geldi artık yedek başlıyo. Wenger’in oynatacağı topa tüküreyim ben o gitmediği sürede takımdan hiçbi ümidim yok, nerde o zevk veren futbolumuz. Golcü alarak sorunları örtemez ve çözemezsin ey Wenger efendi. Bas git artık takımın başından!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lacazette sadece formsuz,her türlü takımda oynayacak yeteneği var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

    Lacazette sadece formsuz,her türlü takımda oynayacak yeteneği var.

    Bende bu şekilde düşünüyorum fakat insanların bu şekilde tepkileri de normal son dklarda 2 pozisyonu acemice harcaması bu tepkilere sebep oluyor.Bellerinde formundan çok uzak eskisi gibi değil.Xhaka ,Elneny yaratıcı futbol zekasından uzak olduğu için orta saha pozisyon üretmekte zorlanıyor.Cech bile konsantrasyon problemi yaşıyor.Bir çok kişinin beğenmediği ama şu an en iyi isim diyebileceğim kişi Nacho
  • sadece takıma kar ettiriyor diye bir adam bu kadar süre takımın başında kalmamalı bence. geçmişte önemli hizmetleri olmuş olsa da artık değişimin vakti geldi
    #wengerout
  • Sven Mislintat has suggested Arsenal take a look at & throw their hat in the ring for, Hamburger SV's 17yo CB/LB, Josha Vagnoman.

    Arsenal Wonderkid istiyormus. Chealse, M.City ve Munihte istiyor. Munih alir buyuk ihtimalle.Tum wonderkidleri yeni tesislerinde topluyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Fantasy XII

    sadece takıma kar ettiriyor diye bir adam bu kadar süre takımın başında kalmamalı bence. geçmişte önemli hizmetleri olmuş olsa da artık değişimin vakti geldi
    #wengerout

    Bence takimda kalmasıyla karin alakasi yok. Arsenale yakin BBCden bir gazeteci var. Mancistir, Chealse, M.Cityle mali yonden rekabet edemeyceklerin dusunup, A.Madrid modelini dusunuyorlar demisti. Bence, bundan dolayi, Wengeri bekletiyorlar.

    Dortmund scout sefini getirmeleri, aslinda ne yapacaklari hakkında bir fikir veriyor.
  • Ligde 6.sırada sıkışıp kaldık.Üst ve alt ile bağlantımız yok.Avrupa Liginde zor rakipler var.Merak ettiğim birşey var.Diyelim ki Atletico Madrid ile final oynuyoruz.Atletico ligde 2ci oldu direk gitti şampiyonlar ligine.Biz finale çıktığımız için direk gidiyor muyuz yoksa başka bir takım mı gidiyor.
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    Gidemezsiniz. Kupayı kazanmanız lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arsenal 0 - 2 Oestersunds FK

    dk 30
  • Elneny bu takımda nasıl oynar anlamıyorum.
  • Ostersunds mudur nedir. Dunyanin en iyi takimi gsyi elemis arsenali de elerler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    O iş karışık şuan yeni sistemle daha bir karışık oldu. Misal Atletico kupayı aldı ve ligi Şampiyonlar Ligi potasında bitirdi diyelim ne final oynayan (Arsenal) ne de İspanya Ligi 5.si Şampiyonlar Ligi'ne katılamıyor. Bildiğim kadarıyla UEFA puanları baz alınarak Türkiye'nin seviyesinde olan liglerden İsviçre, Çekya vs Avrupa Ligi'ne bir takım daha yollama hakkı elde ediyor. Ne alakaysa?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abe wenger naptın takıma böyle yav
  • 
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.