Şimdi Ara

Arsenal - Beşiktaş | 27.08.2014 | Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu 2. Maç (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.227
Cevap
6
Favori
26.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş'In böyle mükkemmel bir performans göstermesi gerçekten iştahımı kabarttı.Şimdiye kadar hiç bu kadar iyi oynayan bir Beşiktaş görmemiştim.Arsenal kurası çekildiğinde neyse bizde avrupadan devam ederiz demiştim avrupada belki çeyrek final olur diye düşünüyordum fakat dün gece kendimi Arsenal'ı eleyemedik diye üzülürken buldum hiç ümidim bile yokken Arsene Wenger'in o sinirli ümitsiz bakışlarına sebep olduk.Ama yinede elendik diye o kadar çok üzülmüyorum artık avrupada finale bile gideriz diye düşünüyorum.En çok mutlu eden ise Türk futbolunun geliştiğini görmek oldu Çoğu Fenerli ve Galatasaraylı arkadaşlarımızda üzüntümüzü paylaşıyorlar.Bu dostluk çerçevesini şimdiye kadar hiç görmemiştim.Tabi bazıları yine çocukluğunu konuşturuyor ama onları takmıyorum bile...
  • BJK bence çok güzel maç çıkarttı her iki maç için konuşuyorum. Şuan FB'den de GS'den de hazır gibi görünüyor. İlk yarının sonundaki o golü pisi pisine yedi, onun dışında Arsenal öyle bir baskı fln kuramadı. Tebrik ediyorum BJK yi bence başarısızlık değil bu alınan skor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: expulse

    Takım çok iyi yolda bence. Bu sene bizim şampiyonlar ligi senemiz değildi bence. gitseydik kötü olmazdı orası ayrı ama. 3 kulvarı kaldıramazdık şampiyonlar ligiyle.. seneye daha iyi oturmuş bir kadro ile şampiyonlar ligine kalırız umarım.. uzun yıllardır izlediğim en iyi beşiktaşı izledim..


    sağ bek ve 10 numara şart..

    Umarım önünüzü kesmez bazıları. Hep böyle olur Türk futbolunda, bir takım coşmaya başlar sonra önünü keserler.
  • Tebrikler Beşiktaş'ım. İnşallah formumuz katlanarak devam eder,!
  • biz büyük ihtimalle olamayacağız bu sene şampiyon umarım biz olamazsak bjk olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten yazık oldu. Bir Galatasaraylı olarak samimiyetimle söylüyorum çok üzüldüm. Para filan hikaye benim için gögsünde AYYILDIZ varsa gerisi teferruattır.Burda yemeyin birbirinizi boşuna; Yıl 2014 adamlar hala Haçlı ruhu taşıyorlar verilmeyen penaltıların bilinçaltında bence hala bu yatıyor.İnşallah Avrupa liginde final oynar ,hatta şampiyon olurlar ,bunu gerçekten hakeden bir takım vardı dün saha ,böyle devam edin ,ülkenin puanını yükseltin.Sonuna kadar destek.
  • Wilshere penaltı sorusuna cevap verirken sesi titremiş :)

    http://www.youtube.com/watch?v=nLs2ZiPtYhY&feature=youtu.be
  • 2 maçın en güzel yorumu Rıdvan Dilmen'den.. "Beşiktaş Arsen Wenger'i şekilden şekile soktu.."
  • Ben yazarım arkadaş ,Gögsünde AYYILDIZLA yabancı takımla mücadele eden her takım benim için Milli takım değerindedir.Fenerde oynasın yazarım ,Karabüğede yazarım,Sivasada yazarım.Kaybedenicede üzülürüm. Elin Hansı ,Frankı niye sevinsin benim memleketimin insanı sevinsin. İşte sırf bu mantalite ve ayrışma yüzünden gelişmiyor memleketin futbolu içerde tamam ye birbirini ,eleştir ,ama dışarıya gelince tek vücut,tek ses ol be kardeşim ne zarar edersin. .Hepimiz bu vatanın evladıyız ,aksini nasıl düşünebiliriz.
  • Takımımı çok beğendim, kapanmadılar, cesurca futbol oynadılar ayakta alkışlıyorum hepsini teker teker, İsmail'i çok çok beğendim. Bizleri gururlandırdılar destekleyen herkes sağ olsun bayrak Gs'de umarım başarılı olurlar. Avrupa ligi için güvenim tam, güzel şeyler olacak.
  • arsenal maçı grup sonrası son 16 ayardında idi maalesef kura şansı olarak.
    grup maçlarında torba 1'den kim gelirse gelsin gs fb bjk illa ki bu takımlara karşı galibiyet alabiliyorlar.
    puan durumuna göre gruptan lider çıkmış bir takım, 3.lük ve avrupa ligi kovalayan 4. torba takımından kolay bile olabiliyor.
    onlar (bir kısmı hariç ki onlara da teşekkürler) bize dilemese de gsye başarılar diliyorum bir beşiktaşlı olarak.
    dilerim en azından kuralarda bizim kadar şanssız olmazlar.
  • Şampiyonlar ligi olmamış olabilir fakat avrupa liginde şansınızı çok yüksek görüyorum bir çeyrek final bir yarı final neden olmasın ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fıtıfıtı06

    quote:

    Orijinalden alıntı: Dependet

    Uyuz olup burada Beşiktaşa saldıran Fener ve Galatasaray taraftarları lütfen burayı terk edin . Sizin yüzünüzden insanlar futboldan da soğuyacak , forumdan da ...

    İşsiz güçsüz tayfası toplanmış burda millete sataşıyor ve bunu da marifet sanıyorlar . En iyisi siz Lise kafelerine gidin orada çoluk çocukla kavga edin en iyi bu sakinleştirir sizi egoist ahmaklar sizi ! Çünkü yaptıklarınızın gerçekten bir anlamı yok bilin istedim .

    bu arkadaşların yüzünden 8gün 10 gün uzaklaştırma yiyorum sürekli bıktırdılar vallaha artık

    Aklı başında insanlar olsalar bu hareketleri yapmazlardı elbet . En iyi takılmamak , malum her havlayan köpeğe taş atılmaz .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exvision

    yediğimiz golün hatalısı maalesef tolga. bazı posizyonlarda töre gibi yaratıcı oyuncu olsa gol bulabilirdik. ilk yarı sonu gelen gol çok kötü oldu be.


    Tolga şaşırdı yanındaki oyuncu şutu çekince birden hazırlığını yitirdi uzansada alamadı. Her kaleci yiyebilirdi. Vuracağını tahmin ettiği kişi vurmadı topa yakın çekimde tolganın gözünden tekrar bak. Oyundan anlayın azcık
  • Besiktas beklentilerin cok otesinde oynadi 2 mactada feyonorddan bile korkarken bu durum icin lanet okumak ikiyuzluluk olur. 2 macta kirmizi kart gormeleri tesaduf degil gercekten zorlandik Arsenali. turu gecmek bi ruya olurdu aslinda degilmis ama olmadi. Besiktas kendini bozmasin bu sene bizi mutlu eder. sampiyon olur su turda elenir vs demiyorum onlar bir cok degiskene bagli ama biraz daha huzurlu mac izliycez gibi bu sene.
  • arsene wenger götüm götüm terledi gdcek die de 10 numara ve sağ bek acil adam alın lan artık yeter!
  • Böylece şampiyonlar ligindeki 6.5 milyon euro luk havuzda sadece galatasaraya kalmış oldu
  • Aziz Yıldırım açıklama yapmıştı FB CL ye gidecek diye.Ne oldu o iş..
  • Beşiktaş şuan hazır olan tek Türk takımı. Bu yıl benim favorim Beşiktaş şampiyonluk için, bozulmazlarsa. Galatasaray'ın transfer yapmaması ve toparlanmaması durumunda tabi.
  • Purecoder P kullanıcısına yanıt
    oyundan anlayın

    tolga, ayağıyla çıkarabilirdi rahat. bence sen tekrar izle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.